Talentele ascunse ale vedetelor de la «Românii au talent»

#Românii au talent
Ultima actualizare:

Aşteptarea a luat sfârşit! Cei mai talentaţi români vin să ne uimească în sezonul 12 al îndrăgitului show Pro TV. Numerele de magie, muzică, dans sau artă se anunţă spectaculoase, iar juriul s-a „înnoit” şi el. 

image

Emisiunea „Românii au talent” revine vineri seară cu doi noi juraţi, Dragoş Bucur şi Mihai Bobonete, alături de Andra, Andi Moisescu şi de prezentatorii Smiley şi Pavel Bartoş. Ştiaţi că şi juraţii au talentele lor? Click! le-a aflat!

De 12 ani încoace, prezentatorii şi juraţii de la „Românii au talent” sunt pe val şi mereu vin cu ceva nou pentru fanii lor. De data asta, vă spunem noi că aceştia au multe talente despre care nu ştiaţi sau show-uri în care au apărut şi nu le mai ţineţi minte.

Andra, expertă în sarmale

Andra (35 de ani), a participat la „Dansez pentru tine” şi a şi câştigat şi apoi a prezentat emisiunea de Karaoke „O-La-La” de la Pro TV. Andra ştie să şi fluiere şi să facă mâncare. „Găteşte şi întotdeauna de sărbători este cea mai încăpăţânată pentru că vrea să facă ea sarmalele şi salata de bouef. Niciodată nu vrea ajutor. Îi ies foarte bune. Înainte de Crăciun, când avea mai puţin timp liber, îşi lua o zi liberă şi gătea”, povestea mândru Măruţă, în cadrul emisiunii „Vorbeşte lumea”.

Smiley a fost descoperit de Ioan Gyuri Pascu

Despre Smiley (38 de ani), puţini ştiu că a fost descoperit de Ioan Gyuri Pascu şi multă vreme a făcut parte din trupa Simplu, unde şi dansa. Deci este expert în dansuri şi a participat la „Dansez pentru tine”, iar apoi a prezentat emisiunea „MegaClever” cu Cristina Rus. Este expert să imite actori celebri şi a fost distribuit în mai multe filme şi seriale, jucând în „Cu un pas înainte”, rolul unui dansator.

Pavel Bartoș are ca pasiune grădinăritul

Pe Pavel Bartoş (47 de ani) îl ştiţi din seriale şi filme de la Acasă, unde la un moment dat a prezentat o emisiune cu Carmen Tănase şi îi era asistent - „Poveşti cool”. A jucat în „Căsătorie de probă” şi „Amen”. Alte pasiuni? Îi place să regizeze filme şi să grădinărească, dar cel mai mult să stea cu fetele lui. Iubeşte dansul, canto, pictura, desenul, patinajul şi ştie la perfecţie limbile maghiară, engleză şi franceză.

Andi Moisescu a făcut Facultatea de Matematică

Andi Moisescu (49 de ani) este absolvent de Matematică şi a debutat în matinal la Pro TV şi Pro FM. Este un bun DJ, a făcut mai multe emisiuni printre care „Pro TV News” în 1995 sau „Teo şi Andi Show” în 2005. Andi Moisescu e pasionat de diverse sporturi pe care le practică şi fiii lui, Luca şi David. Merge pe munte şi îi place să se plimbe cu bicicleta şi nu se dă în lături la sporturi extreme şi alte nebunii.

Mihai Bobonete este un pescar răbdător

Noul său coleg Mihai Bobonete (41 de ani) cântă foarte bine la chitară şi pescuieşte, fiind un om foarte răbdător. A jucat în „Vine poliţia” şi a fost coleg cu Cabral în reality-show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici”.

Dragoș Bucur, un actor de succes

Pe Dragoş Bucur (44 de ani) toată lumea îl ştie din serialul „Băieţi buni”, însă el a debutat în 1998 în pelicula „Next Stop Paradis”, scrie scenarii şi este unul dintre actorii care au succes peste hotare, jucând în câteva filme cu buget mare.

  Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!

image
image
image
image
image
image
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
image
actualitate.net
image
actualitate.net