Imagini de senza╚Ťie cu Florin Piersic la 86 de ani! Cum arat─â marele artist

25 ianuarie 2022

├Ämpline╚Öte 86 de ani m├óine, 27 ianuarie, ╚Öi are o verv─â de nedescris. Florin Piersic s-a aflat weekendul trecut ├«n Germania unde a jucat ├«n piesa "Str─âini ├«n noapte", al─âturi de Medeea Marinescu. Sala a fost ne├«nc─âp─âtoare, iar maestrul a fost ova╚Ťionat de sutele de spectatori.

image
Florin Piersic, al─âturi de Medeea Marinescu

Dup─â c├óteva luni de absen╚Ť─â de pe scena teatrului, Florin Piersic a ├«nceput anul cu o reprezenta╚Ťie peste hotare. Mai precis la 1.600 de kilometri distan╚Ť─â de ╚Ťara noastr─â, ├«n Germania. Publicul l-a a╚Öteptat ner─âbd─âtor, cu sufletul la gur─â pe maestrul Florin Piersic ╚Öi pe partenera sa de scen─â Medeea Marinescu.

Piesa "Str─âini ├«n noapte", ├«n regia regretatului Radu Beligan ├«n care joac─â de doisprezece ani, s-a jucat s├ómb─ât─â ╚Öi duminic─â ├«n dou─â ora╚Öe. S├ómb─ât─â, de la orele 19.30 ├«n D├╝sseldorf la Club Capitol Theater, iar duminic─â de la orele 18.00, la Offenbach Capitol. Totul s-a desf─â╚Öurat cu restric╚Ťii, astfel c─â locurile au trebuit rearanjate cu spa╚Ťiu ├«ntre ele din cauza regulii 2G+.

stanga
dreapta
dan negru florin piersic JPG
dan negru florin piersic dubai png
florin piersic dan negru 840x500 jpeg
dan negru cu florin piersic
nepotel florin piersic jpeg
florin piersic 2 jpeg
florin piersic dan negru JPG
florin piersic dan negru dubai jpg
florin piersic legendele jpeg
florin piersic dan negru dubai  jpg

ÔÇ×Pentru spectatorii din Dusseldorf ╚Öi Frankfurt care au sunat zilele acestea ╚Öi se pare c─â ├«nc─â mai ├«ncearc─â s─â procure bilete, din p─âcate, autorit─â╚Ťile din Germania nu permit ocuparea s─âlii la capacitate maxim─â. Probabil ca Str─âini ├«n noapte se va ├«ntoarce, speram noi, ├«n vremuri mai bune. P├óna atunci, Juliette ╚Öi Pierre (adic─â at├ót de iubitul Florin Piersic) se preg─âtesc pentru intrarea ├«n scen─â. Pe cur├ónd!", a scris Medeea pe pagina ei de Facebook, ├«n dreptul pozei cu ea ╚Öi cu Florin Piersic, de la repeti╚Ťii.

image
Florin Piersic, pe scena teatrului

Ambele spectacole s-au desf─â╚Öurat ├«n verv─â, iar maestrul a fost ova╚Ťionat. Fanii l-au aplaudat, i-au adus flori, au f─âcut poze. Totul a fost la superlativ. ├Än stilul s─âu caracteristic, maestrul a ╚Ťinut o cuv├óntare dup─â spectacol ├«n care ╚Öi-a ar─âtat recuno╚Ötin╚Ťa fa╚Ť─â de cei care ├«l iubesc at├ót de mult. Maestrul ├«mpline╚Öte joi 86 de ani ╚Öi este ├«n mare verv─â. Se mi╚Öca bine, ╚Ötie toate replicile ╚Öi are acela╚Öi simt al umorului.

Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! ┼či pe Google News

banica vicoveanca jpeg
Screenshot 2022 05 27 211225 png
00032 jpg
irina fodor asia express jpg
anamaria prodan portret 0 jpeg
cris ciobanasu vlad gherman png
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg
crbl  2 (2) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
3 helen mirren jpg jpeg
cub nicoleta luciu png
https   tacataca prosport ro wp content uploads 2022 03 raluca podea1 webp
BeFunky collage (6) jpg
banica vicoveanca jpeg
Cub Ilie nastase jpeg