Dan Negru și Florin Piersic filmează în Dubai pentru un program special de sărbători


    Florin Piersic și Dan Negru pregătesc o surpriză de Sărbători
Florin Piersic și Dan Negru pregătesc o surpriză de Sărbători

Florin Piersic are 85 de ani, dar nu intenționează să renunțe la teatru, poveștile inconfundabile și nici la a adduce bucuria în sufletul celor care îl apreciază. De Sărbători, actorul și Dan Negru pregătesc o emisiune specială care va fi filmată la mii de kilometri depărtare de casă, tocmai în Dubai.

Dan Negru este cel care a dezvăluit informații despre proiectul îndrăzneț, în cadrul unui interviu oferit pentru Playtech. 

”Anul acesta filmăm în Dubai despre călătoriile lui Florin Piersic prin lume și despre oamenii pe care i-a întâlnit. Stăm câteva zile în Dubai și filmările le vom face în trei locuri exclusiviste de acolo. Filmez cu o echipă de producție din Emirate.

Când arabii din echipa de filmare m-au întrebat cine e Florin Piersic, le-am răspuns, pe scurt: “E Burj al- Arab-ul românilor”. Au înțeles din prima. Burj al-Arab este cel mai înalt hotel din Dubai, cu o înălțime de 321 m și 60 de etaje.”, a declarant Dan Negru.

Dan Negru și Florin Piersic au plecat în Dubai

Cei doi prieteni și colegi de platou au pornit deja la drum, iar în dimineața zilei de 9 noiembrie, Dan Negru a distribuit pe pagina personală de Tik-Tok un clip video în care apare alături de Florin Piersic, în aerport, pregătit să urce la bordul avionului.

@dannegruoficial #revelioncunegru ♬ sunet original - Dan Negru

Momentele vor fi difuzate în cadrul unui program special de Sărbători, iar Dan Negru este nespus de încîntat pentru colabrarea cu marele actor.

“Mă leagă de Florin o prietenie de mulți ani, care mă onorează. Și tot de mulți ani am o tradiție cu Florin: să sărbătorim în fiecare an Crăciunul la televizor”, a mai declarat Dan Negru.

Citește și: 

Drama care i-a marcat viața lui Florin Piersic. «Noi am trăit cea mai mare tragedie a familiei noastre»

INTERVIU Dan Negru, radiografie tranșantă despre viață, vedete, pandemie și televiziune. "N-aș mai lua-o pe același drum"

cub lia bugnar theo rose png
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
serial wednesday jpg
cub Kirstie Alley
alin oprea logodna medana 4 jpg
cub emma corrin png
Dorel Las Fierbinti nunta Mihai Rait Dragomir Ana Maria Mihai Bobonete (2) jpeg
concediu ingrijirea copilului jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
FotoJet jpg
Kanye West
Kirstie Alley jpg
Dorel Las Fierbinti nunta Mihai Rait Dragomir Ana Maria Mihai Bobonete (2) jpeg
cub Kirstie Alley
elena gheorghe   familie jpg