Dan Negru, cadou neașteptat din partea soției sale: e simplu, ieftin și îl folosește în fiecare zi

Ultima actualizare:

Pe Dan Negru l-a prins aniversarea celor 51 de ani cu schimbări majore. A făcut "saltul" profesional la Kanal D și în curând va începe noua emisiune de care vorbește toată lumea, quiz show-ul mult așteptat.

Dan Negru a împlinit 51 de ani pe 23 februarie!
Dan Negru a împlinit 51 de ani pe 23 februarie!

Dan Negru a împlinit 51 de ani! Click! îi urează la mulți ani!

Dar cum a sărbătorit Dan Negru încă de dimineață pentru ziua lui de naștere? Îndrăgitul prezentator TV a fost la Chișinău, acolo unde prezintă numai producții de prime time și a muncit mai toată ziua.

În cursul serii se va întoarce la București, iar prietenii săi îi pregătesc probabil o surpriză aniversară, pentru că a stabilit că se va întâlni cu ei. Și pentru că este un mare fan al bicicletelor, Dan Negru a primit un astfel de exemplar pe două roți chiar de la soția lui, Codruța, care este de profesie medic stomatolog! Se pare că celebrul prezentator TV a fost surprins de cadoul din partea soției sale și pentru că se știe că are arici la buzunare, Negru are acum un motiv în plus de a schimba mijloacele de transport.

Prieteni apropiați de-ai lui Dan Negru au mărturisit pentru Click! că vedeta abia așteaptă să se întoarcă de la Chișinău ca să poată proba bicicleta primită în dar de la soție. Nu de alta, dar e nerăbdător să meargă pe două roți la noul său job de la Kanal D.

„Dan abia așteaptă să meargă la filmări cu bicicleta. Așa nu mai consumă nici benzina, căci la cât a ajuns acum și s-a scumpit, bicicleta este excelentă", spun apropiații lui Negru, care se mai și distrează pe această temă, pentru că profită de faptul că ar fi zgârcit și a trecut la o mică economie de carburanți acum, mai ales că timpul de afară se încălzește și este ideal pentru plimbarea cu bicicleta.

Dan Negru a fost întotdeauna rezervat să își expună familia, soția și copiii. A făcut-o însă destul de rar și mai ales în ultima vreme, poate și când s-a mândrit că și-a luat familia în Dubai, acolo unde a filmat Crăciunul cu Florin Piersic.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

image
image
image
image
image
image
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net