Jador, umilit la sp─âl─âtorie: ÔÇ×Ne-a tratat super sc├órbos, ├«i era sil─â de noiÔÇŁ

Jador a vrut s─â fie omenos cu un angajat de la o sp─âl─âtorie, ├«ns─â s-a lovit de refuzul b─ârbatului. Mai mult, artistul a povestit c─â experien╚Ťa l-a l─âsat rece, asta dup─â ce omul s-a purtat cu el ╚Öi prietenii s─âi, ba chiar i-a tratat cu nepolite╚Ťe.

jador  jpg
Jador este unul dintre cei mai cunoscuti artiști de la noi. Sursa foto: Instagram

Jador are un bolid de lux pe care nu-l las─â ne├«ntre╚Ťinut. Artistul s-a g├óndit s─â-╚Öi spele ma╚Öina ├«nainte de a trece ├«n noul an, ca s─â-i fie de bun augur. Cu g├ónduri pozitive ╚Öi pus pe glume, c├ónt─âre╚Ťul s-a dus la sp─âl─âtorie, ├«n Bucure╚Öti, unde urma s─â-╚Öi cure╚Ťe autoturismul. Din p─âcate, acolo s-a lovit de refuzul angajatului, care nu doar c─â nu l-a ajutat, ba chiar s-a purtat cu el. 

ÔÇ×╚śi eu nu am ├«n╚Ťeles de ce, pentru c─â eu, chiar nu ╚Ötiu, de ce pana mea s─â nu ├«i speli ma╚Öina unui om?! ├Äi d─âdeam bani, c─â dac─â eu tr─âiesc din ╚Öpag─â, ╚Öi altul trebuie s─â tr─âiasc─â din ╚Öpag─â, nu?! ╚śi ne-a tratat a╚Öa, super sc├órbos, a╚Öa parc─â ├«i era sil─â de noi, dar, m─â, eu nu sunt a╚Öa cum crezi tu, dac─â vezi asta, s─â ╚Ötii, sunt de treab─â, las ╚Öpag─â, s─â ╚Ötii.ÔÇŁ, a povestit Jador.

stanga
dreapta
jador 0 jpeg
jador piscina ceas 1 jpeg
costi ionita vladuta lupau jador jpeg
jador  jpg
jador png
jador si tatal lui jpeg
jador norel jpeg
jador tata masina jpg
jador jpeg

Jador, om cu suflet mare!

Artistul i-a cump─ârat un cadou pe m─âsur─â tat─âlui, o ma╚Öin─â de lux, de care p─ârintele s─âu a fost foarte fericit s─â-l primeasc─â.  ÔÇ×Mi-am f─âcut un tatuaj ╚Öi p─ârin╚Ťii mei s-au sup─ârat foarte tare pe mine. Am f─âcut o gre╚Öeal─â ╚Öi trebuie s─â mi-o r─âscump─âr cu un cadou pentru tata: un BMW. I-am luat cadoul ─âsta pentru c─â o mi-a zis c─â-╚Öi dore╚Öte foarte mult acea ma╚Öin─â, a╚Öa c─â i-am luat-oÔÇŁ, a povestit Jador pe vlogul s─âu. 

Jador a devenit cunoscut dup─â participarea la Puterea dragostei, de la Kanal D. Ulterior, el ├«nceput s─â lanseze piese muzicale, iar acum se afl─â ├«n topul arti╚Ötilor ceru╚Ťi la concerte.

david webp
276138604 516868496470142 2126568927628978572 n jpg
4 mircea badea e1569317764158 jpg jpeg
FotoJet (5) jpg
BeFunky collage (35) jpg
teodora alex insula iubirii3 png
5 front bac toata clasa jpg
lavinia parva4 png
image
image
image
image
dana budeanu copii iunie 2022 jpg
Screenshot 2022 06 28 at 19 48 24 png
vladimir draghia jpg
lavinia parva4 png
BeFunky collage (36) jpg
FotoJet jpg