Dan Negru și Florin Piersic filmează în Dubai pentru un program special de sărbători

Ultima actualizare:

    Florin Piersic și Dan Negru pregătesc o surpriză de Sărbători
Florin Piersic și Dan Negru pregătesc o surpriză de Sărbători

Florin Piersic are 85 de ani, dar nu intenționează să renunțe la teatru, poveștile inconfundabile și nici la a adduce bucuria în sufletul celor care îl apreciază. De Sărbători, actorul și Dan Negru pregătesc o emisiune specială care va fi filmată la mii de kilometri depărtare de casă, tocmai în Dubai.

Dan Negru este cel care a dezvăluit informații despre proiectul îndrăzneț, în cadrul unui interviu oferit pentru Playtech. 

”Anul acesta filmăm în Dubai despre călătoriile lui Florin Piersic prin lume și despre oamenii pe care i-a întâlnit. Stăm câteva zile în Dubai și filmările le vom face în trei locuri exclusiviste de acolo. Filmez cu o echipă de producție din Emirate.

Când arabii din echipa de filmare m-au întrebat cine e Florin Piersic, le-am răspuns, pe scurt: “E Burj al- Arab-ul românilor”. Au înțeles din prima. Burj al-Arab este cel mai înalt hotel din Dubai, cu o înălțime de 321 m și 60 de etaje.”, a declarant Dan Negru.

Dan Negru și Florin Piersic au plecat în Dubai

Cei doi prieteni și colegi de platou au pornit deja la drum, iar în dimineața zilei de 9 noiembrie, Dan Negru a distribuit pe pagina personală de Tik-Tok un clip video în care apare alături de Florin Piersic, în aerport, pregătit să urce la bordul avionului.

@dannegruoficial #revelioncunegru ♬ sunet original - Dan Negru

Momentele vor fi difuzate în cadrul unui program special de Sărbători, iar Dan Negru este nespus de încîntat pentru colabrarea cu marele actor.

“Mă leagă de Florin o prietenie de mulți ani, care mă onorează. Și tot de mulți ani am o tradiție cu Florin: să sărbătorim în fiecare an Crăciunul la televizor”, a mai declarat Dan Negru.

Citește și: 

Drama care i-a marcat viața lui Florin Piersic. «Noi am trăit cea mai mare tragedie a familiei noastre»

INTERVIU Dan Negru, radiografie tranșantă despre viață, vedete, pandemie și televiziune. "N-aș mai lua-o pe același drum"

Parteneri

image
image
image
image
image
image
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
image
actualitate.net
image
actualitate.net