Pavel Bartoş a slăbit 12 kilograme pentru un rol! Cum a reușit

30 noiembrie 2021
image
Smiley și noul Pavel Bartoș, cu 12 kilograme mai puțin, au filmat pentru Sărbătorile de iarnă

Cel mai îndrăgit prezentator de televiziune dar şi actor de la teatrul Odeon, Pavel Bartoş este total schimbat pe micile ecrane în promourile de Crăciun ale Pro TV ului. Click! a aflat chiar de la el ce s-a întâmplat şi cum a putut slăbi atât de mult într-un timp atât de scurt.

Prezentator al emisiunilor "Masked Singer România", dar şi  "Românii au talent", pe care o veţi vedea anul viitor, dar şi actor la teatrul Odeon, Pavel Bartoş apare într-o nouă „prezentare” în filmuleţele speciale realizate pentru sărbători de Pro TV.

Pavel Bartoş (46 de ani) a povestit în exclusivitate pentru Click! de ce a recurs la această schimbare spectaculoasă. A slăbit vizibil în ultimele luni, ajungând de nerecunoscut.

"Gândul cu care am început a avut legătură cu rolul Ramon, din filmul meu cu acelaşi nume, pentru ale cărui filmări voi începe treaba în luna martie. Iniţial, trebuia să le începem în noiembrie, dar din cauza condiţiilor actuale am fost nevoiţi să le amânăm.", a declarat celebrul prezentator. 

image
Actorul merge cât poate de des la sală pentru a se antrena și a publica imagini de acolo pe rețelele sociale

"Procesul de slăbire a început undeva prin luna august, deci nu a fost ceva care s-a întâmplat brusc. Nu am avut un regim anume, ci am început să fac sport şi să am mai multă grijă la ceea ce mănânc. În total, am slăbit undeva la 10 – 12 kg, exact cam cât plănuisem la început. Să fiu sincer, a şi început să-mi placă: am alt tonus, mă simt mai bine, deci mi-e mult mai uşor să mă şi menţin", ne-a mai spus, în exclusivitate, îndrăgitul actor şi prezentator de televiziune.

image

«Am mai multă grijă la ceea ce mănânc»

Actorul nu are probleme de sănătate şi nici nu vrea să dea mai multe kilograme jos însă va face în continare sport. Cei care îl urmăresc pe reţelele de socializare au putut observa deja că merge la sală foarte des, atunci când probabil are timp liber.

image
Atunci când are timp Pavel iese cu Rita, fetița lui cea mică, să se plimbe cu bicicleta

De asemenea, atunci când îi permite programul, face plimbări dese prin oraş cu bicicleta împreună cu fiica lui, Rita. Mişcarea în aer liber îi face bine lui Pavel Bartoş, astfel că probabil îl veţi mai vedea pe reţelele de socializare în fotografii sau în filmulte în diverse ipostaze de acest fel.

image
Smiley și Pavel sunt în continuare prieteni foarte buni

Momentan telespectatorii se bucură de ultimele ediţii din "Masked Singer România" de la Pro TV unde îl mai pot vedea pe vechiul Pavel Bartoş până pe 9 decembrie. După care, la anul, la "Românii au talent" îl veţi vedea într-o nouă prezentare, aşa cum probabil o să-l vedeţi şi în noile lui filme sau piese de teatru.

kate profimedia 0692807495 jpg
Gabi Bădălău jpeg
2vancea botez jpg
1alexandra stan mihai morar png
cub jojo admin gif
Victoria Beckham (4) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
14dragos popa jpg
irina baiant 2 credit foto miluta  jpeg
Gabi Bădălău jpeg
cub jojo admin gif
anca turcasiu png
5maruta familie png