Jador și-a luat penthouse de 300.000 de euro cu banii de la Survivor. Imagini din casa Faimosului

9 iulie 2021
image
Jador a ieșit de la Suvivor in apriliefoto: Instagram

Competi╚Ťia Survivor Rom├ónia i-a ├«mbog─â╚Ťit pe unii dintr participan╚Ťi. Vedetele prezente ├«n tab─âra Faimo╚Öilor au fost remunerate pe m─âsur─â, c─âci ╚Öi-au negociat la s├ónge contractele. Unul dintre favori╚Ťii publicului la Survivor a fost Jador, despre care s-a spus c─â a avut cel mai mare onorariu din concurs. Jador a plecat de la Survivor ├«n urma unei accident─âri, dar a reu╚Öit, cu banii c├ó╚Ötiga╚Ťi ├«n Dominican─â, s─â-╚Öi cumpere un penthouse de toat─â frumuse╚Ťea, ├«n Capital─â.

Jador a fost una dintre cele mai bine pl─âtite vedete din echipa Faimo┼čilor. Remus Ionu┼ú Dumitrache (25 de ani) ┼či-a negociat la s├ónge contractul pe care l-a semnat cu cei de la Kana D ┼či ar fi ob┼úinut 7.000 de euro pe s─âpt─âm├ón─â, pe perioada c├ót stat ├«n Republica Dominican─â. Jador a ie╚Öit din concurs pe 22 aprilie, ├«n urma unei accident─âri la picior.

Jador, campion la bani la Survivor! A luat 100.000 de euro!

C├ónt─âre╚Ťul de manele a rezistat 14 s─âpt─âm├óni ├«n concursul din Dominican─â ╚Öi a fost remunerat cu aproape 100.000 de euro. ├Änainte de pandemie, artistul primea pentru fiecare c├óntare 4.000 de euro. Mai mult, Jador c├ó╚Ötig─â aproape 40.000 de euro pe lun─â numai din reclame, potrivit Socialblade.com, platforma de analiz─â a re╚Ťelelor sociale. Prin urmare, conturile din banc─â s-au rontujit bini╚Öor pentru Jador, care a decis c─â a venit timpul s─â-╚Öi ia casa visurilor sale. Artistul ╚Öi-a achizi╚Ťionat, recent, un penthouse ├«n valoare de 300.000 de euro. Este vorba despre o cas─â cu etaj, cu cinci camere, situat─â ├«ntr-o zon─â bun─â a Capitalei, unde solistul visa s─â se mute de foarte mult timp.

image
Așa arată livingul din noua casa a lui Jadorfoto: arhivă personală

ÔÇ×C├ónd f─âceam c├óte un gest frumos tata ├«mi spunea <S─â tr─âie╚Öti, s─â ai cas─â ├«n Bucure╚Öti>. Uite c─â m-a ajutat Dumnezeu s─â am o cas─â. Am reu╚Öit ╚Öi eu s─â am o cas─â a mea, s─â am ╚Öi eu unde s─â-mi cresc copiii. Mi-am dorit foarte mult s─â am o cas─â, oricine ├«╚Öi dore╚Öte s─â aib─â casa lui. To╚Ťi prietenii mei sunt pleca╚Ťi de c├ónd erau mici, 17-18 ani, s─â plece s─â construiasc─â ╚Öi ei o cas─â, s─â formeze o familie, s─â cre╚Ötem, s─â supravie╚Ťuim ╚Öi uite c─â Dumnezeu m-a ajutat ╚Öi pe mine s─â am o c─âsu╚Ť─â, una frumoas─â chiar. Nu vreau s─â m─â laud cu ea. Mai vreau o nevast─â ╚Öi mul╚Ťi copiii. Mama s-a bucurat, visul mamelor e s─â-╚Öi vad─â copiii la casa lor ╚Öi vor nepo╚Ťi. Cu nepo╚Ťii e mai greu. De cur├ónd, mi-am schimbat ╚Öi ma╚Öina. Mi-am luat una mai serioas─â, nu una de copiiÔÇŁ, a declarat Jador, la Antena Stars.

image
Jador s-a realizat dup─â Survivor

A fost sărac lipit în copilărie

Jador (26 de ani) a crescut ├«ntr-o familie numeroas─â, cu mul╚Ťi fra╚Ťi, iar el a trebuit s─â munceasc─â de mic pentru a asigura traiul familiei sale. Remus Ionu╚Ť Dumitrache, pe numele lui real, a fost beneficiarul unei burse sociale oferite de Guvern, numit─â ÔÇŁBani de LiceuÔÇŁ, acordat─â pentru elevii care provin din familii cu venituri mai mici de 500 lei pentru fiecare membru al familiei. Suma lunar─â primit─â de Jador ├«n timpul liceului era de 180 lei. Jador a copil─ârit ├«ntr-o cas─â modest─â, la ╚Ťar─â.

Citește și:

Jador a împlinit 26 de ani. Mama Faimosului arată poze de familie și diploma de Bac: "L-am născut la 15 ani, nu pot să respir fără el"

EXCLUSIV C├ó╚Ťi bani iau pe s─âpt─âm├ón─â vedetele de la ┬źSurvivor┬╗. Topul celor mai bine pl─âti╚Ťi "Faimo╚Öi'

kate middleton 4 jpg
cub lili sandu animat gif
cub adrian alexandrov png
vangelis afp jpg
cub liviu varciu animat gif
catrinel menghia cannes (4) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
1 johnny depp jpg jpeg
BeFunky collage (18) jpg
laura cosoi 2
Foto mare Tom Cruise profimedia 0692428693 jpeg
cub adrian alexandrov png
iubit rihanna