Florin Piersic, mesaj trist de Crăciun:” Nu mai am timp!”

Timpul nu are răbdare nici măcar cu Florin Piersic! Marele actor, în vârstă de 85 de ani, a transmis publicului un mesaj trist în Ajun de Crăciun, avertizând că despărțirea de marea scenă vieții bate la ușă, în ceea ce-l privește!

Florin piersic, intervievat de Dan Negru la Ambasada României de la Dubai Sursa: Facebook
Florin piersic, intervievat de Dan Negru la Ambasada României de la Dubai Sursa: Facebook

Vorbe pline de emoție, amintiri necenzurate și povești pline de umor! Iapt ce a transmis Florin Piersic în interviul special făcut tocmai la Dubai împreună cu Dan Negru, care s-a difuzat în Ajunul Crăciunului, la Antena 3.

Marele actor, interpretul magistral al lui „Mărgelatu”, a cerut în mod expres realizatorilor interviului să nu care cumva să-i cenzureze vorbele. Actorul a invocat un motiv care a impresionat întreaga audiență până la lacrimi!

Vă rog, nu tăiaţi la montaj chiar tot din ce am povestit. Ştii de ce? Nu o să-ţi placă ce îţi spun. Pentru că nu cred că o să mai am timp să mă întâlnesc cu dumnealor, pentru că orice om, la o vârstă, se gândeşte şi ce urmează”, a spus marele actor Florin Piersic, în interviul cu Dan Negru, difuzat în seara de Ajun, de la Antena 3.

Dan Negru, întrecut la înot de Florin Piersic, la Dubai Sursa: Instagram
Dan Negru, întrecut la înot de Florin Piersic, la Dubai Sursa: Instagram

Interviul realizat de Dan Negru cu maestrul scenei românești a avut loc într-un cadru de poveste la Ambasada României de la Dubai. Maestrul a rememorat, la Antena 3, călătoriile sale pe marea scenă a vieții, de la Austria până la Franța și America, într-un peripolu de-a lungul anilor şi de-a lungul continentelor.

Ţin minte tot. Vreau să vă spun că cu memoria stau extraordinar. Şi el stătea gol, terminase numărul și stătea uite așa gol și când a văzut cortina aia s-a întors spre mine și a spus <băi, tu ești normal> şi lumea a crezut că asta e numărul, că îl arată pe el cu zdrăngăloiul gol”, a povestit, în stilul umoristic cel caracterizează, Florin Piersic.

Cu puiul fript, în avion , la Cannes!

Florin Piersic și-a amintit și despre prima sa călătorie cu avionul, la Paris, la Festivalul de la Cannes.

Aveam 22 de ani jumătate. Era aprilie când am fost anunțat de un domn care, în tramvaiul 5 din București, mi-a zis că m-a văzut în filmul «Ciulinii Bărăganului». Mi-a zis că o să fiu reprezentantul României la Cannes.

Să mă bată Dumnezeu dacă știam ce e aia Cannes. M-am dus acasă, mi-am întrebat părinții dacă au auzit de Cannes. Am luat o hartă, ne-am uitat pe ea, am zis că e în Franța. Plec în Franța! Mama... smoking, chestii, papion... să mă pregătesc să plec în Franța. Eram înnebunit, nu-mi venea să cred că eu, la 22 de ani și, o să ajung în Franța. Unde? La Paris!”, a povestit Florin Piersic.

Actorul nu a uitat nici de puiul fript pe care mama sa i l-a strecurat în avion, la plecarea din țară.

M-am suit în avion, scumpa mea mamă m-a condus până la avion. Atât i-a vrăjit pe cei de la frontieră că i-au dat voie să vină cu mine. Așa ceva nu s-ar putea face acum. Mi-a spus, pe scara avionului, că mi-a pregătit un pui fript”, a adăugat amuzat actorul.

La 85 de ani, Florin Piersic a mers pentru prima oară la Dubai, alături de Dan Negru.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
george burcea andreea balan fetitele ELLA CLARA jpg
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net