Dan Negru, mesaj virulent. Cum a primit propunerea de a candida la primăria Timișoarei

28 ianuarie 2022

Dan Negru este pe val, zilele acestea, mai mult ca niciodată. După transferul-bombă la Kanal D, fostul antenist vine cu o dezvăluire pe pagina de Facebook, acolo unde este extrem de activ, mai ales pe probleme media, sociale și culturale. Dan Negru a povestit cum a primit propunerea de a candida la primăria orașului Timișoara.

image
Dan Negru. Foto: Facebook

Dan Negru a r─âmas aproape de ora╚Öul natal, Timi╚Öoara, iar azi a tras un puternic semnal de alarm─â, ├«n contextul ├«n care aproape 10.300 de elevi din 22 de ┼čcoli din Timi┼čoara fac ore online, din cauza frigului din clase, scrie Adevarul.ro. Prezentatorul de televiziune dezv─âluie, ironic, c─â a primit propuneri de a candidat la prim─âria ora╚Öului ╚Öi bate obrazul autorit─â╚Ťilor din cauza crizei c─âldurii cu care se confrunt─â Timi┼čoara.

Dan Negru: "Când se închid școli, se deschid pușcării!"

"Dou─â partide mi-au propus s─â candidez la Prim─âria Timi╚Öoarei. Am luat-o ├«n r├ós ╚Öi le-am spus c─â prietenii mei din copil─ârie ar arunca cu ou─â dup─â mine. Zilele astea ├«n Timi╚Öoara se ├«nchid ╚Öcoli din cauza frigului din clase! C├ónd se ├«nchid ╚Öcoli, se deschid pu╚Öc─ârii! ├Än 1718 se deschidea ├«n Timi╚Öoara prima ┼čcoal─â elementar─â din Rom├ónia. Azi se ├«nchide de frig! Timi╚Öoara are unul din pu╚Ťinele licee din lume, Lenau, care a dat doi laurea╚Ťi de premiu Nobel: Herta Muller si Stefan Hell. Ora╚Öul cu doi laurea╚Ťi de Nobel care au absolvit aceea╚Öi ╚Öcoal─â ├«╚Öi inchide ╚Öcolile de frig. Asta e breaking news european! Statul e obligat s─â asigure dreptul la via╚Ť─â, la s─ân─âtate, la educa╚Ťie. N-o mai face! Statul ├«nchide ╚Öcoli ca s─â deschid─â pu╚Öc─ârii!", este mesajul virulent publicat de Dan Negru, pe Facebook.

Dan Negru s-a n─âscut pe 23 februarie 1971, la Timi╚Öoara, iar la Revolu╚Ťie era deja major. A povestit c─â a participat activ la evenimentele de atunci, chiar din mijlocul str─âzii ╚Öi, de╚Öi drumul profesional l-a dus c─âtre Bucure╚Öti, vedeta TV a r─âmas apropiat─â de ora╚Öul natal.

Mai multe școli din Timișoara, în frig din cauza colterm

De mar╚Ťi, 25 ianuarie, Colegiul ÔÇŁHenri Coand─âÔÇŁ ┼či Liceul de Arte Plastice din Timi┼čoara fac cursuri online, din cauza frigului din clase. Potrivit Ziuadevest.ro, reprezentan┼úii Inspectoratului ┼×colar al Jude┼úului Timi┼č au declarat c─â sunt semnale c─â ┼či ├«n alte ┼čcoli din ora╚Ö sunt probleme cu ├«nc─âlzirea. Toat─â aceast─â situa╚Ťie nepl─âcut─â a ap─ârut ├«n contextul ├«n care Colterm, compania local─â de termoficare, are datoriilor mari la furnizori.

  Pute╚Ťi urm─âri ╚Ötirile Click! ╚Öi pe Google News

survivor3 png
cub oana roman png
BeFunky collage (7) jpg
2 bd foto1 Hepta Mediafax Foto ZUMA Press Hepta jpg
Johnny Depp ┼či Amber Heard au divor┼úat ├«n 2017, dup─â 15 luni de c─âsnicie jpeg
leni klum 2 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
FotoJet (1) jpg
bianca dragusanu
Amber Heard jpg
Gabi B─âd─âl─âu jpeg
FotoJet jpg
BeFunky collage (7) jpg