Mesajul surprinzător al lui Dan Negru cu patru zile înainte de Revelion

Dan Negru este fără doar și poate un nume în media românească, fiind celebru pentru revelioanele de la Antena 1. Anul acesta, vedeta tv are o cerință mai specială, mai neobișnuită, dar în folosul oamenilor. 

Dan Negru face spectacol an de an de Revelion: Sursa foto: Facebook
Dan Negru face spectacol an de an de Revelion: Sursa foto: Facebook

Dan Negru: „Faceţi Revelionul cu prietenii, nu cu ecrane”

Mesajul lui Dan Negru în ceea ce privește Revelionul 2022 i-a emoționat pe mulți, pentru că prezentatorul tv preferă ca lumea să nu se mai uite la el în schimbul unei seri alături de cei dragi. La cel de-al 22-lea Revelion la Antenă, personalitatea TV este de părere că cel mai important este să petrecem timp cu apropiații, decât să fim focusați pe alte lucruri care nu sunt, neapărat, la fel de importante.

Dan Negru le-a sugerat oamenilor ca anul acesta să nu se uite la revelionul său, ci să fie aproape de cei dragi. Prezentatorul TV a făcut comentariul în cadrul unei ediții CNN news, de la Antena 3, unde a vorbit despre celebrele sale revelioane de la tv.

„E al 22-lea meu Revelion şi am un singur sfat pentru cei mulţi: nu vă uitaţi pe ecrane în noaptea de Revelion. Sunt atât de puţine Revelioanele pe care le trăim împreună cu familia şi cu prietenii încât nu merită să vă pierdeţi nopţile pe ecrane, fie pe televizor, fie pe online. Aşa că meme-urile faimoase: Fac Revelionul cu Negru, eu v-aş sugera să nu faceţi Revelionul cu Negru. Faceţi Revelionul cu prietenii, cu oamenii adevăraţi, nu cu ecrane", a declarat Dan Negru la News Hour with CNN.

Prezentatorul tv a ținut să trimită acest mesaj către fanii lui pentru că cei mai mulți dintre noi uităm să petrecem timp unii cu alții, lucru care duce la o gravă lipsă de comunicare și fericire. Familist convins, Dan Negru a realizat, peste ani, că cel mai important lucru pentru o ființă este să-și păstreze aproape familia.

„Victor Hugo avea o vorbă frumoasă - Cei mai frumoşi ani sunt cei ce vor veni. Eu cred că cele mai frumoase Revelioane sunt cele ce vor veni", a mai spus Dan Negru.

image
image

Dan Negru și revelioanele la Antenă

În număr de 22, Revelioanele lui Negru sunt celebre peste tot. De 22 de ani încoace, niciun post tv nu a reușit să îl bată în audiențe pe moderatorul tv. Dan Negru este unul dintre cei mai iubiți prezentatori TV, iar acum și-a făcut intrarea și pe social media, dar și mediul online, în general. Ancorat în proiecte cu Selly și Dorian Popa, Dan Negru are sprijinul celor mai importanți oameni din generația tânără.

FotoJet (4) jpg
foto1 jpg
mihai bendeac jpg
Cutremur la granița Turciei cu Siria 6 februarie 2023 Foto AFP
alexandra dinub jpg
foto1 shutterstock 1524565013 jpg
cub toma caragiu png
calendar ortodox 2021 6 februarie sfintii cuviosi varsanufie cel mare si ioan profetul doxologia jpeg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (9) jpg
Lucianna Vagneti Lucianna Vagneti jpeg
Robert Moscalu jpeg
cub cub cătălin scărlătescu png
FotoJet (7) jpg
andrei krisan jpeg