Jador, p─âlmuit de Nea Marin! De la ce a pornit conflictul

5 ianuarie 2022

Nea Marin este cunoscut de o ╚Ťar─â ├«ntreag─â nu doar pentru talentul s─âu la dansul popular, ci ╚Öi pentru modul ├«n care se comport─â cu cei care particip─â la emisiunile sale.

image png

Simpaticul Nea Marin are un mod inedit de a-╚Öi manifesta afec╚Ťiunea. Sunt cunoscute disputele ╚Öi ├«mp─âc─ârile pe care le-a avut cu Liviu V├órciu. ├Än acest sezon al emisiunii "Pofti╚Ťi pe la noi" cel care nu scap─â de "cuvintele dulci" ╚Öi palmele oferite mai mult sau mai pu╚Ťin ├«n joac─â este solistul Jador.

stanga
dreapta
image png
image png
image png
image png
image png

Aflat ├«n ma╚Öin─â al─âturi de Lino Golden ╚Öi Jador pentru a se deplasa spre locul ├«n care avea treab─â, Nea Marin i-a oferit amical un set de palme luI Jador, spre amuzamentul lui Lino, care a ales s─â nu intervin─â ├«ntre cei doi. 

Jador de ╚Ťine numai de glume ├«n cadrul emisiunii, iar Nea Marin este nemul╚Ťumit de faptul c─â artistul pare s─â pun─â distrac╚Ťia pe primul loc, nu sarcinile pe care el i le traseaz─â cu seriozitate. ├Äns─â, de fiecare dat─â, Jador g─âse╚Öte o cale de a-l ├«mbuna pe Nea Marin, iar la sf├ór╚Öitul unei zile de film─âri totul este dat uit─ârii! 

Cine este Nea Marin

Pe numele s─âu real Marin Barbu, Nea Marin s-a n─âscut satul Con╚Ťe╚Öti, ├«n jude╚Ťul Teleorman, ╚Öi de mic a cochetat cu dansul. La doar 15 ani a devenit coregraf al Ansambului Faur din Bucure╚Öti. Apoi, a c├ó╚Ötigat numeroase premii cu echipa de dans ÔÇťC─âlu┼čarii din Con┼úe┼čtiÔÇŁ.

A lucrat cu numeroase vedete în calitate de coregraf, apoi s-a lansat în televiziune, mai înâi la Pro TV, apoi la Antena 1, unde are o lungă istorie de emisiuni de succes.

Dup─â un an de pauz─â, ├«n care s-a ocupat de afacerea familiei, Nea Marin a revenit la Antena 1, cu emisiunea ÔÇŁPofti╚Ťi pe la noi! Pofti╚Ťi prin ╚Ťar─âÔÇŁ, unde ├«i are ca asisten╚Ťi pe Liviu V├órciu ╚Öi pe Andrei ╚śtef─ânescu.

Nea Marin este însurat de peste 40 de ani cu doamna Mărioara și are două fete care l-au făcut de mult bunic. Darius, nepotul său, trăiește o frumoasă poveste de iubire cu solista Theo Rose.

mihai rait dorel din las fierbiti are o sotie superba cum arata si cat de frumoasa este ana maria size19 jpg
1 vladimir putin coronavirus 1 jpg jpeg
1 o femeie la laptop jpg jpeg
kate middleton jpg jpeg
retete cartofi png
BeFunky collage (6) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
eda marcus 23 jpg
image png
TJ Miles Survivor Romania nominalizare jpg
WhatsApp Image 2022 05 15 at 02 04 25 jpeg
WhatsApp Image 2022 05 14 at 22 46 32 (1) jpeg
FotoJet (1) jpg