O notă de plată din Mamaia a stârnit furie pe internet! Cât te costă două pizza și câteva băuturi

Stațiunea Mamaia, de pe litoralul românesc, este cunoscută de ceva vreme pentru prețurile exorbitante pe care le practică. Recent, un bon fiscal din acest sejur estival a fost fotografiat, iar imaginea a ajuns virală pe internet. Iată cât au costat, la un local din Mamaia, câteva produse care la prima vedere nu ar avea cum să îți facă „gaură” în buzunar!

O notă de plată din Mamaia a stârnit furie pe internet!  Foto: Arhivă
O notă de plată din Mamaia a stârnit furie pe internet! Foto: Arhivă

Fotografia unei note de plată din Mamaia, publicată ulterior pe internet ca fiind din acest sezon estival în stațiunea Mamaia, a ajuns virală pe internet, stârnind un val de indignare printre utilizatorii rețelelor de socializare. 

Nu rata și: Stațiunea Mamaia, locul unde parcarea e mai scumpă decât la Las Vegas. La cât se ridică o zi de plată pentru un turist

O notă de plată din Mamaia, ajunsă virală pe internet

Suma totală pe care clienții au fost nevoiți să o plătească pentru două cafele, o băutură răcoritoare, o bere și două pizza a fost de 215 lei! Băutura alcoolică de 330 ml a costat 25 de lei, în timp ce pentru o pizza doritorii au scos din buzunar în jur de 80 de lei. În descrierea imaginii scrie doar „Mamaia 2022”, fără să fie precizat însă numele restaurantului cu pricina sau data exactă pe bonul fiscal.

Cu toate acestea, imaginea a stârnit rapid un val de reacții, mulți internauți confirmând că prețurile sunt „piperate” în celebra stațiune de pe litoral. Unii dintre aceștia au explicat, de asemenea, că raportul calitate preț este unul extrem de nepotrivit, având în vedere că per total, condițiile nu ar fi tocmai unele de lux, în timp ce prețurile sunt ca în marile orașe ale lumii. 

Bătaie de joc. Dar fraieri nu sunt cei ce vând, ci cei ce cumpără.”, „Prețuri de Dubai și condiții de doi lei.”, „Sunt prețuri reale astea?”, „Cu așa prețuri mai bine stai acasă și faci un grătar.”, „50 euro! Parcă ești la Monaco!”, au scris câțiva internauți, revoltați de prețurile exagerate practicate. 

Vezi și: Aici se "cazează" Ion Țiriac la Mamaia! Magnatul a plătit 2 milioane de euro pe două apartamente de lux

Prețurile cresc odată cu căldura! Cât costă șezlongurile în cele mai căutate stațiuni

Prețurile au explodat în acest an pe litoral, și nu doar pentru cazare și mâncare, ci chiar și în privința șezlongurilor de pe plajă. Tarifele diferă în funcție de stațiune, însă per total, doritorii sunt nevoiți să plătească în plus față de anii trecuți, datorită creșterii numărului de turiști.

Astfel, în Mamaia, prețul pe zi pentru un șezlong este de 50 de lei, iar un baldachin ajunge să coste chiar și 200 de lei pe zi. Pe plaja Modern din Constanța, un șezlong costă între 20-25 de lei pe zi. În Costinești s-a păstrat prețul șezlongului, acela de 30 de lei, în timp ce un baldachin va costa 150 de lei.

Se pare că prețurile s-au ridicat și în stațiuni precum Mangalia, 2 mai sau Vama Veche, unde în trecut șezlongul costa în jur de 20 de lei. În Vama Veche spre exemplu, prețul unui șezlong a ajuns la 30 de lei în timpul săptămânii, depășind 40 de lei în weekend.

În Năvodari se găsesc cele mai ieftine șezlonguri, chiar și la prețul de 15 lei! Desigur, cei ce nu doresc să plătească deloc șezlongul, pot staționa în zonele special amenajate. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Regele Charles  GettyImages jpg
439899984 2637790709761372 8663448278139324788 n jpg
15aae50a190c8adbd0df703e1bc213d2 jpg
sat pixabay jpg
corinita din salcie jpg
index webp
aeroport galati braila facebook jpg
gelu duminica poveste de viata jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net