Dan Negru, despre copii și mariajul de 15 ani cu soția: «Avem momentele noastre»

Ultima actualizare:

Prezentatorul TV Dan Negru a vorbit, în cadrul unui interviu, despre familia sa, care este una extrem de discretă, fără apariții atât de dese în spațiul public.

Cum arată viața de familie a lui Dan Negru Foto: Instagram
Cum arată viața de familie a lui Dan Negru Foto: Instagram

E imposibil să nu fi auzit de omul de televiziune Dan Negru, chiar dacă ești din generația mai nouă! Cu siguranță i-ai auzit acestuia numele măcar prin prisma glumelor care se fac de Revelion, atunci când cei care nu au planuri spun că îl vor petrece alături de Dan Negru, prezentatorul obișnuind în noaptea dintre ani să livreze emisiunea care a devenit deja arhicunosctă. Cu toate acestea, familia prezentatorului TV a preferat să rămână departe de lumea showbizului, cedâdu-i lui Dan toată lumina reflectoarelor.

Deși au un mariaj de 15 ani, soția lui Dan Negru a fost mereu o prezență discretă, bifând apariții rare pe la petrecerile mondene. Codruța și Dan Negru sunt căsătoriți din 2006, iar aceasta este de profesie medic stomatolog. 

În cadrul unui interviu, prezentatorul TV, care în prezent s-a mutat la postul de televiziune Kanal D, a vorbit despre relația sa longevivă cu soția, dar și cum se prezintă el în postura de tată. Cuplul are doi copii: pe Bogdan și Dara. Dan Negru a explicat că fix meseria diferită a soției reprezintă echilibrul din relația lor.

Care este secretul mariajului longeviv al lui Dan Negru

Codruţa e medic stomatolog și ăsta e motivul faptului că o vedeți rar. E un medic foarte bun, care nu duce lipsă de pacienți, de asta nu m-ați văzut niciunde promovând clinica ei stomatologică.

Suntem împreună de mulți ani, copiii sunt mari deja și cred că echilibrul într-un job ca al meu îl găseşti căsătorindu-te cu cineva din afara profesiei. Probabil că funcționează şi bagajul istoric familial pe care-l duci cu tine – la noi în familie nimeni, niciodată, nu a divorțat. Au găsit mereu căi de comunicare.

Părinții mei au rămas împreună 50 de ani, până când tata s-a stins. Socrii mei, la fel. Cumnații mei sunt împreună de multi ani. Bunicii mei sau ai soției mele, asemenea. Cred că liniștea de acasă e mai importantă ca orice, și ăsta e marele meu noroc”, a dezvăluit Dan Negru pentru revista Viva.

Și dacă unii se întreabă cum țin Dan Negru și soția sa flacăra aprinsă după un mariaj de 15 ani, ei bine prezentatorul a dezvăluit și acest „secret”.

După 15 ani, te surprind copiii, intensitatea și motivul bucuriilor sunt diferite de la o vârstă la alta. Nu poți să te bucuri de Jules Verne sau de Albă ca Zăpada la 40 de ani. E o vreme a tuturor. Avem momentele noastre, vacanţele noastre, dar împlinirea ţi-o dau copiii”, a explicat el.

Ce relație are Dan Negru cu cei doi copii ai săi

Cât despre relația cu cei doi copii, prezentatorul a explicat că își dorește să facă din ei „oameni”, conform unei zicale vechi și să îi învețe să aibă caracter și să fie persoane bune la suflet.

E vremea când descoperă lumea și sunt ca un burete. Cred că cel mai greu e să faci oameni din ei, deşi nimeni nu mai vrea asta. Eu cred că diferența în generația lor n-o va face inteligenţa, toți sunt deștepți, nici limbile vorbite, toți sunt poligloți, nici cunoștințele avute, toți iau meditații la toate.

Cred că diferența, în anii care vin, o va face bunătatea. Asta va fi principala trăsătură de caracter aflată la mare căutare în anii următori. De asta sunt tare atent latot ce înseamnă întrebări sau curiozități despre caractere. Caracterele vor lipsi tot mai mult în anii următori”, a mai spus Dan Negru.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net