Casiana, adolescenta care suferă de o boală incurabilă: "Mă lupt cu gândul că mâine aș putea să nu mai fiu"

#Românii au talent
Ultima actualizare:

Casiana a urcat pe scena de la "Românii au talent", deși suferă de o boală gravă, care o împiedică să socializeze și pentru care îi trebuie un tratament ce costă o sumă colosală.

image

Casiana este adolescenta care a avut curajul să urce pe scena de la "Românii au talent", deși starea ei de sănătate este una extrem de gravă din cauza bolii cumplite de care suferă. Copila are fibroză chistică, o boală rară din cauza căreia nu poate socializa cu ceilalți copii și care a împiedicat-o să aibă vreodată prieteni. 

De asemenea, Casiana nu are voie să-și dea jos masca jos, deoarece contactul cu ceilalți oameni îi dăunează. Adolescenta și-a petrecut întreaga existență în casă, iar în urmă cu un an a descoperit pictura, activitate care a devenit o adevărată alinare pentru suferința ei. 

"Mă lupt cu gândul că mâine aș putea să nu mai fiu", a mărturisit Casiana. 

Casiana a urcat pe scena de la "Românii au talent" cu o reprezentație de pictură în timp real, în cadrul căreia adolescenta și-a demonstrat măiestria, tehnica și sensibilitatea, iar jurații au rămas uimiți de talentul și înțelepciunea ei. 

Eu cred că în seara asta, tu ai inspirat foarte mulți oameni prin efortul pe care tu l-ai făcut. Ai făcut un lucru extraordinar! Bravo!”,  a declarat Andra.

La sfârșitul reprezentației, copila a dăruit fiecărui jurat câte un mic tablou pictat de ea. 

Casiana de la "Românii au talent" se luptă cu o boală nedreaptă

Adolescenta, care a uimit publicul la "Românii au talent", este elevă a Liceului de Artă din Slobozia "Ionel Perlea", iar în ultimul an a făcut cursurile online și cu această ocazie și-a făcut și o prietenă. 

Din cauza bolii, Casiana a dezvoltat la 13 ani diabet insulino-dependent.

În prezent, Casiana este nevoită să ia un tratament extrem de costisitor, în valoare de 20.000 de euro, pe care mama ei trebuie să i-l procure în fiecare lună. 

Din cauza bolii, pentru adolescentă  fiecare gură de aer este un chin, iar zecile de  medicamente pe care le ia zilnic pentru plâmâni, stomac, antibiotice, aerosoli și vitamine, o țin în viață, dar nu îi alină sentimentul de singurătate. 

Cu toate acestea, Casiana a învățat de la mama ei să nu-și piardă speranța, de aceea copila încă mai visează la ziua în care va trăi normal, asemenea celorlalți copii, se va putea juca și va putea merge la școală.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!

image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
 Oana Roman (47 de ani) a recunoscut faptul că nu a avut mereu o viață roz și lipsită de probleme
image
actualitate.net
image
actualitate.net