Drama lui Jador! Motivul pentru care a petrecut Crăciunul pe scenă

Jador este unul dintre cei mai apreciați artiști și nu dorește să își dezamăgească niciodată fanii. Pentru a le face pe plac este dispus să sacrifice chiar și timpul petrecut alături de familie, după cum el însuși a povestit. 

Jador a petrecut Crăciunul pe scenă
Jador a petrecut Crăciunul pe scenă

Jador a petrecut Sărbătorile pe scenă, departe de cei dragi. Doar Ajunul Crăciunului l-a petrecut acasă. Artistul a dezvăluit că meseria de artist îl ține departe de oamenii pe care îi iubește cel mai mult, însă este bucuros pentru faptul că le poate cânta celor care îi apreciază munca. 

Întrebat despre planurile de Sărbători, Jador a dezvăluit cu puțin timp înainte de Crăciun: 

"Știi la un moment dat eu nu fac bani doar pentru mine, eu fac bani pentru toată lumea și când zic toată lumea, toată lumea.(...) Să hrănesc multe familii, trebuie sa mâncam fiecare.(...) Banii nu sunt ai mei toți, cei mai puțini sunt ai mei.(...) În Ajun ma duc acasă, de Crăciun cânt prima zi și a doua zi. De Revelion merg în Germania să cânt". 

Anul 2021 a fost unul foarte bun pentru Jador

Anul 2021 a fost unul plin de reușite pentru Jador, care a muncit din greu și a reușit să își rotunjească considerabil conturile. Cu toate acestea, artistul nu renunță la concerte și nici la studioul de înregistrări, căci doar așa se poate menține în primele locuri din clasamentele muzicale. 

"Mi-am luat casa, mi-am ajutat frății, multe lucruri.(...) Suntem recunoscători pentru tot ce primim, suntem recunoscători, dar nu e de-ajuns.(...) întodeauna muncim pentru mai mult", a declarat Jador. 

Jador a sărbătorit Crăciunul pe scenă

Artistul a declarat că motivul principal pentru care a dorit să muncească de Crăciun a fost faptul că nu a dorit să fie singur de Sărbători. Despărțirea de fosta iubită a fost una dureroasă, iar artistul încă se află în proces de vindecare. "Mi-am luat cântări doar pentru că nu vreau sa fiu singur de Crăciun", a spus artistul. 

Jador a trecut pragul medicului estetician

Recent, Jador a trecut pragul cabientului medicului estetician pentru a-și face un implant de păr. El susține că decizia a fost luată din considerente medicale și mai puțin estetice pentru că toți cei din familia lui au avut probleme cu căderea accentuată a părului. 

Jador a mărturisit că intervenția nu a reprezentat un moft, ci o necesitate. „Rămânem chel și nu voiam. Nu e un moft, este o necesitate. Încă nu sțiu cat ma duce operația, însă cert este ca rezolv problema. Este ceva genetic cu care s-au confruntat de mai mulți ani aproape toți membrii familiei mele", a declarat Jador.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net