Reacția lui Dan Negru după ce programul său de Anul Nou a fost detronat de Protevelion

Surpriză de proporții după noaptea de Revelion! Programul prezentat de către Dan Negru, supranumit "Regele Revelioanelor" a fost mai puțin urmărit decât cel difuzat de principalul competitor al Antenei, trustul PRO TV. 

image
Programul prezentat de Dan Negru s-a aflat pe locul doi în topul preferințelor românilor

La nivelul întregii ţări, peste două milioane de români s-au uitat în fiecare minut la Protevelion. În acelaşi timp, la Revelionul Starurilor cu Dan Negru se uitau aproape 1,9 milioane de români. 

image
Dan Negru nu a fost lider de audiență cu programul pe care l-a prezentat de Revelion

Timp de ani la rând, trustul din Pache Protopoescu a preferat o strategie "non-combat" și a difuzat filme în noaptea în care Dan Negru se afla pe locul 1 în audiențe cu Revelionul prezentat la Antena 1. Anul acesta a făcut o excepție, iar programul pregătit de PRO TV a avut un succes răsunător.

La mai puțin de 12 ore de când a fost anunțat liderul de audiență la trecerea dintre ani, Dan Negru a scris un mesaj pe pagina personală de Facebook în care a felicitat liderii și a povestit o lecție de viață pe care a primit-o cu mult timp în urmă. 

image
Protevelionul a fost urmărit de peste două milioane de oameni Sursă foto: PRO TV

Reacția lui Dan Negru după ce Antena 1 s-a clasat pe locul doi în topul preferințelor românilor de Revelion

Am fost mulți din nou aseară! 

Mulțumesc pentru al 22-lea Revelion petrecut împreună!

Cu fair-play ma înclin in fata colegilor de la Kanal D, Pro TV, România TV, TVR si toți ceilalți care fac ca Revelionul sa fie o tradiție românească frumoasă.

Pentru că n-am apucat să-i scriu pe mesaje, îi spun aici lui Gheorghe Zamfir că momentul lui aniversar de azi-noapte a avut recordul de telespectatori!

Dar prima lecție din an mi-a dat-o Nea Mihai, paznicul unei parcări din Iași.

Vesel și fericit cum tot mai rar întâlnesc oameni în lumea mea...

Și-a petrecut Revelionul într-o gheretă păzind mașinile din parcare.

A fost primul străin pe care l-am întâlnit azi dimineață, în noul an.

In timp ce făceam fotografia,un domn bine imbracat se îndrepta încruntat și apăsat spre un Porsche.

Amandoi călătoresc. Și nea Mihai și omul cu Porsche.

Pentru nea Mihai fericirea e o călătorie, nu o destinație.

Nea Mihai, pionul. Cel cu Porsche, regele.

La sfârșitul jocului, și pionul și regele ajung in aceeași cutie.

Să vă bucurați de "joc" 

Ce au difuzat PRO TV și Antena 1 în noaptea de Revelion

Protevelion, un spectacol cu vedetele postului şi cu invitaţi, prezentat de Pavel Bartoş şi de Raluka, cu dialoguri între prezentatori şi invitaţii care erau permanent în platou (cam ca la "gradenele" lui Negru), multă muzică populară şi de petrecere, puţin mister (nu măşti, ca la Negru, ci "umbre" pe un ecran), totul filmat ca un talent show (a fost în platoul în care se filmează Românii au talent, SuperStar sau Vocea României).

Clasicul Revelion al starurilor, cu măşti (format despre care Dan Negru spunea că e ultima dată când îl face), cu Romică Ţociu, Cornel Palade, Selly şi momente inspirate din serialele la modă: concursuri Squid Game sau Casa del Papel.  

De notat că programul lui Dan Negru a început la ora 22.00, ca de obicei, iar Protevelionul a pornit încă de la ora 20.00.

Mesajul surprinzător al lui Dan Negru cu patru zile înainte de Revelion

La cel de-al 22-lea Revelion la Antenă, personalitatea TV este de părere că cel mai important este să petrecem timp cu apropiații, decât să fim focusați pe alte lucruri care nu sunt, neapărat, la fel de importante.

Dan Negru le-a sugerat oamenilor ca anul acesta să nu se uite la revelionul său, ci să fie aproape de cei dragi. Prezentatorul TV a făcut comentariul în cadrul unei ediții CNN news, de la Antena 3, unde a vorbit despre celebrele sale revelioane de la tv.

E al 22-lea meu Revelion şi am un singur sfat pentru cei mulţi: nu vă uitaţi pe ecrane în noaptea de Revelion. Sunt atât de puţine Revelioanele pe care le trăim împreună cu familia şi cu prietenii încât nu merită să vă pierdeţi nopţile pe ecrane, fie pe televizor, fie pe online. Aşa că meme-urile faimoase: Fac Revelionul cu Negru, eu v-aş sugera să nu faceţi Revelionul cu Negru. Faceţi Revelionul cu prietenii, cu oamenii adevăraţi, nu cu ecrane", a declarat Dan Negru, cu doar câteva zile înainte de Revelion.   

anca pandrea 1 jpeg
image png
Andreea, Cristi Balan
290549186 5344790898900064 2130864606509850689 n jpg
FotoJet jpg
5 poza mare JPG
dani otil gabriela prisacariu
printul harry profimedia 0685156749 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
giani vladimir 25713800 jpeg
Teo Show Kanal D Teo Trandafir, Mihai Mitoseru, Bella Santiago (1) jpg
image png
BeFunky collage (37) jpg
teodora alex insula iubirii3 png
4 mircea badea e1569317764158 jpg jpeg