Tatăl lui Jador, adevărul despre relația fiului său cu Georgiana Elisei

cine este iubita lui jador 3 jpeg
Jador și tatăl săufoto: Impact.ro

Jador (26 de ani) a pus multe femei pe jar, i-au picat multe cu tronc, însă în inima lui, timp de 5 ani, a fost mereu Georgiana Elisei, fata pentru care a plâns în hohote, la Survivor. Recent au apărut știri că s-ar fi despărțit definitiv, dar tatăl solistului pune punctul pe "i": "Nu cred că poate fi vorba despre un capitol închis".

Remus Ionuț Dumitrache, alias Jador, și Georgiana Elisei s-au despărțit și s-au împăcat de mai multe ori, dar recent solistul a surprins pe toată lumea, anunțând că este singur și decis să se axeze mai mult pe carieră. „Am compus versuri și melodii și aproape orice piesă de dragoste era pentru ea, fata pe care am iubit-o. Este ultima piesă dedicată ei, pentru că tocmai am ieșit dintr-o relație. Apucasem să compun versuri și să cânt pieasa aceasta minunată din ce am simțit eu atunci pentru ea. A fost frumos. Am învățat lucruri, dar începe un nou capitol în viața mea. Vreau copii. Și așa cum am simțit pentru ea, eu spun că e un gest frumos de despărțire", a fost anunțul făcut de Jador pe rețelele sociale. 

Tatăl lui Jador: "Azi, Jador al meu poate fi cu Ioana, mâine cu Georgiana"

Iată că lumină în acest subiect face tatăl solistului, Romeo Dumitrache, care nu crede că despărțirea de Georgiana Elisei este definitivă. "La tinerețe, și poate nu numai, că în viață tot înveți, certurile sunt la ordinea zilei. Azi, Jador al meu poate fi cu Ioana, mâine cu Georgiana, poimâine cu Mădălina. Într-un fel e normal. Mai ales, vor sau nu fetele din viața lui, el a devenit o vedetă. Iar chestia asta pare să aducă și lucruri bune, și lucruri rele! Am citit și eu ce s-a scris prin presă. Dar îmi cunosc bine fiul. Poate nici el nu știe cât de bine îl cunosc părinții. De aceea nu cred că poate fi vorba despre un capitol închis. Câte lucruri nu se spun la tinerețe, la gelozie, și mai apoi sunt date uitării, să fim noi sănătoși!", a declarat Romeo Dumitrache, pentru Impact.ro.

image
Georgiana Elisei, iubita lui Jador

Tatăl lui Jador s-a arătat încântat de dorința fiului de a-i face nepoței. "Asta ar fi o surpriză de zile mari. Aceea ca Jador să mă facă bunic, deși am nepoți și din partea celorlalți copii ai noștri. Când am discutat ultima dată cu Jador pe tema asta, mi-a spus că se simte încă foarte tânăr, poate chiar necopt. Și că vrea să se mai alinte, să mai guste din bucuriile vieții. Așa că nu-l voi forța să facă alegerea cea mare. Când va sosi timpul, va ști și ne va anunța și pe noi, părinții săi, despre noul capitol al vieții sale!", a mai spus tatăl lui Jador, pentru sursa citată.

Jador: "Georgiana este iubirea vieții mele"

Jador și Georgiana au avut o relație de lungă durată, care s-a încheiat în 2016. De atunci, cei doi nu au putut sta departe unul de celălalt. Artistul a recunoscut, în mai multe interviuri, că Georgiana a fost singura femeie pe care a iubit-o vreodată, chiar dacă a mai avut și alte relații. „Georgiana este iubirea vieții mele. O s-o respect și o s-o iubesc toată viața mea. Și dacă mă va ierta vreodată, sper eu, o s-o primesc oricând în viața mea. Am făcut o melodie pentru ea. Ea mă cunoaște de șase ani de zile, dar un an de zile am stat cu ea și în 2016 ne-am despărțit. Ea niciodată nu a avut alt iubit, deși eu mai aveam, ne despărțeam, apoi mă întorceam la ea”, spunea Jador la Survivor, când concurenții primeau mesaje de la cei dragi, de acasă. 

Citește și:

Survivor 2021. Faimoșii au plâns în hohote. Jador a urlat după ce a citit biletul de la fosta iubită: "Sunt un prost, cel mai mare ratat"

Jador a împlinit 26 de ani. Mama Faimosului arată poze de familie și diploma de Bac: "L-am născut la 15 ani, nu pot să respir fără el"

transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet (4) jpg
Simona Halep, Instagram jpg
regele charles foto Victoria Jones  BUCKINGHAM PALACE  AFP jpg
calendar ortodox 2021 25 septembrie sfanta eufrosina gracianica jpeg
Protest împotriva mobilizării în Sankt Petersburg FOTO EPA-EFE
Putin   GettyImages 460625864 jpg
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
bianca dragusanu png
cub anamaria prodan divorț png
cub zannidache png
Sylvester Stallone și Jennifer Flavin FOTO EPA-EFE
FotoJet jpg