Ce mega cadou i-a f─âcut Jador tat─âlui s─âu de Cr─âciun?

Așa fiu tot să ai! Jador și-a spălat păcatele de Sărbători! Manelistul a mers acasă la Bacău și i-a făcut tatălui său un cadou surpriză. I-a dat cheile la bolidul de lux la care părintele său tânjea de mai multă vreme. Acesta l-a iertat pe loc pentru noul tatuaj făcut.

image
Jador a fost darnic de Cr─âciun cu p─ârin╚Ťii s─âi Sursa: Instagram

Jador ╚Ötie cum s─â-╚Öi r─âsfe╚Ťe p─ârin╚Ťii atunci c├ónd mai face c├óte o boac─ân─â. De cur├ónd, manelistul ╚Öi-a f─âcut un nou tatuaj, fapt care l-a scos din s─ârite pe tat─âl s─âu. Ca s─â-l ierte, Jador a g─âsit imediat solu╚Ťia perfect─â ca s─â-╚Öi ├«mbuneze p─ârintele.

De Sărbători, manelistul a mers acasă la Băcău și i-a făcut tatălui său cadoul la care acesta visa de mai multă vreme.

C├ónt─âre╚Ťul i-a cump─ârat p─ârintelui s─âu un telefon de ultim─â genera╚Ťie, dar piesa de rezisten╚Ť─â a fost un bolid de lux. Este vorba despre un un automobil de fi╚Ťe marca BMW, model pe care b─ârbatul ╚Öi-l dorea cu ardoare de mai mult─â vreme.

ÔÇ×Mi-am f─âcut un tatuaj ╚Öi p─ârin╚Ťii mei s-au sup─ârat foarte tare pe mine.

Am f─âcut o gre╚Öeal─â ╚Öi trebuie s─â mi-o r─âscump─âr cu un cadou pentru tata: un BMW. I-am luat cadoul ─âsta pentru c─â o mi-a zis c─â-╚Öi dore╚Öte foarte mult acea ma╚Öin─â, a╚Öa c─â i-am luat-oÔÇŁ, a povestit Jador pe vlog-ul s─âu, unde a filmat toat─â surpriza.

image
Jador i-a cump─ârat tat─âlui s─âu un bolid de lux Sursa: Youtube

ÔÇ×Merge brici ma╚Öina!ÔÇŁ

Jador a vrut s─â ╚Ťin─â secret cadoul fa╚Ť─â de tat─âl s─âu, ├«ns─â mama sa l-a cam de gol.

Artistul ╚Öi-a urcat tat─âl la volanul autoturismului, f─âr─â s─â-i spun─â ca ma╚Öina este chiar cadoul pentru el. B─ârbatul ├«nsa a mirosit supriza fiului s─âu, dup─â doar c├ó╚Ťiva kilometri parcur╚Öi.

ÔÇ×C├ónd am v─âzut dou─â ma╚Öini ├«n curte mi-am dat seama c─â ceva nu este ├«n regul─â. Mi-am dat seama de cum ├«mi puneau ei ├«ntreb─ârile, c─â doar nu-s copil. Dumnezeu m─â iube╚Öte pentru c─â ╚Öi eu ├«l iubesc pe el, iar uneori mai ├«mi d─â c├óte o binecuv├óntare. Asta este o binecuv├óntare de la el! Merge brici ma╚ÖinaÔÇŁ,a spus tat─âl lui Jador, ├«nc├óntat de cadoul primit de la fiul s─âu.

Ionu╚Ť Dumitrache, pe numele de scen─â Jador, este foarte ata╚Öat de familia sa. Jador a avut parte de o copil─ârie grea, marcat─â de lipsuri ╚Öi s─âr─âcie. Acum solistul se bucur─â de faim─â, succes ╚Öi bani cu nemiluita, drept pentru care ├«ncearc─â s─â le fac─â p─ârin╚Ťilor via╚Ťa mai frumoas─â cu orice ocazie.

david webp
276138604 516868496470142 2126568927628978572 n jpg
4 mircea badea e1569317764158 jpg jpeg
FotoJet (5) jpg
BeFunky collage (35) jpg
teodora alex insula iubirii3 png
Screenshot 2022 06 28 at 19 48 24 png
5 front bac toata clasa jpg
image
image
image
image
aura b4 jpg
Beckham
dana budeanu copii iunie 2022 jpg
Screenshot 2022 06 28 at 19 48 24 png
vladimir draghia jpg
lavinia parva4 png