Dan Negru, toate dedesubturile mutării la Kanal D! „Am simțit că mă plafonez!”

Ultima actualizare:

E mutarea anului pe piața media în România! După 22 de ani, Dan Negru a dat Antena pe Kanal D! Prezentatorului i se pregătesc noi formate tv de senzație la canalul turcesc, unde „Regele Audiențelor” vrea să revină mai în forță ca niciodată. Dan Negru a spus tot adevărul despre mult-mediatizata mutare la Kanal D, într-un interviu acordat, în exclusivitate, pentru Click!.

Dan Negru revine în forță la Kanal D Sursa:  Kanal D
Dan Negru revine în forță la Kanal D Sursa: Kanal D

S-a spus că a părăsit Antena 1 pentru bani! Apoi, că audiențele înregistrate de Revelion l-au cam pus pe fugă! Dan Negru (50 de ani) a făcut cea mai spectaculoasă mutare a anului în televiziune, în ianuarie. Acum, se pregătește să înceapă în forță și să dea un „fresh restart”, cum s-ar spune, carierei sale în televiziune la Kanal D.

Dan Negru: „Devenisem un previzibil!"

Click : Dan Negru, tocmai ai făcut o mutare surprinzătoare pe piața media, cea spre Kanal D. Ce te-a determinat să o faci? A fost o decizie grea?

Dan Negru: M-am speriat când am început să citesc despre mine prin ziare doar că sunt cel mai longeviv sau că sunt cel mai medaliat prezentator, și toate astea făceau referire la o viața profesională care începea să fie previzibilă. Atunci am simțit prima dată că mi-am atins limita, că m-am plafonat. Devenisem un previzibil, nimic care să mă scoată dintr-o leneveală.

Și atunci am decis că de longevitate o să am timp mai târziu. Decizia nu a fost deloc grea pentru că oamenii sunt aceiași. Nu m-am speriat când am plecat să fac televiziune într-o altă țară, cum ar fi Moldova, de ce m-aș speria de ai noștri? Echipele sunt aceleași. Am schimbat doar tricourile.

„Sunt zgârcitul emblemă! Nu negociez niciodată bani!”

  • Click: A fost o decizie pe considerente profesionale sau a avut și mize financiare?

Dan Negru: Știu că sunt zgârcitul emblemă al showbizului, dar când vine vorba de televiziune, niciodată nu am pus banii înaintea formatelor sau a producției tv. Nu negociez niciodată bani și managementele, directorii televiziunilor pot confirma oricând asta. Subiectul financiar e un adițional pentru mine, pentru că degeaba negociezi sume uriașe dacă ai parte de show-uri neperformate.

Demult, când Titus Munteanu m-a sunat să prezint Festivalul de la Mamaia, nu mi-a trecut niciodată prin cap să-l întreb cât câștig dacă prezint festivalul. Eram fericit că am șansa aia. Am rămas la fel de încântat de ofertele bune din profesia mea. Sigur, după asta vin și bani. Dar după, nu înainte...

CE EMISIUNI VA PREZENTA LA KANAL D? 

  • Click: Poți să ne dai câteva detalii despre noile proiecte de la Kanal D? S-a spus că te vom vedea pe sticlă la începutul lunii februarie, așa este?

Dan Negru: Încă stabilim detaliile despre apariție. Sunt formate din diferite zone ale televizunii, de la game quiz până la show-uri mari, de platou sau reality. Dar cred că e treaba antrenorilor să știe când și cum să le pună în practică.

  • Click: Te astepți să redevii "Regele Audiențelor" la Kanal D?

Dan Negru: Porecla asta o am din perioada de golden age (n.r. epoca de aur) a televiziunii când un show tv aducea lumea în case. Azi e mai greu să auzi pe cineva spunând că se grăbește acasă să prindă emisiunea cutare. De asta porecla o iau cu mine oriunde m-aș duce. E din vremurile frumoase ale televiziunii.

  • Click: S-a spus că ai luat această decizie și după audiențele înregistrate la Revelion. Așa a fost?

Dan Negru: Revelionul a fost un succes, bătălia cu Pro TV-ul s-a dat pe 1 punct de audiență. Dar nu are nicio legătură cu acest transfer pentru că nu faci o astfel de mutare în timp așa de scurt. Mă bucură uriașul interes pentru acest transfer pentru că asta arată că breasla mea, televiziunea, încă are putere și încă nu a fost definitiv îngenuncheată de on-line.

Ce importanţă are părerea familie în deciziile profesionale

  • Click: Te consulți cu familia când faci astfel schimbări profesionale de anvergură?

Dan Negru: Sigucă da. Contează mult liniștea de acasă. Soția mea e medic stomatolog, nu are legătură cu lumea televiziunii, dar mi-a spus că, dacă asta îmi aduce liniște și curaj în anii care vin, ea e lângă mine. Cu copiii e mai ușor, se uită la TV doar pe YouTube, lor n-aveam ce să le explic decât că îmi păstrez canalul de YouTube ca până acum.

  • Click: Ești sau nu cel mai scump prezentator de divertisment din România?

Dan Negru: Nu știu dacă sunt sau nu scump, dar știu că împreună cu Răduleasca, Brenciu, Teo sau Andi Moisescu am rămas printre puținii care fac exclusiv meseria asta, de prezentator tv. O meserie pe care în România o poate face orice cântăreț, actor, dansator etc. E o abundență de prezentatori. De aici probabil și diferențele de salarii...

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News! 

image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
 Oana Roman (47 de ani) a recunoscut faptul că nu a avut mereu o viață roz și lipsită de probleme
image
actualitate.net
image
actualitate.net