Dan Negru, urare specială cu ocazia zilei de naștere a lui Florin Piersic: «Prietenul meu face 68 de ani»

Ultima actualizare:

Cu ocazia zilei de naștere a celebrului actor Florin Piersic, prezentatorul TV Dan Negru a ținut să îi ureze acestuia un mesaj special, în mediul online. 

Ce urare i-a făcut Dan Negru celebrului actor Florin Piersic Foto: Facebook
Ce urare i-a făcut Dan Negru celebrului actor Florin Piersic Foto: Facebook

Marele actor Florin Piersic a împlinit 86 de ani joi, 27 ianuarie, iar un asemenea eveniment nu putea trece neobservat. Dan Negru a fost invitat în cadrul emisiunii „Teo Show”, de la Kanal D, televiziunea unde s-a mutat recent, transmițându-i și în direct un călduros „La mulți ani” actorului Florin Piersic, la adresa căruia are numai cuvinte de laudă. 

Înainte de urarea în direct însă, Dan Negru a publicat și în mediul online un mesaj prin intermediul căruia l-a felicitat pe actor, pe care îl numește prieten, și căruia îi mulțumește pentru toate lecțiile învățate. Negru a glumit că Piersic a împlinit 68 de ani, inversul vârstei sale reale.

Dan Negru, urare cu ocazia zilei de naștere a lui Florin Piersic

Prietenul meu face azi 68 de ani. „Puștiule, dacă viața e de-a-ndoaselea hai să punem și anii așa..” mi-a spus zilele astea. 68 vs 86.

Acu' câteva săptămâni, plimbându-ne prin Dubai cu ocazia unei filmări, m-a întrebat : „Atunci când eu eram Mărgelatu', aici era nisip și măgăoaiele astea de clădiri nu existau?"

Când Mărgelatu era deja mare, Dubaiul încă era mic! Clădirile s-or face nisip, Mărgelatu' rămâne ...Măsura omului e omenia. Florin, mulțam pentru lecțiile de omenie din anii ăștia mulți!”, a fost mesajul lui Dan Negru pentru marele actor Florin Piersic.

De asemenea, la „Teo Show”, Dan Negru a ținut să explice unul dintre motivele pentru care îl apreciază atât de mult pe actor. Întrebat fiind cum se descură el cu celebritatea și ce le-ar lipsi multor persoane cunoscute, atunci când vine vorba de această „faimă”, Negru a răspuns: „Cu ocazia asta vreau să îi urez și „La mulți ani” prietenului meu Florin Piersic. Omul acesta este un munte de celebritate, dar e și cea mai bună lecție de smerenie”, a punctat prezentatorul TV. 

Unde va petrece Florin Piersic ziua sa de naștere

Deși obișnuia să își petreacă ziua de naștere alături de publicul său, acest lucru nu a mai fost posibil de ceva vreme încoace, din cauza restricțiilor pandemice. 

Astfel, anul acesta, pentru că deține o cabană la munte în zona Clujului, Florin Piersic a decis să petreacă acolo împlinirea a cei 86 de ani, alături de familie și apropiați. Se pare că actorul va sta în locația respectivă până la finalul lunii. 

Anul trecut, de ziua lui de nașere, Florin Piersic a decis să-și închidă telefonul și să petreacă în liniște cu familia tot în zona Clujului.

Se stabilește acolo cu câteva zile înainte de data de 27 ianuarie și rămâne cam până la finele lunii”, a dezvăluit o sursă apropiată actorului, pentru playtech.ro.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
cub ioana ginghină cristian pitulice png
image
actualitate.net
image
actualitate.net