Mihai Bobonete, o nou─â acuza╚Ťie la Rom├ónii au talent. Ce ├«i repro╚Öeaz─â fanii

Mihai Bobonete a intrat ├«n vizorul publicului! Noul jurat de la ÔÇ×Rom├ónii au talentÔÇŁ face ce face ╚Öi ├«i nemul╚Ťume╚Öte cumva pe telespectatori. Iat─â de ce l-au acuzat mai mul╚Ťi internau╚Ťi de ÔÇ×nepotismÔÇŁ!

image
Mihai Bobonete, acuzat de nepotism la Românii au talent Foto: Arhivă

Se pare c─â nu to╚Ťi telespectatorii gust─â umorul comediantului Mihai Bobonete, care este de cur├ónd ╚Öi cel mai nou membru al juriului emisiunii ÔÇ×Rom├ónii au talentÔÇŁ. Acesta a primit un val de critici acide, dup─â ce a luat ├«n der├ódere momentul concurentului Alexandru P├órgaru. 

Mihai Bobonete, ÔÇ×├«n vizorulÔÇŁ telespectatorilor

Dup─â acest incident, ├«n urma c─âruia Bobonete a fost aspru criticat, a urmat o nou─â nemul╚Ťumire! Juratul a fost acuzat de nepotism, dup─â ce i-a oferit Golden Buzz-ul (Butonul auriu n.r) concurentei Raisa Radu, ├«n v├órst─â de 12 ani. Mihai Bobonete s-a declarat emo╚Ťionat p├ón─â la lacrimi de momentul feti╚Ťei, oferindu-i, astfel, ╚Öansa s─â mearg─â direct ├«n semifinal─â.

ÔÇ×Nu ├«n┼úeleg cum un copil de 12 ani poate s─â transmit─â at├ót de bine sau s─â g─âseasc─â calea s─â m─â r─âscoleasc─â pe mine ca adult ┼či cred c─â ┼či pe mul┼úi de acas─â. Tu care c├ón┼úi muzic─â a┼ča cum ai c├óntat tu ┼či o pies─â de genul ─âsta, o transmi┼úi sut─â la sut─â, m─â ├«ntreb oare dac─â nu e cumva un miracol, dac─â nu e peste un talent.

Eu nici nu am auzit instrumentele, am auzit doar vocea ┼či vocea ei se ducea mai mult de percep┼úie, nu ┼čtiu cum s─â v─â spun. (..) Cred c─â tu meri┼úi mult mai mult dec├ót patru de DAÔÇŁ,  a spus Bobonete ├«nainte de a ap─âsa butonul de Golden Buzz.

Bobonete, acuzat de ÔÇ×nepotismÔÇŁ dup─â ce a oferit Golden Buzz-ul

Iat─â ├«ns─â c─â nu to╚Ťi telespectatorii au fost de acord cu discursul comediantului, unii dintre ei acuz├óndu-l pe acesta chiar de ...nepotism. Nu ╚Ötim ce e a fost folosit exact acest cuv├ónd, care ar implica c─â Bobonete ar fi rud─â sau un apropiat de-al concurentei ╚Öi de aceea i-a oferit ╚Öansa respectiv─â. 

ÔÇ×Se pare c─â nepotismele se aplic─â ╚Öi la privat! Nu ╚Ťi-e ru╚Öine? Pentru ce un Golden Buzz? Sentimental? P─âcat de emisiune. Aveam ├«ncredere ├«n talente ╚Öi valori. Se pare c─â tu le devalorizezi!ÔÇŁ, a fost comentariul unui internaut, dup─â ce Bobonete a publicat ╚Öi pe Facebook un mesaj prin intermediul c─âruia l─âuda presta╚Ťia concurentei c─âreia a ales s─â ├«i ofere Golden Buzz.

stanga
dreapta
bobonete romanii au talent mesaj jpg
bobonete jpeg
Alexandru Pargaru Romanii au talent
Alexandru Pargaru Romanii au talent
Raisa Romanii au talent
romanii au talent jpg

De ce a fost Bobonete criticat pentru momentul cu Alexandru Pârgaru

  P├órgaru, zis ╚Öi ÔÇ×Alexandru gura de aur", este cunoscut pentru practicile sale spirituale ╚Öi discursul filozofic, care pentru unii ├«ns─â nu reprezint─â un interes. Mihai Bobonete a fost ales de concurent pentru un num─âr de ÔÇ×purificare spiritual─âÔÇŁ, pe care comediantul nu l-a gustat deloc, astfel c─â a ├«ncercat s─â glumeasc─â pe marginea subiectului, ├«n stilul s─âu caracteristic. Sus╚Ťin─âtorii lui Alexandru P├órgaru au s─ârit imediat ╚Öi l-au tras la r─âspundere pe Bobonete, c─âruia num─ârul nu i s-a p─ârut tocmai unul potrivit pentru ÔÇ×Rom├ónii au talentÔÇŁ.  

Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! ┼či pe Google News

image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
foto 1   Cristina Spatar JPG
card ajutor jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg
trans bhutan cnn
giani vladimir 25713800 jpeg
FotoJet (5) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
giani vladimir 25713800 jpeg
Teo Show Kanal D Teo Trandafir, Mihai Mitoseru, Bella Santiago (1) jpg
image png
BeFunky collage (37) jpg
teodora alex insula iubirii3 png
4 mircea badea e1569317764158 jpg jpeg