Concurent la „America’s Got Talent”, mort din cauza COVID-19. Bărbatul avea doar 30 de ani

4 decembrie 2021
image
Cântărețul a murit la doar 30 de aniFoto: Instagram

Fanii emisiunii „America’s Got Talent”, varianta din State a emisiunii „Românii au talent”, au primit vestea că un concurent al show-ului urmărit de milioane s-a stins din viață la numai 30 de ani, după ce s-a infectat cu coronavirus.

Un artist cunoscut, membru al unei trupe de heavy metal, care a încântat publicul şi prin mai multe apariţii la „America’s Got Talent”, a murit după ce s-a infectat cu COVID-19. 

Este vorba despre Jay Jay Phillips, devenit cunoscut în special după participarea la show-ul de talente anterior menționat, care a decedat la numai 30 de ani.

Îndrăgitul cântăreț a participat în sezonul al patrulea la „America’s Got Talent”, însă a fost eliminat ulterior. Acesta și-a mai încercat încă o dată norocul în sezonul cu numărul 12, însă nici de data aceasta astrele nu au fost de partea sa.

Muzicianul în vârstă de 30 de ani nu era vaccinat şi se pare că s-a infectat cu COVID-19 în jurul Zilei Recunoştinţei din acest an, sărbătorită în SUA la data de 25 noiembrie.

Deși starea sa de sănătate se agravase, se pare că Jay Jay Phillips a refuzat să meargă la spital. Câteva zile mai târziu prietena şi mama acestuia l-au găsit mort în propria locuință, relatează presa internațională. De asemenea, și tatăl artistului are virusul și se află în stare gravă la spital, la secția de Terapie Intensivă.

Colegii de trupă și-au luat „adio” printr-un ultim mesaj

Colegii lui Jay Jay Phillips din trupa Mettal Maffia și-au luat „adio” de la artist prin intermediul unui mesaj publicat pe pagina oficială a trupei.

„Cu mare tristețe, vă informăm pe toți de pierderea colegului de trupă/fratelui/prietenului nostru. Încă nu pare real și am da orice să putem schimbă asta.

Vă rugăm să respectați familia, precum și dorințele noastre în timp ce ne luăm timp pentru a plânge și a procesa această pierdere teribilă.

Ne este dor de tine, frate, în fiecare secundă din fiecare minut, din fiecare zi. Îți mulțumim că ne-ai învățat pe toți să râdem mai mult. Rock în Paradis!”, se arată în mesajul cu pricina.

survivor2 png
carla s dreams bobonete 2 PNG
iumor jpg
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
cub tania budi png
alexandra stan sexy png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
mario fresh alexia eram 7 jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
alexandra stan sexy png
14 vedete diana sar vlad pro tv jpeg
carla s dreams bobonete 2 PNG
carla s dreams jpeg