Dan Negru, motivul pentru care a plecat de la Antena 1. Ce l-au pus să facă şi a refuzat categoric

Ultima actualizare:

Cea mai surprinzătoare mutare la început de an a fost făcută de Kanal D, care l-a luat pe Dan Negru la postul turcesc. „Regele audienţelor” vine cu tot cu echipa lui şi o mulţime de idei de emisiuni. Click! a aflat ce gen de show-uri va prezenta vedeta şi de ce a refuzat ofertele de la fostul loc de muncă.

Dan Negru a plecat de la Antena 1, după 22 de ani foto: Facebook
Dan Negru a plecat de la Antena 1, după 22 de ani foto: Facebook

Când spui Dan Negru (50 de ani) spui emisiuni de divertisment, show-uri adevărate de televiziune care au făcut istorie şi vor mai face. Click! a aflat, în exclusivitate, că negocierile cu postul turcesc durează de ceva ani, iar din toamna anului trecut au fost şi mai intense, după ce a fost invitatul lui Denise Rifai la „40 de întrebări” şi a avut audienţă. 

„Dan Negru a acceptat să plece cu echipa lui de la Antena 1 la Kanal D. Acolo, la fostul loc de muncă i-au oferit posibilitatea să facă din nou «Te pui cu blondele» şi el a refuzat. Cum el a spus că nu va mai face nici emisiunile cu măşti, nici emisiuna cu blonde nu a mai vrut să o facă.

Însă va vrea să facă divertisment de calitate aşa cum făcea la «Academia vedetelor», cu probe surprize şi cu mulţi invitaţi cunoscuţi”, ne-au spus surse apropiate prezentatorului. 

A avut succes  cu emisiunea  Next Star
A avut succes cu emisiunea Next Star

Cu siguranţă că până va începe un nou show de televiziune, oricare ar fi acela, Dan Negru va prezenta emisiuni speciale la Kanal D, show-uri de „Sfântul Valentin”, de Dragobete sau de Mărţişor, în ocazii speciale.

Vrea să facă divertisment de calitate

Click! a mai aflat că Negru a întrerupt negocirile pentru alte emisiuni la fostul loc de muncă atunci când i s-a propus o coprezentatoare. Şi se ştie că lui Negru nu îi place să aibă colegă de platou, deşi au mai fost dăţi când a prezentat concursuri muzicale, gen Cerbul de Aur sau Mamaia.

Cu siguranţă că atât Dan Negru, cât şi Kanal D îşi doresc ca showurile să înceapă cât mai curând. De amintit că prezetatorul va continua să realizeze şi show-urile de la Chişinău sau cele cu personalităţi, adică interviuri de colecţie.

Revelionul 2022,  ultimul prezentat  la Antena 1
Revelionul 2022, ultimul prezentat la Antena 1

“Pasiunile fac viaţa frumoasă. Am avut şansa ca profesia mea să-mi fie şi pasiune şi-n drumurile mele am întâlnit oameni cu aceleaşi aspiraţii. Când am intrat în studiourile Kanal D am găsit oameni la fel de pasionaţi şi am reîntâlnit colegi cu care am construit mari succese de-a lungul anilor; îi cunosc de o viaţă şi ne leagă aceeaşi dorinţă, aceea de a face televiziune. Şi cum o călătorie se măsoară cel mai bine în prieteni, vă propunem să ne împrietenim în călătoria asta. Şi vă garantăm că va fi una grozavă!”, a spus Dan Negru, conform unui comunicat trimis de Kanal D.

Emisiuni celebre ale «regelui  audiențelor»

Format la școala de televiziune Valeriu Lazarov și reprezentant valoros al unei generații de aur de oameni de TV, celebrul prezentator s-a aflat la cârma unor formate internaționale de anvergură precum «Guess My Age», «Beat The Blondes», «Who Wants to Be a Millionair», «Ciao Darwin», «Star Factory», “Deal or No Deal”, “Minute to Win It”, “Money Drop”, “Let’s Make a Deal».  

la caseta jpeg

A fost supranumit “regele audiențelor” datorită reușitelor obținute de-a lungul timpului, atât în România, cât și în Republica Moldova. A fost inclus în “Top Host European Broadcast” datorită faptului că a prezentat simultan, în două țări (România și Republica Moldova), formate TV internaționale, care au fost lider de audiență.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News! 

image
image
image
image
image
image
claudia patrascanu (1) jpg
netflix pixabay jpg
televiziune webp
Insula de 1 milion Kanal D JPG
netflix jpeg
netflix jpeg
claudia patrascanu copii png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net