Drama lui Jador! Motivul pentru care a petrecut Cr─âciunul pe scen─â

Jador este unul dintre cei mai aprecia╚Ťi arti╚Öti ╚Öi nu dore╚Öte s─â ├«╚Öi dezam─âgeasc─â niciodat─â fanii. Pentru a le face pe plac este dispus s─â sacrifice chiar ╚Öi timpul petrecut al─âturi de familie, dup─â cum el ├«nsu╚Öi a povestit. 

image
Jador a petrecut Cr─âciunul pe scen─â

Jador a petrecut S─ârb─âtorile pe scen─â, departe de cei dragi. Doar Ajunul Cr─âciunului l-a petrecut acas─â. Artistul a dezv─âluit c─â meseria de artist ├«l ╚Ťine departe de oamenii pe care ├«i iube╚Öte cel mai mult, ├«ns─â este bucuros pentru faptul c─â le poate c├ónta celor care ├«i apreciaz─â munca. 

├Äntrebat despre planurile de S─ârb─âtori, Jador a dezv─âluit cu pu╚Ťin timp ├«nainte de Cr─âciun: 

"╚śtii la un moment dat eu nu fac bani doar pentru mine, eu fac bani pentru toat─â lumea ╚Öi c├ónd zic toat─â lumea, toat─â lumea.(...) S─â hr─ânesc multe familii, trebuie sa m├óncam fiecare.(...) Banii nu sunt ai mei to╚Ťi, cei mai pu╚Ťini sunt ai mei.(...) ├Än Ajun ma duc acas─â, de Cr─âciun c├ónt prima zi ╚Öi a doua zi. De Revelion merg ├«n Germania s─â c├ónt". 

Anul 2021 a fost unul foarte bun pentru Jador

Anul 2021 a fost unul plin de reu╚Öite pentru Jador, care a muncit din greu ╚Öi a reu╚Öit s─â ├«╚Öi rotunjeasc─â considerabil conturile. Cu toate acestea, artistul nu renun╚Ť─â la concerte ╚Öi nici la studioul de ├«nregistr─âri, c─âci doar a╚Öa se poate men╚Ťine ├«n primele locuri din clasamentele muzicale. 

stanga
dreapta
image png
image png
image png
image png
image png

"Mi-am luat casa, mi-am ajutat fr─â╚Ťii, multe lucruri.(...) Suntem recunosc─âtori pentru tot ce primim, suntem recunosc─âtori, dar nu e de-ajuns.(...) ├«ntodeauna muncim pentru mai mult", a declarat Jador. 

Jador a s─ârb─âtorit Cr─âciunul pe scen─â

Artistul a declarat c─â motivul principal pentru care a dorit s─â munceasc─â de Cr─âciun a fost faptul c─â nu a dorit s─â fie singur de S─ârb─âtori. Desp─âr╚Ťirea de fosta iubit─â a fost una dureroas─â, iar artistul ├«nc─â se afl─â ├«n proces de vindecare. "Mi-am luat c├ónt─âri doar pentru c─â nu vreau sa fiu singur de Cr─âciun", a spus artistul. 

Jador a trecut pragul medicului estetician

Recent, Jador a trecut pragul cabientului medicului estetician pentru a-╚Öi face un implant de p─âr. El sus╚Ťine c─â decizia a fost luat─â din considerente medicale ╚Öi mai pu╚Ťin estetice pentru c─â to╚Ťi cei din familia lui au avut probleme cu c─âderea accentuat─â a p─ârului. 

Jador a m─ârturisit c─â interven╚Ťia nu a reprezentat un moft, ci o necesitate. ÔÇ×R─âm├ónem chel ╚Öi nu voiam. Nu e un moft, este o necesitate. ├Änc─â nu s╚Ťiu cat ma duce opera╚Ťia, ├«ns─â cert este ca rezolv problema. Este ceva genetic cu care s-au confruntat de mai mul╚Ťi ani aproape to╚Ťi membrii familiei mele", a declarat Jador.  

david webp
276138604 516868496470142 2126568927628978572 n jpg
4 mircea badea e1569317764158 jpg jpeg
FotoJet (5) jpg
BeFunky collage (35) jpg
teodora alex insula iubirii3 png
Screenshot 2022 06 28 at 19 48 24 png
5 front bac toata clasa jpg
image
image
image
image
andy fletcher jpg
aura b4 jpg
Beckham
dana budeanu copii iunie 2022 jpg
Screenshot 2022 06 28 at 19 48 24 png
vladimir draghia jpg