Imagini de senzație cu Florin Piersic la 86 de ani! Cum arată marele artist

Ultima actualizare:

Împlinește 86 de ani mâine, 27 ianuarie, și are o vervă de nedescris. Florin Piersic s-a aflat weekendul trecut în Germania unde a jucat în piesa "Străini în noapte", alături de Medeea Marinescu. Sala a fost neîncăpătoare, iar maestrul a fost ovaționat de sutele de spectatori.

Florin Piersic, alături de Medeea Marinescu
Florin Piersic, alături de Medeea Marinescu

După câteva luni de absență de pe scena teatrului, Florin Piersic a început anul cu o reprezentație peste hotare. Mai precis la 1.600 de kilometri distanță de țara noastră, în Germania. Publicul l-a așteptat nerăbdător, cu sufletul la gură pe maestrul Florin Piersic și pe partenera sa de scenă Medeea Marinescu.

Piesa "Străini în noapte", în regia regretatului Radu Beligan în care joacă de doisprezece ani, s-a jucat sâmbătă și duminică în două orașe. Sâmbătă, de la orele 19.30 în Düsseldorf la Club Capitol Theater, iar duminică de la orele 18.00, la Offenbach Capitol. Totul s-a desfășurat cu restricții, astfel că locurile au trebuit rearanjate cu spațiu între ele din cauza regulii 2G+.

„Pentru spectatorii din Dusseldorf și Frankfurt care au sunat zilele acestea și se pare că încă mai încearcă să procure bilete, din păcate, autoritățile din Germania nu permit ocuparea sălii la capacitate maximă. Probabil ca Străini în noapte se va întoarce, speram noi, în vremuri mai bune. Pâna atunci, Juliette și Pierre (adică atât de iubitul Florin Piersic) se pregătesc pentru intrarea în scenă. Pe curând!", a scris Medeea pe pagina ei de Facebook, în dreptul pozei cu ea și cu Florin Piersic, de la repetiții.

Florin Piersic, pe scena teatrului
Florin Piersic, pe scena teatrului

Ambele spectacole s-au desfășurat în vervă, iar maestrul a fost ovaționat. Fanii l-au aplaudat, i-au adus flori, au făcut poze. Totul a fost la superlativ. În stilul său caracteristic, maestrul a ținut o cuvântare după spectacol în care și-a arătat recunoștința față de cei care îl iubesc atât de mult. Maestrul împlinește joi 86 de ani și este în mare vervă. Se mișca bine, știe toate replicile și are același simt al umorului.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News

image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net