Dan Negru, mesaj virulent. Cum a primit propunerea de a candida la primăria Timișoarei

Ultima actualizare:

Dan Negru este pe val, zilele acestea, mai mult ca niciodată. După transferul-bombă la Kanal D, fostul antenist vine cu o dezvăluire pe pagina de Facebook, acolo unde este extrem de activ, mai ales pe probleme media, sociale și culturale. Dan Negru a povestit cum a primit propunerea de a candida la primăria orașului Timișoara.

Dan Negru. Foto: Facebook
Dan Negru. Foto: Facebook

Dan Negru a rămas aproape de orașul natal, Timișoara, iar azi a tras un puternic semnal de alarmă, în contextul în care aproape 10.300 de elevi din 22 de şcoli din Timişoara fac ore online, din cauza frigului din clase, scrie Adevarul.ro. Prezentatorul de televiziune dezvăluie, ironic, că a primit propuneri de a candidat la primăria orașului și bate obrazul autorităților din cauza crizei căldurii cu care se confruntă Timişoara.

Dan Negru: "Când se închid școli, se deschid pușcării!"

"Două partide mi-au propus să candidez la Primăria Timișoarei. Am luat-o în râs și le-am spus că prietenii mei din copilărie ar arunca cu ouă după mine. Zilele astea în Timișoara se închid școli din cauza frigului din clase! Când se închid școli, se deschid pușcării! În 1718 se deschidea în Timișoara prima şcoală elementară din România. Azi se închide de frig! Timișoara are unul din puținele licee din lume, Lenau, care a dat doi laureați de premiu Nobel: Herta Muller si Stefan Hell. Orașul cu doi laureați de Nobel care au absolvit aceeași școală își inchide școlile de frig. Asta e breaking news european! Statul e obligat să asigure dreptul la viață, la sănătate, la educație. N-o mai face! Statul închide școli ca să deschidă pușcării!", este mesajul virulent publicat de Dan Negru, pe Facebook.

Dan Negru s-a născut pe 23 februarie 1971, la Timișoara, iar la Revoluție era deja major. A povestit că a participat activ la evenimentele de atunci, chiar din mijlocul străzii și, deși drumul profesional l-a dus către București, vedeta TV a rămas apropiată de orașul natal.

Mai multe școli din Timișoara, în frig din cauza colterm

De marți, 25 ianuarie, Colegiul ”Henri Coandă” şi Liceul de Arte Plastice din Timişoara fac cursuri online, din cauza frigului din clase. Potrivit Ziuadevest.ro, reprezentanţii Inspectoratului Şcolar al Judeţului Timiş au declarat că sunt semnale că şi în alte şcoli din oraș sunt probleme cu încălzirea. Toată această situație neplăcută a apărut în contextul în care Colterm, compania locală de termoficare, are datoriilor mari la furnizori.

  Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

image
image
image
image
image
image
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net