Dan Negru povestește la Teo Show cum era să saboteze Festivalul Mamaia

Ultima actualizare:

Dan Negru, cel mai nou prezentator de la Kanal D, a venit în premieră la Teo Show, unde a povestit cum era să strice unul dintre cele mai importante momente din cadrul Festivalului Mamaia și anume anunțarea câștigătorului. 

Dan Negru povestește la Teo Show cum era să saboteze Festivalul Mamaia
Dan Negru povestește la Teo Show cum era să saboteze Festivalul Mamaia

Dan Negru este unul dintre cei mai noi prezentatori de la Kanal D, iar cu ocazia aniversării a 15 ani de la înfiiințarea postului, cel supranumit "regele audiențelor" a fost invitat în cadrul unei ediții speciale Teo Show. 

Prezentatorul s-a aflat în platoul Teo Show alături de alte vedete din televiziune, cum ar fi Mihai Mitoșeru sau Cosmin Cernat, iar în mod excepțional audiența a fost formată din toate vedetele postului, de la Andreea Mantea sau IIlinca Vandici, până la Maurice Munteanu și Denise Rifai.

Dan Negru nu a rezistat să relateze una dintre pățaniile sale din cariera de peste 20 de ani, ca om de televiziune.

Vedeta a dezvăluit că în cadrul Festivalului Mamaia, de acum mai mulți ani, a trebuit să urce pe scenă pentru a prezenta un premiu important unuia dintre artiștii participanți. Dan Negru deși este cunoscut ca un profesionist desăvârșit, i s-a întâmplat ca în acel moment să uite plicul care anunța câștigătorul. Negru a explicat cum a gestionat momentul de tensiune cu flerul unui adevărat om de televiziune. 

,,Eram la Festivalul Mamaia, acum mai mulți ani și trebuia să anunț câștigătorul și urc pe scenă, dar deodată realizez că am uitat plicul cu câștigătorul. Am început să vorbesc spre cameră, iar cameramanul pe stand s-a apropiat de mine, iar omul avea plicul și așa am anunțat câștigătorul", a dezvăluit Dan Negru. 

Motivul pentru care dan negru a părăsit Antena 1

Dan Negru este printre cei mai cunoscuți prezentatori TV și a făcut perfomanța de a fi lider de audiență 20 de ani la rând, când a prezentat emisiunea de Revelion.

Prezentatorul a plecat recent de la postul Antena 1, unde s-a consacrat pentru a face parte din echipa Kanal D. Vedeta a dezvăluit că a ales să plece de la trustul lui Voiculescu din motive financiare.

Dan Negru va prezenta o emisiune la Kanal D începând din martie, iar patronii turci sunt siguri că vedeta va face minuni în ceea ce privește audiența. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net