Jador, pălmuit de Nea Marin! De la ce a pornit conflictul

Ultima actualizare:

Nea Marin este cunoscut de o țară întreagă nu doar pentru talentul său la dansul popular, ci și pentru modul în care se comportă cu cei care participă la emisiunile sale.

image png

Simpaticul Nea Marin are un mod inedit de a-și manifesta afecțiunea. Sunt cunoscute disputele și împăcările pe care le-a avut cu Liviu Vârciu. În acest sezon al emisiunii "Poftiți pe la noi" cel care nu scapă de "cuvintele dulci" și palmele oferite mai mult sau mai puțin în joacă este solistul Jador.

Aflat în mașină alături de Lino Golden și Jador pentru a se deplasa spre locul în care avea treabă, Nea Marin i-a oferit amical un set de palme luI Jador, spre amuzamentul lui Lino, care a ales să nu intervină între cei doi. 

Jador de ține numai de glume în cadrul emisiunii, iar Nea Marin este nemulțumit de faptul că artistul pare să pună distracția pe primul loc, nu sarcinile pe care el i le trasează cu seriozitate. Însă, de fiecare dată, Jador găsește o cale de a-l îmbuna pe Nea Marin, iar la sfârșitul unei zile de filmări totul este dat uitării! 

Cine este Nea Marin

Pe numele său real Marin Barbu, Nea Marin s-a născut satul Conțești, în județul Teleorman, și de mic a cochetat cu dansul. La doar 15 ani a devenit coregraf al Ansambului Faur din București. Apoi, a câștigat numeroase premii cu echipa de dans “Căluşarii din Conţeşti”.

A lucrat cu numeroase vedete în calitate de coregraf, apoi s-a lansat în televiziune, mai înâi la Pro TV, apoi la Antena 1, unde are o lungă istorie de emisiuni de succes.

După un an de pauză, în care s-a ocupat de afacerea familiei, Nea Marin a revenit la Antena 1, cu emisiunea ”Poftiți pe la noi! Poftiți prin țară”, unde îi are ca asistenți pe Liviu Vârciu și pe Andrei Ștefănescu.

Nea Marin este însurat de peste 40 de ani cu doamna Mărioara și are două fete care l-au făcut de mult bunic. Darius, nepotul său, trăiește o frumoasă poveste de iubire cu solista Theo Rose.

image
image
image
image
image
image
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net