Ce a putut să spună Dan Negru despre concurenții umiliți în reality-show-uri: «Știu cu ce se mănâncă»

Ultima actualizare:

Dan Negru a uimit pe toată lumea când a luat decizia de a întrerupe colaborarea cu Antena 1, după 22 de ani în care a lucrat în cadrul trustului Intact Media. Prezentatorul s-a transferat la Kanal D și este determinat să modereze un nou format de emisiune.

Dan Negru, dezamăgit de emisiunile de divertisment din țară
Dan Negru, dezamăgit de emisiunile de divertisment din țară

Dan Negru, nume devenit simbol al Antenei 1, a încheiat colaborarea cu postul de televiziune amintit după ce a fost înfrânt în audiențele de Revelion de către competitorul direct, PRO TV. Prezentatorul a simțit nevoia unei schimbări, așadar a semnat cu Kanal D și are planuri mari de viitor. 

Într-o postare pe care a scris-o în cursul zilei de marți, 15 februarie, Dan Negru și-a exprimat revolta față de situația în care a ajuns televiziunea din ziua de astăzi. Dan Negru se declară dezamăgit că multe posturi respectabile decid să exploateze slăbiciunile concurenților și să îi pună în posturi incomode doar pentru a obține o audiență mai mare. El este de părere, că multe emisiuni TV pun în lumină defectele concurenților sau acele persoane care sunt vulnerabile tocmai pentru că astfel de cazuri stârnesc mai mult interesul telespectatorilor. 

"Audiența humiliting-show-urilor e încă mare în lume. Sunt victorioase. Dar sunt victorii care te coboară și înfrângeri care te ridică! Eu am învățat însă ceva în anii ăștia: ca să strălucești, nu trebuie să stingi lumina celuilalt…”, a declarat Dan Negru. 

Mai mult decât atât, Dan Negru a recunoscut că și el a produs, spre rușinea sa, un astfel de format TV, referindu-se la emisiunea Șerifi de România. În cadrul emisiunii care, la acea vreme, era difuzată de Antena 1, mai multe vedete au locuit o perioadă în pădure sau în Delta Dunării, în condiții modeste, fiind supuse unor probe dificile și având un program drastic, mai rău decât cel al soldaților din armată. 

Am scris chiar împreună cu o colegă, M.M, un format de tip humiliting: Șerifi de România. Între timp a face divertisment din slăbiciunile oamenilor a devenit o banalitate. În show-urile de umilire miza nu e câștigătorul ci învinsul față de care publicul trebuie să se simtă superior", notează Dan Negru, în mesajul pe care l-a scris pe pagina personală de Instagram. 

Dan Negru a atacat emisiunile de talente care, din punctul său de vedere, profită pe seama unor concurenși vulnerabili, cu povești dificile de viașă, pentru a atrage un număr cât mai ridicat de telespectatori. ”Concurenții labili, emotivi, cu probleme sunt mai importanți decât talentele veritabile", este concluzia lui Dan Negru.

Ce declara Dan Negru despre mutarea la Kanal D

Dan Negru simțea nevoia unei schimbări, iar soluția salvatoare a fost mutarea la Kanal D, Potrivit unui comunicat emis de către Kanal D se pare că Dan Negru va prezenta o emisiune de tip trivia, în care accentul va cădea asupra culturii generale. Iată cum sună anunțul făcut celor care sunt dornici să participe în emisiunea care va fi prezentată de Dan Negru. 

”Dacă ai un vocabular vast, îti merge mintea şi îţi place să te joci cu cuvintele, intră în jocul nostru! E simplu: noi dăm definiţia, tu ne dai soluţia!”

Dan Negru se arată foarte încântat de mutarea sa Kanal D. „E cea mai frumoasă provocare din televiziune: să căutăm oameni care au minte, oameni inteligenţi. Pe ei televiziunea din România i-a cam ocolit până acum. Concursul creierelor e cel mai frumos pariu pe care-l pun în televiziune, la Kanal D. Şi o să începem cu cel mai uşor de înţeles quiz show din istoria televiziunii mondiale!”, declara Dan Negru. 

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net