Jador a ajuns în cabinetul medicului estetician: «Nu e un moft, ci necesitate»

Jador este unul dintre cei mai apreciați soliști, iar melodiile sale reușesc să ajungă mereu în primele locuri în clasamentele muzicale din mediul online. Cu toate acestea, exista un aspect care îl nemulțumea teribil,. așadar a luat o decizie radicală. 

image

Jador a decis să apeleze la ajutorul medicilor esteticieni pentru o procedură simplă, dar care va conta enorm pentru stima de sine a artistului. Este vorba despre implantul de păr, intervenție la care au apelat și alți artiști autohtoni. 

image

Jador a mărturisit că intervenția nu a reprezentat un moft, ci o necesitate. „Rămânem chel și nu voiam. Nu e un moft, este o necesitate. Încă nu sțiu cat ma duce operația, însă cert este ca rezolv problema. Este ceva genetic cu care s-au confruntat de mai mulți ani aproape toți membrii familiei mele", a declarat Jador.

image

Artistul a încărcat mai multe fotografii din cabinetul medicului pe pagina personală de Instagram, acolo unde și-a asigurat admiratorii că se simte excelent! 

Jador s-a îmbogățit la Survivor 

Jador a fost una dintre cele mai bine plătite vedete din echipa Faimoşilor. Remus Ionuţ Dumitrache (26 de ani) şi-a negociat la sânge contractul pe care l-a semnat cu cei de la Kanal D şi ar fi obţinut 7.000 de euro pe săptămână, pe perioada cât stat în Republica Dominicană. Cântărețul de manele a rezistat 14 săptămâni în concursul din Dominicană și a fost remunerat cu aproape 100.000 de euro.

image

Survivor va reveni cu o nouă ediție, de data acesta la PRO TV, însă prezentatorul va fi același, Daniel Pavel. 

Jador a avut o copilările dificilă

Copilăria i-a fost marcată de lipsuri, însă sărăcia l-a determinat să își dorească să viseze la mai mult, după cum a mărturisit într-un interviu acordat înainte de a porni în călătoria care avea să îi schimbe viața, Survivor. 

image

Nu am avut nimic, dar am avut totul. Copiii aveau haine, iar eu aveam un trening albastru, rupt. Eram premiant la școală, luam numai premiul 1. Aveam o pereche de pantofi imitație de piele", povestea Jador.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net