Tânărul cu talent muzical unic: "Cum să faci așa ceva cu peria de veceu?!" Jurații l-au trecut mai departe

#Românii au talent

Cristophe este un tânăr care a uimit jurații și publicul de la "Românii au talent" cu modul său unic de a face muzică folosind cele mai neobișnuite obiecte. 

image

Cristophe a urcat pe scena de la "Românii au Talent" și a oferit publicului și juraților un spectacol total inedit, la care nu s-ar fi așteptat nimeni. Tânărul are capacitatea de a transforma obiectele pe care oamenii le consideră inutile și le aruncă, în adevărate instrumente muzicale. 

Cristophe face muzică experimentală din obiecte banale, mături, perii de veceu, tăblii vechi din metal și multe alte deșeuri. Pentru tânăr, acest mod de a face muzică este în sine un manifest împotriva poluării. El își creează propriile instrumente muzicale și consideră că niciun obiect nu este absolut inutil și că nimic nu moare cu adevărat.

Visul cel măreț al lui Cristophe este să transforme absolut toate obiectele din plastic din ocean, uriașa insulă plutitoare din deșeuri, într-o adevărată orchestră simfonică. 

Lui Cristophe i se spune "fiul flautului" și declară că iubește natura și rezonează cel mai mult cu elementele naturale. El a dezvăluit că s-a simțit cel mai fericit când a trăit printre cai, copaci și alte plante. Pentru Cristophe este prima dată când vine în România și a dezvăluit că a mai participat și la ediția "France got talent".

Cristophe l-a dat pe spate pe Andi Moisescu la "Românii au talent"

Jurații au fost absolut uimiți de capacitățile lui Cristophe, care a creat o muzică superbă pe scena de la "Românii au talent" cu ajutorul obiectelor precum: peria de WC, pompa de desfundat chiuveta sau bățul de schi.

Andra a fost foarte impresionată de urechea muzicală a tânărului care, datorită simțului muzical, poate compune cele mai frumoase sunete din obiecte care sunt dispensabile oamenilor. 

Tu îți dai seama cât de talentat ești și ce ureche muzicală poți să ai ca să creezi muzică din orice lucru pe care îl găsești! E incredibil! Jos pălăria în fața ta!”, a declarat artista. 

Andi Moisescu a fost de-a dreptul surprins de Cristophe "fiul flautului", care după părerea prezentatorului a prezentat un număr fără precedent de creativ și a demonstrat că are un har autentic. 

Creativitate maximă și execuție impecabilă! Niciodată nu mi-am pus problema că poți face ceva atât de frumos cu o perie de WC”, a afirmat prezentatorul.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!

andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
Merisoreanu si Ionela Prodan
teo trandafir jpg
BeFunky collage (28) jpg
viorel lis si oana lis
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
Alice Peneacă  (bust natural)  Fotomodelul are probabil  cei mai frumoşi sâni  din showbiz, iar marile  firme de lenjerie intimă  se bat pe ea  Alice are  contract cu Guess jpeg
champions league - shutterstock
Adrian Câciu FOTO Mediafax
image
image
image
image
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
image png
Mihai Bendeac
Ruxi și cristi mitrea
cub marina almasan animat gif
selly si victor grosu