Jador, umilit la spălătorie: „Ne-a tratat super scârbos, îi era silă de noi”

Ultima actualizare:

Jador a vrut să fie omenos cu un angajat de la o spălătorie, însă s-a lovit de refuzul bărbatului. Mai mult, artistul a povestit că experiența l-a lăsat rece, asta după ce omul s-a purtat cu el și prietenii săi, ba chiar i-a tratat cu nepolitețe.

Jador este unul dintre cei mai cunoscuti artiști de la noi. Sursa foto: Instagram
Jador este unul dintre cei mai cunoscuti artiști de la noi. Sursa foto: Instagram

Jador are un bolid de lux pe care nu-l lasă neîntreținut. Artistul s-a gândit să-și spele mașina înainte de a trece în noul an, ca să-i fie de bun augur. Cu gânduri pozitive și pus pe glume, cântărețul s-a dus la spălătorie, în București, unde urma să-și curețe autoturismul. Din păcate, acolo s-a lovit de refuzul angajatului, care nu doar că nu l-a ajutat, ba chiar s-a purtat cu el. 

„Și eu nu am înțeles de ce, pentru că eu, chiar nu știu, de ce pana mea să nu îi speli mașina unui om?! Îi dădeam bani, că dacă eu trăiesc din șpagă, și altul trebuie să trăiască din șpagă, nu?! Și ne-a tratat așa, super scârbos, așa parcă îi era silă de noi, dar, mă, eu nu sunt așa cum crezi tu, dacă vezi asta, să știi, sunt de treabă, las șpagă, să știi.”, a povestit Jador.

Jador, om cu suflet mare!

Artistul i-a cumpărat un cadou pe măsură tatălui, o mașină de lux, de care părintele său a fost foarte fericit să-l primească.  „Mi-am făcut un tatuaj și părinții mei s-au supărat foarte tare pe mine. Am făcut o greșeală și trebuie să mi-o răscumpăr cu un cadou pentru tata: un BMW. I-am luat cadoul ăsta pentru că o mi-a zis că-și dorește foarte mult acea mașină, așa că i-am luat-o”, a povestit Jador pe vlogul său. 

Jador a devenit cunoscut după participarea la Puterea dragostei, de la Kanal D. Ulterior, el început să lanseze piese muzicale, iar acum se află în topul artiștilor ceruți la concerte.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net