Mihai Bobonete, o nouă acuzație la Românii au talent. Ce îi reproșează fanii

Ultima actualizare:

Mihai Bobonete a intrat în vizorul publicului! Noul jurat de la „Românii au talent” face ce face și îi nemulțumește cumva pe telespectatori. Iată de ce l-au acuzat mai mulți internauți de „nepotism”!

Mihai Bobonete, acuzat de nepotism la Românii au talent  Foto: Arhivă
Mihai Bobonete, acuzat de nepotism la Românii au talent Foto: Arhivă

Se pare că nu toți telespectatorii gustă umorul comediantului Mihai Bobonete, care este de curând și cel mai nou membru al juriului emisiunii „Românii au talent”. Acesta a primit un val de critici acide, după ce a luat în derâdere momentul concurentului Alexandru Pârgaru. 

Mihai Bobonete, „în vizorul” telespectatorilor

După acest incident, în urma căruia Bobonete a fost aspru criticat, a urmat o nouă nemulțumire! Juratul a fost acuzat de nepotism, după ce i-a oferit Golden Buzz-ul (Butonul auriu n.r) concurentei Raisa Radu, în vârstă de 12 ani. Mihai Bobonete s-a declarat emoționat până la lacrimi de momentul fetiței, oferindu-i, astfel, șansa să meargă direct în semifinală.

Nu înţeleg cum un copil de 12 ani poate să transmită atât de bine sau să găsească calea să mă răscolească pe mine ca adult şi cred că şi pe mulţi de acasă. Tu care cânţi muzică aşa cum ai cântat tu şi o piesă de genul ăsta, o transmiţi sută la sută, mă întreb oare dacă nu e cumva un miracol, dacă nu e peste un talent.

Eu nici nu am auzit instrumentele, am auzit doar vocea şi vocea ei se ducea mai mult de percepţie, nu ştiu cum să vă spun. (..) Cred că tu meriţi mult mai mult decât patru de DA”,  a spus Bobonete înainte de a apăsa butonul de Golden Buzz.

Bobonete, acuzat de „nepotism” după ce a oferit Golden Buzz-ul

Iată însă că nu toți telespectatorii au fost de acord cu discursul comediantului, unii dintre ei acuzându-l pe acesta chiar de ...nepotism. Nu știm ce e a fost folosit exact acest cuvând, care ar implica că Bobonete ar fi rudă sau un apropiat de-al concurentei și de aceea i-a oferit șansa respectivă. 

Se pare că nepotismele se aplică și la privat! Nu ți-e rușine? Pentru ce un Golden Buzz? Sentimental? Păcat de emisiune. Aveam încredere în talente și valori. Se pare că tu le devalorizezi!”, a fost comentariul unui internaut, după ce Bobonete a publicat și pe Facebook un mesaj prin intermediul căruia lăuda prestația concurentei căreia a ales să îi ofere Golden Buzz.

De ce a fost Bobonete criticat pentru momentul cu Alexandru Pârgaru

  Pârgaru, zis și „Alexandru gura de aur", este cunoscut pentru practicile sale spirituale și discursul filozofic, care pentru unii însă nu reprezintă un interes. Mihai Bobonete a fost ales de concurent pentru un număr de „purificare spirituală”, pe care comediantul nu l-a gustat deloc, astfel că a încercat să glumească pe marginea subiectului, în stilul său caracteristic. Susținătorii lui Alexandru Pârgaru au sărit imediat și l-au tras la răspundere pe Bobonete, căruia numărul nu i s-a părut tocmai unul potrivit pentru „Românii au talent”.  

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
image
actualitate.net
image
actualitate.net