Florin Piersic a primit un mega cadou din partea unui diplomat român chiar în Dubai

Ultima actualizare:

Florin Piersic și Dan Negru au filmat anul acesta Crăciunul pentru Antena 1 tocmai la Dubai! Soare, plajă și tentații cât cuprinde, pe tărâmul milionarilor! Florin Piersic nu s-a întors de acolo cu geamantanele goale. A primit și nu cadou surpriză de la un diolomat român din Emiratele Arabe Unite.

Florin Piersic i-a dat lecții de  înot lui Dan Negru, la Dubai Sursa: instagram
Florin Piersic i-a dat lecții de înot lui Dan Negru, la Dubai Sursa: instagram

La 85 de ani, Florin Piersic a făcut senzație la Dubai! Dan Negru a fost cel care l-a dus la marele actor să filmeze Crăciunul pentru Antena 1 în raiul milionarilor din Emirate! Cei doi s-au întrecut la înot, au făcut plajă și au filmat scene memorabile. Un Crăciun cât se poate de fierbinte pentru cei doi românași.

Marele nostru actor s-a simți ca-n sânul lui Avram la Dubai, de unde s-a întors cu valizele burdușite. Florin Piersic a fost invitat într-una din zile la Ambasda României din Emiratele Unite. Acolo, un diplomat român, atașat de pe lângă instituție și mare fan al actorului, i-a făcut acestuia un cadou supriză, în valoare de 1000 de euro! Este vorba de un costum original arăbesc, pe care Piersic l-a îmbrăcat cât ai zice pește. Apoi, actorul a și filmat câteva scene în vestimația tradișional arăbească, ce-l prindea de minune.

„Am fost peste tot cu Florin, e prietenul meu. A ajuns la Ambasadă, iar acolo un atașat al acesteia, din Emirate, i-a dat acest cadou. Face vreo 1.000 de euro. Chiar glumeam, Florine, e ceva acolo”, a dezvăuit Dan Negru, pentru cancan.ro.

Dan Negru și Florin Piersic la consulatul României din Dubai  Sursa: Facebook
Dan Negru și Florin Piersic la consulatul României din Dubai Sursa: Facebook

„Florin a fost vulcanic!”

Dan Negru și Florin Piersic au avut parte și de relaxare cât cuprinde, pe lângă filmări.

„Am filmat o ediție specială de Crăciun. E o tradiție filmarea de Crăciun cu Florin și mă bucur că o păstrez de atâția ani. Anul ăsta am ales tema «Călătoriile lui Piersic» și am ales ca locație cel mai căutat oraș al Planetei, acum, datorită Expo 2021. Florin a fost vulcanic ca de obicei. Telespectatorii ar trebui să se aștepte la un Crăciun de poveste”, a mai spus Dan Negru.

La 85 de ani, Florin Piersic a mers pentru prima oară la Dubai, alături de Dan Negru. Materialul filmat de cei doi va fi difuzat chiar de Crăciun, la Antena 1.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net