VIDEO Primele imagini din programul de Revelion cu care Pro TV vrea să-l bată pe Dan Negru

protevelion vedete1 png
Mihaela Rădulescu se bate cu Dan Negru pentru audiența din noaptea de Revelion 2022foto: arhiva personală/Instagram

Mihaela Rădulescu și Anna Lesko au dezvăluit primele imagini de la programul de Revelion pregătit de Pro TV. Ultimul program special pe care Pro TV l-a filmat pentru noaptea dintre ani a fost pentru a întâmpina anul 2014. S-a numit Magic Show, cu Andra şi Cătălin Măruţă. A urmat un șir lung de concerte în aer liber și filme de acțiune, postul de televiziune renunțând să se mai bată cu Antena 1 și Dan Negru pentru audiența de la miezul nopții.

Pentru anul acesta, Pro TV și-a făcut curaj să înfrunte ”măștile” lui Dan Negru, cu un program prezentat de Pavel Bartoş şi Raluka, cântăreaţă şi jurată SuperStar.

Printre vedetele care vor evolua de Revelion la Pro TV se numără nume grele ale showbiz-ului românesc, cu mare priză la public – Mihaela Rădulescu, Anna Lesko, Monica Bârlădeanu, Matilda Pascal Cojocărița, Theo Rose, Vlăduța Lupău, Irina Rimes, Majda.

Mihaela Rădulescu, mesaj subtil pentru Dan Negru

Mihaela Rădulescu a dat câteva indicii, pe pagina personală de Instagram, cu un mesaj feminist foarte puternic. Vedeta a făcut trimitere și la lupta inegală dintre bărbați și femei în industria divertismentului, prefațând astfel înfruntarea cu Dan Negru de Anul Nou. ”În showbiz, să te opui unui bărbat cu putere de decizie, înseamnă să fii trecută pe linie moartă. Să nu râzi la glumele sexiste proaste ale colegilor bărbați (unii, cei la care te aștepți… cel mai mult), se traduce cu a nu fi de gașcă sau a fi arogantă, fițoasă.”

”Să te bazezi pe femeile frumoase și talentate e o procedură clasică de televiziune. Să le mai și apreciezi pe măsură, să le respecți și să vezi ce pot cu adevărat, e o urare pe care o fac tuturor femeilor pentru anul care vine.

It’s a men’s world ( e o lume a bărbaților, n.r.) peste tot, ei decid, ei taie, ei spânzură, ei iau salarii mai mari și primesc joburi mai bune. Dacă-i lași, te și calcă în picioare. Sau… și mai rău de-atât, doar pentru că pot și nimeni nu are curaj să-i pună la punct. În showbiz, să te opui unui bărbat cu putere de decizie, înseamnă să fii trecută pe linie moartă. Să nu râzi la glumele sexiste proaste ale colegilor bărbați (unii, cei la care te aștepți… cel mai mult), se traduce cu a nu fi de gașcă sau a fi arogantă, fițoasă.

Să fii prea tânără, prea nouă, prea sexy în lumea asta te transformă în subiectul lor preferat de glume porcoase. Să nu mai fii prea tânără, le mută interesul de la ce poți, către o bășcălie și mai ieftină, despre ce-și imaginează ei că nu mai poți”, a scris Mihaela pe Instagram.

mihaela radulescu revelion pro png
Mihaela Rădulescu și Anna Lesko, alături de invitatele de la Protevelion 2022foto: arhiva personală/Instagram

Vedeta a continuat cu o urare pentru toate femeile din România care lucrează în industria divertismentului.

”Femeile care fac divertisment, muzică, dans, ba chiar și actorie, încă sunt puse de bărbații neevoluati în categoria «ieftină», frivolă, mai ales dacă-s cool, sexy și frumoase, nu doar talentate. E aproape un blestem să fii hoț, când ai în jur bărbați care-ți decid soarta profesională. Discuție pe care n-o deschide nimeni…. în România, de teamă eliminării din sistem. Deci, femei frumoase și puternice, vă doresc ca anul 2022 să fie anul vostru bun, în care să fiți văzute și apreciate la adevărata voastră valoare!”, a transmis vedeta.

Citește și:

Dan Negru, regele Revelionului 2021. Peste 2,5 milioane de români s-au uitat la Antena 1. Cine a fost pe locul 2

De ce are Dan Negru succes de Revelion. Există un secret pe care ni l-a spus chiar el

Mihaela Rădulescu: ”Bărbații speriați și slabi pun la îndoială femeile frumoase”

”NOI, cele din pozele astea, știm cât de fragilă e frumusețea, cât de trainic e talentul și cât muncești ca să ajungi acolo. Bărbații speriați și slabi pun la îndoială femeile frumoase, doar cât să li se pară lor că-s mai puternici. Not în my world (nu în lumea mea, n.r.). Subiect la care voi reveni, e nevoie să mai spunem și adevăruri, noi femeile… badass (date naibii, n.r.). Căci suntem multe, puternice, capabile, chiar dacă nu la fel de vizibile ca ei”, și-a încheiat Mihaela mesajul de pe platourile de filmare. Vedetele implicate în spectacolul de Revelion de la Pro TV au aplaudat imediat mesajul Mihaelei. ”Mi s-a făcut pielea de găină. Ești o muză”, a scris Ruby, iar Anna Lesko comentat ”Adevărul pur! Mulțumesc, Mihaela!”.

Anna Lesko a postat și câteva imagini filmate pe contul personal de Instagram.

Kate Middleton, Prințul William, Harry și Meghan Markle (sursa foto OKMag)
colaj mormant elisabeta a II-a
cub anca pandrea png
image png
hot mascat jpeg
kate middleton
Oana Ionita in spital  jpg
Jason Momoa
Mangia11 jpg
image
image
image
image
paris hilton caine pierdut instagram 2 jpg
Jason Momoa
cub anca pandrea png
Oana Ionita in spital  jpg
image png
image png