Dan Negru, detalii exclusive despre aventura în Dubai cu Florin Piersic. Și-a luat cu el și soția, și copiii

image
Dan Negru este cu toată familia în Dubai

La 85 de ani, Florin Piersic se află pentru prima oară în Dubai, alături de Dan Negru. Click! a anunţat despre plecarea celor doi în Emirate, pentru realizarea unui material ce va fi difuzat la Antena 1 de Crăciun şi tot noi vă oferim detalii despre cum se distrează cele două supervedete.

image
Dan Negru şi Florin Piersic au filmat prin oraş, dar şi pe plajă, pentru Crăciun

„Am pierdut 50 dirhami (vreo 50 de lei). Am pus un pariu cu puştiul ăsta că-l bat la 100 m liber cursa de înot. El, Piersic, la 85. Am fost pe aproape, dar tot m-a luat cu vreo juma de metru...”, a scris Dan Negru, pe Instagram, dorind să arate în ce formă de invidiat e Mărgelatu’, la vârsta sa. Cei doi au zeci de filmări la activ, sunt legaţi de o prietenie straşnică şi parcă sunt tată şi fiu unul lângă celălalt, marele actor având un ataşament fantastic pentru Dan Negru. 

Florin Piersic, pentru prima dată în Dubai

Vedeta Antena 1 ne-a dezvăluit informaţii despre filmările cu Florin Piersic. Aşa cum anunţam încă de la 1 noiembrie, Negru i-a propus marelui actor să facă un interviu, ce va fi difuzat de Crăciun, dar nu oriunde, ci în Dubai.

image
Dan Negru şi Florin Piersic au filmat prin oraş, dar şi pe plajă, pentru Crăciun

Cum maestrul a fost de acord, imediat ce prezentatorul Antenei 1 a terminat filmările pentru Revelionul 2022, au şi plecat să filmeze în Emirate. Asfel că zilele acestea, Dan Negru împreună cu familia lui, adică soţia Codruţa şi cei doi copii, alături de Florin Piersic sunt în Dubai, urmând să se întoarcă marţi în ţară.

image
Actorul de 85 de ani şi prezentatorul tv au făcut şi un concurs de înot

„Filmez aici programul special de Crăciun, aşa cum v-am spus deja. E o tradiţie să filmez Crăciunul cu Florin. O fac de câţiva ani. Anul ăsta am ales varianta de «călătoriile lui Florin prin lume», aşa că am ales Dubai ca loc de filmare. Şi pentru că el a văzut toată lumea, mai puţin Dubai, de asta am ales acest loc. Deci, el este prima dată aici şi îi place foarte mult”, ne-a mărturisit Dan Negru.

Au fost şi la un spectacol de teatru

Care ne-a mai spus şi ce activităţi au mai avut: „Am colindat mall-urile şi am fost împreună la un spectacol extraordinar de teatru. Ne-am simţit extraordinar şi mai avem câteva zile de recreere. Am fost şi la Expo Dubai şi a fost senzaţional, mai ales că am ajuns şi la pavilionul României. Eu sunt aici şi cu ai mei, cu Codruţa, Dara şi Bogdan, copiii mei. Pot spune că este o super experienţă, însă mai multe veţi vedea voi de Crăciun, când se va difuza interviul pe Antena 1”, ne-a mărturisit Dan Negru, care l-a dus pe maestru în cele mai luxoase restaurante şi s-au simţit extraordinar de bine.

image
Cele două vedete au fost şi la teatru

Vedeta Antenei 1 şi-a pus în aplicare planul de a face interviuri în locuri extraordinare din lume, după ce a făcut seria de interviuri „Legendele” mai întâi în Bucureşti, apoi pe litoralul românesc sau la munte, iar acum tocmai în Dubai. Cel supranumit „Regele audienţelor”, datorită recordurilor de rating pe care le-a bifat an de an, cu Revelioanele lui, a confirmat că Anul Nou 2022 va începe cu el pe micul ecran. Pe lângă legendarul Piersic, Dan Negru îl va avea invitat şi pe maestrul naiului, Gheorghe Zamfir.

cub octavia geamanu marian ionescu png
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
img (3) jpg
anamaria prodan si ionela prodan
zanni
tudor chirila 2 jpg
Ruxi și cristi mitrea
politia rutiera 0 jpeg
Piotr Tolstoi FOTO EPA EFE jpg
Episcopul Tulcii, PS Sa Visarion
image
image
image
image
tudor chirila 2 jpg
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
BeFunky collage (26) jpg
img (3) jpg
Alin Cocos și Monica Orlanda