Imagine de senzație cu Florin Piersic și Dan Negru la plajă, în Dubai. S-au bălăcit ca doi copii

image
Florin Piersic și Dan Negru filmează pe plajă, pentru Crăciunfoto: arhivă personală

Dan Negru (50 de ani) și Florin Piersic (85 de ani) oferă imagini fabuloase din timpul călătoriei "de afaceri" în care se află acum, pe coasta Golfului Persic. Cei doi sunt împreună în Dubai, unde filmează câteva momente speciale pentru Sărbători. Într-o pauză, Piersic și Negru s-au bălăcit și s-au bucurat, ca doi copii, de soare și de plajă. "Am pierdut 50 dirhami (vreo 50 de lei). Am pus un pariu cu puștiul ăsta că-l bat la 100 m liber cursa de înot. El, Piersic, la 85. Am fost pe aproape, dar tot m-a luat cu vreo juma de metru...", a scris Dan Negru, pe Instagram, dorind să arate în ce formă de invidiat e Mărgelatu', la vârsta de 85 de ani. 

image
Florin Piersic și Dan Negru, distracție pe celebra Jumeirah Beachfoto: Instagram

Cei doi au zeci de filmări la activ, sunt legați de o prietenie strașnică și parcă sunt tatăl și fiul unul lângă celălalt, marele actor având un atașament fantastic pentru Dan Negru. De altfel, iată că prezentatorul de la Antena 1 a avut privilegiul să filmeze peste hotare cu legendarul Piersic

Dan Negru este cel care a dezvăluit informații despre filmările cu Florin Piersic, în cadrul unui interviu oferit pentru Playtech. ”Anul acesta filmăm în Dubai despre călătoriile lui Florin Piersic prin lume și despre oamenii pe care i-a întâlnit. Stăm câteva zile în Dubai și filmările le vom face în trei locuri exclusiviste de acolo. Filmez cu o echipă de producție din Emirate. Când arabii din echipa de filmare m-au întrebat cine e Florin Piersic, le-am răspuns, pe scurt: «E Burj al- Arab-ul românilor». Au înțeles din prima. Burj al-Arab este cel mai înalt hotel din Dubai, cu o înălțime de 321 m și 60 de etaje”, a declarant Dan Negru. Cel supranumit "Regele audiențelor", datorită recordurilor de rating pe care le-a bifat an de an, cu Revelioanele lui, a confirmat că Anul Nou 2022 va începe cu el pe micul ecran. Pe lângă legendarul Piersic, Dan Negru îl va avea invitat și pe maestrul naiului, Gheorghe Zamfir.

Kate Middleton, Prințul William, Harry și Meghan Markle (sursa foto OKMag)
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
florin zalomir
sotie Arsinel jpg
image png
colaj mormant elisabeta a II-a
cub anca pandrea png
foto 1 bec economic jpg
Zalomir2 jpg
tomate negre romanesti jpg
image
image
image
image
Jason Momoa
cub anca pandrea png
Oana Ionita in spital  jpg
image png
image png
2 cabral si andreea png png