Survivor 2021. Jador, copilărie plină de lipsuri: „Aveam un trening rupt, munceam cu ziua, dar luam numai premiul 1"

image
Jador este pe lista "Faimoșilor" la Survivor românia 2021foto: Facebook

Jador, unul dintre cei 12 concurenți din Echipa Faimosilor, din show-ul “Survivor România”, care a debutat sâmbătă aceasta, la Kanal D, este un artist apreciat de milioane de fani. Copilăria i-a fost marcată de lipsuri, însă sărăcia l-a determinat să își dorească să viseze la mai mult, după cum acesta povestește într-un interviu acordat înainte de a se îmbarca în aeronava către Republica Dominicană.

“Nu am avut nimic, dar am avut totul. Copiii aveau haine, iar eu aveam un trening albastru, rupt. Eram premiant la școală, luam numai premiul 1. Aveam o pereche de pantofi imitație de piele, iar la un moment dat s-a dus pielea de pe ei și a rămas doar cârpa aceea… Mergeam la muncă, cu ziua, pe la oameni. Eram conștiincios. Niciodată nu făceam eu ceva cu banii câștigați, îi dădeam mamei. Mi-am dorit să am bani, e adevărat că ei nu te fac neapărat fericit. Nu pot să zic că am bani acum, dar sunt ok”, povestea Jador. 

Survivor 2021. Jador și-a ar fi dorit să devină preot

Ambiția de a deveni un cântăreț de succes s-a materializat rapid, Jador este apreciat de milioane de români, iar videoclipurile lansate însumează zeci de milioane de vizualizări. Însă foarte puțini știu că visul din copilărie al acestuia era să devină preot. “Eu mi-am dorit mult să devin preot, când eram mic. Dar mi-am dat seama că îmi plac femeile foarte mult … Eu cred foarte mult în Dumnezeu. Nu vreau să îl supăr pe Dumnezeu. Am slăbiciuni și mi le recunosc”, spune Jador. Jador este unul dintre cei 12 Faimoși care se va lupta pentru trofeul celui de-al doilea sezon al reality-ului “Survivor România”.

Citește și:

Survivor România 2021. Lista "Faimoșilor" e completă. Care sunt ultimele 3 vedete anunțate

Survivor România 2021. Trei grații vor cuceri jungla din Dominicană: Alexandra Stan, Amna și Roxana Nemeș

Survivor România 2021. Cum a slăbit Simona Hapciuc 26 kg și ce sacrificii a făcut pentru show: "Sunt obișnuită cu foamea și cu lipsurile"

Survivor România 2021. Cine este Daniel Pavel, noul prezentator, și când începe emisiunea

transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet (4) jpg
calendar ortodox 2021 25 septembrie sfanta eufrosina gracianica jpeg
Protest fata de mobilizare in Rusia FOTO EPA EFE jpg
Formula E la Timișoara FOTO Ștefan Both jpg5 jpg
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
bianca dragusanu png
cub anamaria prodan divorț png
cub zannidache png
Sylvester Stallone și Jennifer Flavin FOTO EPA-EFE
FotoJet jpg