Primele declarații ale lui Dan Negru despre plecarea de la Antenă. Ce emisiune va prezenta la Kanal D

Ultima actualizare:

Dan Negru a făcut primele declarații despre plecarea de la Antena 1 și la ce să ne așteptăm să vedem la Kanal D, unde va avea propriul show tv.

Dan Negru a plecat de la Antena 1 după 22 de ani
Dan Negru a plecat de la Antena 1 după 22 de ani

Dan Negru primele declarații după plecarea de la Antena 1

Învăluit de mister și fără prea multe comentarii, Dan Negru anunța pe surse că pleacă de la Antena 1. Pagina de media a dezvăluit că omul de televiziune a ales să facă o schimbare majoră, astfel că a acceptat propunerea celor de la Kanal D de a începe un nou sezon de revelioane și emisiuni tv pentru Dogan Media.

Dan Negru a oferit și primele declarații despre mutarea la care nimeni nu se aștepta. Plecarea prezentatorului tv a venit, poate, și în contextul în care ultimul revelion la Antenă a fost bătut în audiențe de Pro TV, susținut de Pavel Bartoș și Raluka drept prezentatori.

Pasiunile fac viața frumoasă. Am avut șansa ca profesia mea să-mi fie și pasiune și-n drumurile mele am întâlnit oameni cu aceleași aspirații. Cand am intrat în studiourile Kanal D am găsit oameni la fel de pasionați și am reîntâlnit colegi cu care am construit mari succese de-a lungul anilor; îi cunosc de o viață și ne leagă aceeași dorință, aceea de a face televiziune. Și cum o călătorie se măsoară cel mai bine în prieteni, va propunem să ne împrietenim în călătoria asta. Și vă garantăm că va fi una grozavă!”, a spus Dan Negru. 

Dan Negru are o carieră lungă în spate, mai ales că a început formarea jurnalistică la școala de televiziune a marelui Valeriu Lazarov. Prezentatorul tv a fost numit de-a lungul anilor “Regele audiențelor”, iar asta datorită audiențelor record obținute în emisiunile sale atât în România, cât și în Republica Moldova.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
chirie pixabay
image
image
image
image
image
image
netflix jpg
netflix pixabay png
cub Pepe botez png
maria dragomiroiu sot jpg
FotoJet (31) jpg
Televiziune NBC news
image png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net