INTERVIU Soții Natanticu, bilanțul după "Asia Express" și ce i-a chinuit cel mai tare în concurs: "Era foarte frustrant"


  Eliza și Cosmin Natanticufoto: Antena 1
Eliza și Cosmin Natanticufoto: Antena 1

Simpaticii soți Cosmin (41 de ani) și Eliza Natanticu (32 de ani) au făcut echipă în "Asia Express" de la Antena 1 și le-au oferit telespectatorilor un spectacol plin de umor, dar și de replici acide. Ei ne-au povestit despre această aventură incredibilă, dar și ce planuri au acum, că sunt pe val.

 • Click!: Sunteți una dintre echipele simpatice de la "Asia Express". În cât timp v-ați hotărat să mergeți în competiție?

Cosmin Natanticu: De când a apărut primul sezon ne doream să mergem într-o asemenea aventură, însă nu s-a putut atunci. Dar imediat cum s-a ivit ocazia nici nu am stat pe gânduri!

 • Nu v-a speriat propunerea făcută? Nu v-a fost frică să plecați în pandemie?

Sigur că emoția a existat, pentru că știam că e greu și chiar dacă urmărisem la tv emisiunea, nu are nicio legatură cu ce se întâmplă acolo 24 din 24! Şi, în plus, e diferit de la sezon la sezon. Au fost și emoția, și teama de pandemie, dar am zis, dacă mergem, trebuie să fim pregătiți pentru orice și să intrăm „all în”!

 • Ați vorbit cu foștii concurenți, ați întrebat cum a fost în sezoanele trecute?

Sincer, am vorbit cu o grămadă de prieteni pe care îi știam și au fost în Asia în alte sezoane. Am primit câteva sfaturi importante, dar oricât de multe și oricât de mult ai crede că știi, când ajungi acolo și se dă “start race”, totul e atât de diferit și intens, că parcă nici nu contează ce știai tu în teorie.


  Filmările au avut loc în vară, în Turcia, Georgia, Azerbaijan, Iordania și Israelfoto: Antena 1
Filmările au avut loc în vară, în Turcia, Georgia, Azerbaijan, Iordania și Israelfoto: Antena 1
 • Ce v-a fost cel mai greu?

Au fost multe lucruri care ne-au dat de furcă amândurora. Cum ar fi pandemia, pentru că oamenii era sceptici să te ia în mașină sau în casă, lucru foarte firesc, de altfel, sau căldura, kilometri întregi de mers pe jos, cu rucsacul în spate, rucsac care nu era deloc uşor şi, desigur, foamea. Dar, sincer, cel mai greu era la ocazie, pentru că stăteam cu orele și nu te lua nimeni, era foarte frustrant!

 • Muzica soției și umorul tău v-au fost de ajutor în anumite cazuri? V-au scos din anumite situații?

Pot să zic că mai mult muzică ei ne-a ajutat. Le-a cântat oamenilor în mășină sau în case. Eu cu engleza nu prea mă descurc și îmi era greu să fac glume. Le arătam oamenilor pe YouTube video-uri cu noi, de fapt mai mult cu Lizi, pentru că are piese în engleză. Eu am ceva video-uri stand-up în limba română… îți dai seama că nu înțelegea nimeni nimic. Umorul ne-a ajutat pe noi să trecem peste momente mai grele, mai făceam haz de necaz.

 • Apropo, ne spuneți și nouă cum v-ați cunoscut și unde? Câți ani de căsnicie aveți?

Ne-am cunoscut acum nouă ani, o prietenă comună ne-a făcut cunoștință. Anul acesta, în septembrie, am împlinit 3 ani de căsnicie.

 • Ați slăbit în perioada Asia Express?

Eu pot să zic că am slăbit puțin, Lizi mai deloc.

 • V-ați făcut prieteni după această experiență? Printre ceilalți concurenți, oamenii din echipa.

Toată echipa Asia și concurenții sunt niște oameni extraordinari și pot să spun, sper să nu mă înșel, că am rămas cu toți prieteni. Gândește-te că am trecut cu toții printr-o super experiență care nu are cum să-ți rămână indiferentă, și asta te și leagă pe toată viața chiar. Chiar am spus la un moment dat în emisiune că Asia Express UNEȘTE OAMENI!

 • Ați trecut prin locuri în care nu ați mai fost înainte? Ați apucat să vă bucurați de peisaje?

Am fost în niște locuri extraordinare, în care nu am mai fost nici eu, nici Eliza. E adevărat că pe unele le-am ratat, fiind concentrați pe cursă și având adrenalina prea mare în sânge, dar am avut ocazia să vedem și niște locuri absolut fabuloase, în care sincer, dacă nu eram în Asia Express, nu cred că am fi ajuns.

 • Urmează o vacanță pentru voi?

Noi ne dorim, dar având în vedere acest nou val 4, e greu de planificat ceva concret.

 • Ce urmează din punct de vedere al carierei? Va vom mai vedea în aceași formulă undeva?

Nu știu să spun acum pentru tv, dar în online avem un proiect, un reality-show, “Natanticii” pe care sper să-l scoatem cât de curând.

 • Ați început spectacolele sau concertele?

Am început, am avut turneu chiar și în țară, dar sper să nu le oprim, având în vedere evoluția pandemică.taguri. cosmin natanticu, eliza natanticu, asia express, natanticii 

gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
Matilda Pascal Cojocărița și Nicolae Ceaușescu jpg
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
mariana moculescu jpg
cub gabriela marin denise pilafai png
cub razvan ciobanu png
cub theo rose anghel damian png
 dmitri rogozin sursa facebook
Supermarket FOTO Shutterstock jpg
image
image
image
image
mariana moculescu jpg
radu valcan jpg
cub razvan ciobanu png
cub theo rose anghel damian png
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
Matilda Pascal Cojocărița și Nicolae Ceaușescu jpg