Ce salariu și beneficii are Dan Negru la Kanal D. Pentru ce sumă a părăsit Antena

După o colaborare ce depășește 20 de ani, Dan Negru este pregătit să plece din grupul de la Intact, la postul de televiziune Kanal D. Totuși, la ce sumă de bani se ridică noul salariu pe care Dan Negru îl are la noul său post de televiziune.

Dan Negru

Recunoscut și apreciat pentru emisiunile sale interesante, Dan Negru a început chiar de luna trecută negocierile cu postul de televiziune Kanal D. După peste 20 de ani la Antena 1, Dan Negru este pregătit să-și ducă charisma Totuși, noul salariu al lui Negru se pare că s-ar ridica la suma de 25.000 de euro, alături de multe alte beneficii. 

Salariu uriaș și beneficii la noul post

Acesta a primit chiar și o listă de programe, care îi va permite să aleagă ce tip de emisiuni va prezenta la noul său post de televiziune.

”Nu merit nimic din cuvintele frumoase scrise în sutele de articole din zilele astea. Nimic!!!

E meritul formatelor și al echipelor! Dar cel mai mult m-a emoționat concurența. Între Antena și Kanal D, România TV a avut aseară un episod prin care mi-a mulțumit pentru anii mulți de televiziune. Nu sunt obișnuit cu normalitatea asta. Sau nu în timpul vieții. De vreo trei ori m-am pipăit să văd dacă n-am murit. În lumea mare a televizunii, asta e normalitatea.

Mi-l amintesc pe Berlusconi mulțumindu-i public lui Paolo Bonolis, prezentator italian, atunci când acesta a plecat de la Mediaset la RAI. Noi, televiziunea de aici, am pierdut mulți oameni cărora n-am apucat să le spunem că-i prețuim cât trăiau… Cristina Țopescu, Andrei Gheorghe, Mile Cărpenișan, Tavi Iordăchescu…

Am vorbit ieri la telefon cu Horia Moculescu. Tocmai ieșise din spital și avea vocea stinsă… 84 de ani. I-am promis că mâine ne întâlnim și vineri filmăm pentru «Legendele». A fost o vreme șeful divertismentului în TVR. A fost si șeful meu. Povara recunoștintei e mai de preț decât povara urii!”, a declarat acesta, conform cancan.ro

stanga
dreapta
Revelion 2020 Dan Negru jpeg
dan negru
dan negru 0 png
dan negru 1 jpeg
dan negru cu tricou next star
dan negru revelion antena jpeg
piersic dan negru jpeg

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

carmen tanase jpeg
image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
image png
card ajutor jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg
foto 1   Cristina Spatar JPG
giani vladimir 25713800 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
giani vladimir 25713800 jpeg
Teo Show Kanal D Teo Trandafir, Mihai Mitoseru, Bella Santiago (1) jpg
image png
BeFunky collage (37) jpg
teodora alex insula iubirii3 png
4 mircea badea e1569317764158 jpg jpeg