INTERVIU Mugur Mihăescu, adevăruri tranșante despre revenirea la TV. De ce vrea să îngroape "Vacanța Mare"

Mugur Mihăescu a câștigat Masked Singer România
Mugur Mihăescu a câștigat Masked Singer România

Mugur Mihăescu (53 de ani) va putea fi văzut în noaptea dintre ani la TVR 1, în show-ul "Revelion la mine acas’, pe 31 decembrie, de la ora 23.00. Am stat de vorba cu actorul care anul acesta a făcut show la "Masked Singer România", de la Pro Tv, și am aflat noutăți care pot fi șocante pentru fanii grupului umoristic "Vacanța Mare". Ne vom lua adio de la celebrele personaje Leana, Costel și Garcea, pentru că Mugur Mihăescu dorește acum să-l descoperim cu totul altfel. Mai multe, aflați din interviul exclusiv pentru Click!

 • Click!: Ne auzim din nou, după ce în toamnă ai câștigat "Masked Singer România", la Pro TV. Ce face Mugur Mihăescu acum?

Mugur Mihăescu: Pe acasă, mulțumesc, bine, cozonaci. Însă nu-i fac, sunt doar supraveghetor.

 • Păi da, doamna se pricepe la cozonaci, iar tu te pricepi la umor...

Așa se zice, umblă vorba în târg.

 • Se mai aude că faceți Revelion la mine acas', la TVR1. De la cine a venit ideea?

Propunerea a venit de la TVR

 • Tu și Radu Pietreanu vă așteptați la o așa propunere?

Sincer, oarecum m-am așteptat, de când am fost la "Masked Singer", de când am avut producțiile din mediul online era de așteptat că lumea va dori din nou să mă convoace. N-am decât să fiu măgulit pentru că lumea ne vrea din nou, sincer. Măcar umorul ne-a mai rămas, vai de steaua noastră.

 • Ne poți spune ceva despre acest program?

Nu e nimic secret. E un program exact cum ne-am dorit să nu ne detașăm față de ceilalți. Adică față de public. Să nu creadă cumva că noi suntem altfel față de ei. Adică ce fac ei acasă, așa vom petrece și noi. O să fie Radu Pietreanu, Dan Bittman, George Tănase, Susana și Daciana Vlad de la Maramureș, pe care le-am cunoscut în mediul virtual și le-am convins să ne cunoaștem și în mediul real. Îmi era drag de ele cum cântă și cât sunt de joviale și frumoase. Și am zis să chem o mână de prieteni, cât ne permite comitetul de situații de urgență. Și să fac exact ce face toată lumea acasă, să stăm, să petrecem și să încercăm să uităm, că ne-am săturat.

 • N-am înțeles bine dacă e invitată sau nu și doamna Leana.

Nu, ne cam luăm "la revedere" cu ocazia asta de la doamna Leana, de la Costel, Garcea. Ne luăm bye-bye.

 • Adică nu o să-i mai vedem deloc?

În principiu cam asta e ideea, ăsta a fost cântecul lor de lebădă.  

 • Să înțelegem că veți "îngropa" personajele?

Nu-i îngropăm, îi lăsăm să-și trăiască nemurirea online. Să rămână în memoria tuturor. E rândul altor personaje, o să vezi, am creat o mulțime de personaje noi. Și ar fi păcat să nu ieșim cu ele și să le dăm o șansă și acestora.

 • Ce face Mugur Mihăescu de Revelion?

Exact ce fac ceilalți din fața televizorului. Adică stau acasă.


  Mugur Mihăescu a câștigat Masked Singer Româniafoto: PRO TV
Mugur Mihăescu a câștigat Masked Singer Româniafoto: PRO TV
 • Din punctul multora de vedere ai fost revelația anului după ce ai fost Corbul de la "Mased Singer" de la Pro TV și acum faci Revelionul la TVR 1.

Am fost și eu surprins de ce turnură ia viața. Mereu mi-am dorit să mă surprindă viața ca să nu mă plictisesc. Și iată că atunci când mi s-au propus lucrurile pe care eu le simt cu adevărat, nu sunt forțat să fac anumite producții, mi se dă mână liberă să fiu eu însumi, să mă joc, să mă cunoască, să fiu lăsat să zbor în nebunia asta a mea nu am decât să zic "DA". De la artă nu am zis "NU" niciodată. Viața m-a și îndepărtat de televiziune, pentru că m-am simțit încorsetat de a face aceleași lucruri efectiv de care mă săturasem eu, darămite lumea. Și asta se simțea. Și cu Masked Singer când mi s-a propus joacă aia nebună, așa cum am declarat acolo, m-am întors în copilărie. Așa de bine m-am simțit. Și la TVR am avut mână liberă și mi s-a spus să facem ce credem noi că ne reprezintă. Și am zis, "OK". Pentru asta, jos pălăria în față voastră că v-ați gândit. Și nu o să fiți dezamăgiți. Cred că cei care vor stă în față televizoarelor și ne vor urmări la TVR vor descoperi o nebunie de program.

 • TVR nu v-a propus să faceți ceva și pentru la anul, în funcție de audiențele pe care le veți face?

Sigur, propuneri există nu numai de la TVR. Eu voi discuta cu toată lumea și în funcție de propunerea care mă va lasa să fiu eu însumi și să dau tot ce am eu mai bun în ceea ce mă privește ca artist, pe aceea o voi lua în considerare. Categoric, sunt deschis la o reîntoarcere în televiziune, dar ca Mugur Mihăescu și Radu Pietreanu. Fostele personaje din Vacanța Mare, la revedere. Avem atât de multe de spus, avem atât de multe pe care le-am acumulat, datorită vârstei și unei vieți nebune pe care am dus-o, încât am zis că trebuie să împărtășim aceaste experiențe. Poate vom aduce din când în când crâmpeie din fostele personaje, poate vom face invitat special cu un fost personaj, sigur că da. Dar e cazul să fim noi înșine.

 • Până la urmă faceți parte din istoria umorului românesc.

Suntem printre primii. Suntem pionieri, care am deschis drumurile. Dar alături de noi au fost Divertis, pe vremea lui Ceaușescu a fost și un grup ca Vouă, a fost Doru Octavian Dumitru, cei care au dat pionieratul. Ca să nu vorbim de actorii care au făcut comedie și pe care n-aș vrea să-i uit și să nu-i menționez, pentru că m-am inspirat din ei. Sau vrând nevrând ne-am nspirat și de la ei, care erau prin anii 50, de la Grigore Vasiliu Birlic și de la atâția alții. Toți au pus sămânța a ceea ce reprezintă umorul în România. Că noi am prins o perioadă de popularitate foarte mare și poate după Revoluție a fost cel mai cunoscut grup de umor, da, asta este, am scris și noi o pagină de istorie, nu pot să neg. Dar cred eu mai avem de scris un volum.

 • Eram curios, pentru că ai cântat extraordinar la Masked Singer, ai făcut canto?

Nu, am cântat de plăcere. Eu am început să cânt la chitară de prin clasa a VII-a. Mi-a plăcut că aveam succes la fete. Am zis că se uită fetele la mine, apoi am cântat în studenție, la petreceri, la nunți, chefuri, pe unde apucam. Exersând îți faci voce, nu am eu o voce deosebită. Nu e o voce de cântăreț de carieră, dar o voce de actor de musical, da. Nu mă pot compara cu ce voci avem în România, unele senzaționale, pe mine mă inspiră și mă fac să fiu mândru că avem asemenea talente printre noi.

 • Nu te-ai gândit să înregistrezi un album?

Cine știe, dar m-am gândit. Toate la timpul lor, depinde dacă ai inspirația să faci așa ceva, dacă ai starea să faci asta, nu poți să lași la o parte și posibilitatea asta.

 • Ești plin de surprize și îți mulțumesc pentru acest interviu...

Și eu le mulțumesc tuturor celor care mă cunosc. Și mulțumesc celor care mă știu cu adevărat dincolo de masca de actor, căci e mai greu să cunoști omul atât timp cât dă viață unor personaje atât de puternice și tinde să se confunde cu ele. Dar le promit că dacă voi reveni în televiziune mă vor cunoaște mai mult ca Mugur Mihăescu. Așa nebun sau nenebun, cum sunt eu, de fapt.

 • Și dacă tot am început cu cozonacii, ce ți place să mănânci de Sărbători?

Mâncărurile de le mâncam eu la mama, la Sadova: somon, prosciutto funghi, spaghetti carbonara, de-astea. Sărbători fericite vă urez.

Citește și:

Cine e soția lui Mugur Mihăescu. Ce profesie are Rodica, femeia pe care o iubește de peste 20 de ani

EXCLUSIV Cum l-am surprins pe Mugur Mihăescu după ce a câștigat «Masked Singer» și ce sport l-a ajutat să stea pe tocuri

horoscop zilnic 1 martie jpeg
cub horoscop iertare png
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cub isabela onoriu png
Shakira jpg
antonia sexy jpg
femeie frig casa jpeg
cub raluca podea png
image
image
image
image
image
image
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg
Shakira jpg
cub morris png
foto 1  Dan Negru (1)B jpg
oana roman si marius elisei