Ce dietă a ținut Micutzu pentru a slăbi 50 de kilograme: «M-am panicat»

Cosmin Nedelcu, cunoscut sub numele de scenă Micutzu, pe care îl folosește de când s-a lansat în stand-up comedy, a publicat recent pe conturile sale de socializare mai multe imagini în care apare cu o „siluetă” cu care nu l-am fi recunoscut în urmă cu câțiva ani.

image
Micutzu a slăbit în jur de 50 de kg Foto: Instagram

Micutzu a trecut printr-o transformare de zile mari, după ce a slăbit aproximativ 50 de kilograme cu ajutorul unei alimentații sănătoase. Acesta a povestit și cum a reușit să dea jos kilogramele nedorite, pornind de la „lucruri mici”, spune el. 

Micutzu a slăbit în jur de 50 de kg

Micutzu și-a conturat un întreg personaj pe seama fizicului său, fiind autoironic atunci când și-a ales și numele de scenă, el nefiind, la momentul respectiv, atât de „micuț”. Totuși, odată cu grija actorului din „Băieți de oraș” pentru propria lui sănătate, se pare că a venit și transformarea corporală. De la 170 de kilograme, Cosmin Nedelcu a ajuns la 120. Transformarea s-a produs în timp, nu de azi pe mâine, iar important este că actorul se menține acum la această greutate. 

Invitat în cadrul emisiunii TV „În fața ta”, actorul a dezvăluit că a decis să slăbească după ce a mers cu un prieten de-al lui la spital, care a apelat la o operație de micșorare a stomacului.

Am slăbit pornind de la grija pentru sănătate. Când ai aproape 170 kg… Ajungi ușor la cifra asta pentru că nu îți dai seama în momentul în care te îngrași că prinzi proporții, mai ales că îmi blocam în minte faptul că mă îngraș”, a povestit el.

Ce dietă a ținut Micutzu

Micutzu și prietenul lui, cel care a suferit operația tocmai pentru a slăbi, aveau aceeași greutate. „El s-a pus pe cântar, avea 167,8, eu aveam 167,8. M-am panicat, mai mult decât conștientizat. Și am început cu chestii mici”, a povestit actorul.

Micutzu a reușit să dea jos aproximativ 50 de kilograme cu ajutorul unei diete. Comediantul a explicat că nu a mai mâncat carne atât de des și a făcut mult sport. „Nu am mai mâncat carne foarte des, am avut o pauză de opt luni. A contribuit foarte mult. Iar apoi clasicul fără carbohidrați”, a mai spus Cosmin Nedelcu.

Pe Instagram, în cea mai recentă imagine publicată de Micutzu, se poate observa cu ochiul liber transformarea acestuia, având în vedere că hainele de odinioară i-au rămas acum mai largi. 

stanga
dreapta
micutzu1 png
micutzu2 png
micutzu4 png
1 brigitte pastrama jpg jpeg
bote bal contesa JPG
carmen iohannis presidency.ro
2 tom cruise nicole kidman profimedia 0137494228 jpg jpeg
andrei balan webp
anca pandrea 1 jpeg
image png
Katie Washbourne jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
anca pandrea 1 jpeg
1 brigitte pastrama jpg jpeg
FotoJet jpg
lidia buble png
2 tom cruise nicole kidman profimedia 0137494228 jpg jpeg
vedete sexy jpg