Ce dietă a ținut Micutzu pentru a slăbi 50 de kilograme: «M-am panicat»

Cosmin Nedelcu, cunoscut sub numele de scenă Micutzu, pe care îl folosește de când s-a lansat în stand-up comedy, a publicat recent pe conturile sale de socializare mai multe imagini în care apare cu o „siluetă” cu care nu l-am fi recunoscut în urmă cu câțiva ani.

Micutzu a slăbit în jur de 50 de kg Foto: Instagram
Micutzu a slăbit în jur de 50 de kg Foto: Instagram

Micutzu a trecut printr-o transformare de zile mari, după ce a slăbit aproximativ 50 de kilograme cu ajutorul unei alimentații sănătoase. Acesta a povestit și cum a reușit să dea jos kilogramele nedorite, pornind de la „lucruri mici”, spune el. 

Micutzu a slăbit în jur de 50 de kg

Micutzu și-a conturat un întreg personaj pe seama fizicului său, fiind autoironic atunci când și-a ales și numele de scenă, el nefiind, la momentul respectiv, atât de „micuț”. Totuși, odată cu grija actorului din „Băieți de oraș” pentru propria lui sănătate, se pare că a venit și transformarea corporală. De la 170 de kilograme, Cosmin Nedelcu a ajuns la 120. Transformarea s-a produs în timp, nu de azi pe mâine, iar important este că actorul se menține acum la această greutate. 

Invitat în cadrul emisiunii TV „În fața ta”, actorul a dezvăluit că a decis să slăbească după ce a mers cu un prieten de-al lui la spital, care a apelat la o operație de micșorare a stomacului.

Am slăbit pornind de la grija pentru sănătate. Când ai aproape 170 kg… Ajungi ușor la cifra asta pentru că nu îți dai seama în momentul în care te îngrași că prinzi proporții, mai ales că îmi blocam în minte faptul că mă îngraș”, a povestit el.

Ce dietă a ținut Micutzu

Micutzu și prietenul lui, cel care a suferit operația tocmai pentru a slăbi, aveau aceeași greutate. „El s-a pus pe cântar, avea 167,8, eu aveam 167,8. M-am panicat, mai mult decât conștientizat. Și am început cu chestii mici”, a povestit actorul.

Micutzu a reușit să dea jos aproximativ 50 de kilograme cu ajutorul unei diete. Comediantul a explicat că nu a mai mâncat carne atât de des și a făcut mult sport. „Nu am mai mâncat carne foarte des, am avut o pauză de opt luni. A contribuit foarte mult. Iar apoi clasicul fără carbohidrați”, a mai spus Cosmin Nedelcu.

Pe Instagram, în cea mai recentă imagine publicată de Micutzu, se poate observa cu ochiul liber transformarea acestuia, având în vedere că hainele de odinioară i-au rămas acum mai largi. 

image
image
image
image
image
image
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net