Anunțul de ultimă oră al lui Dan Negru despre Revelionul de la Antenă

Ultima actualizare:

Dan Negru nu va lipsi de pe micile ecrane în noaptea de Revelion. Prezentatorul filmează și anul acesta programul special pentru noaptea care marchează trecerea dintre ani, însă are un mesaj neobișnuit pentru telespectatori. 

Dan Negru a vorbit despre cel de-al 22-lea Revelion la Antena 1
Dan Negru a vorbit despre cel de-al 22-lea Revelion la Antena 1

Numele lui Dan Negru este asociat invariabil cu programul special de Revelion pe care îl pregătește de mai bine de două decenii. Într-un interviu acordat publicației Cancan, Dan Negru a mărturisit care este motivul pentru care este de părere că privitul la televizor în noaptea de Revelion este "o mare prostie". 

Dan Negru a dezvăluit de ce a acceptat să filmeze și anul acesta deja celebra emisiune. „Motorul care m-a convins anul ăsta: am vrut să îi țin neapărat ziua de naștere lui Gheorghe Zamfir, împlinește 80 de ani și am vrut să fac un moment special în Revelionul ăsta…”, a dezvăluit Dan Negru. 

Dan Negru nu ar mai alege televiziunea din nou dacă ar avea șansa
Dan Negru nu ar mai alege televiziunea din nou dacă ar avea șansa

Prezentatorul este de părere că fiecare dintre noi ar trebui să petreacă Revelionul alături de cei dragi, înconjurați de liniște și iubire, nu în fața micilor ecrane pentru a viziona emisiunile pe care le difuzează posturile de televiziune de Anul Nou. 

"Nu există prostie mai mare pe Pământul ăsta decât să stai să te uiti la un televizor în noaptea de Revelion! (…) Bucurați-vă de prieteni, de familie, de ăia din jur, atât de puține Revelioane avem de trăit împreună, că trebuie să fii mare prost să te uiți la Negru", a spus Dan.

Dan Negru, emisiune specială cu Florin Piersic

De Sărbători, actorul și Dan Negru pregătesc o emisiune specială care va fi filmată la mii de kilometri depărtare de casă, tocmai în Dubai.

Momentele vor fi difuzate în cadrul unui program special de Sărbători, iar Dan Negru este nespus de fericit pentru colabrarea cu marele actor.

Dan Negru și Florin Piersic, în Dubai
Dan Negru și Florin Piersic, în Dubai

Mă leagă de Florin o prietenie de mulți ani, care mă onorează. Și tot de mulți ani am o tradiție cu Florin: să sărbătorim în fiecare an Crăciunul la televizor”, a mai declarat Dan Negru.

Dan Negru nu ar mai alege televiziunea

Dan Negru cu nostalgie, dar și tranșant, despre emisiunile de odinioară, despre legendele care i-au trecut prin platou, despre viață, în general, și familie. Concluzia este una spusă răspicat și asumat: "Dacă aș lua-o de la capăt, mi-aș păstra doar familia și câinele. Atât".

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net