Andra dă din casă! Ce au ascuns producătorii despre noul sezon "Românii au talent"

Cel de-al 12-lea sezon al emisiunii "Românii au talent" a avut premiera pe 4 februarie. Noua ediție aduce surprize telespectatorilor și a debutat și cu o modificare în componența juraților. Dragoș Bucur și Mihai Bobonete i-au înlocuit pe Florin Călinescu și Alexandra Dinu.

image
Andra face parte din juriul emisiunii "Românii au talent" Sursă foto: PRO TV

Andra a oferit un interviu publicației Viva!. Jurata emisiunii Românii au talent a oferit informații din culisele emisiunii și și-a exprimat părerea despre noii colegi. 

Deși nu a dezvăluit foarte multe informații despre surprizele pe care emisiunea le rezervă telespectatorilor, Andra i-a asigurat că ediția cu numărul 12 va fi una plină de neprevăzut și numere originale executate de concurenți foarte talentați. Cât despre noii colegi de juriu, Andra are doar cuvinte de laudă și este de părere că Dragoș Bucur și Mihai Bobonete aduc un plus de energie și contribuie la atmosfera relaxantă. 

"Noul sezon vine cu un mesaj aparte din partea concurenților, cred că artiștii au avut nevoie mai mult ca oricând să se exprime și scena Românii au talent le oferă această posibilitate, le dă o voce și un spațiu să își spună povestea. Telespectatorii vor resimți cu siguranță această „sete a concurenților de a fi văzuți, de a fi aplaudați. Și chiar o merită, sunt extraordinari!", a declarat Andra. 

stanga
dreapta
andra jpg
andra 34 jpeg
andra copy jpg
andra delia jpeg
Mihai Bobonete Romanii au Talent
mihai bobonete png
mihai bobonete
Mihai Bobonete Romanii au Talent
mihai bobonete jpg
dragos bucur jpeg
bobonete dragos  bucur jpg
dragos bucur gazda visuri la cheie jpeg
dragos bucur jpg

Întrebată dacă nu se simte încolțită, fiind singura femeia de la masa juriului Românii au talent, Andra a declarat că niciodată nu s-a simțit marginalizată sau stingherită.

"Indiferent de sex, de vârstă, de zodie sau de ce vreți voi, eu mă bucur că sunt acolo lângă colegi minunați și avem ocazia să vedemconcurenți extraordinari", a declarat artista. 

Dragoș Bucur și Mihai Bobonete, în juriul "Românii au talent"

Dragoș Bucur și Mihai Bobonete i-au înlocuit la pupitrul emisiunii pe Florin Călinescu, care a pus capăt colaborării sale cu PRO TV și a decis să se dedice proiectelor sale, și pe Alexandra Dinu. 

Andra se simte bine în compania noilor colegi și consideră că ei vor aduce un aer proaspăt formatului și vor reuși să obțină aprecierea telespectatorilor. 

"Dragoș este un om foarte cald și luminos, iar Mihai este, evident, amuzant și plin de viață, așa cum publicul îi cunoaște deja din proiectele de succes care le-au adus notorietate. Cred că vor aduce un aer proaspăt formatului în acest sezon", a declarat Andra, pentru Viva! 

Mihai Bobonete, despre celebrul rol din las fierbinți

Mihai Bobonete este cunoscut de o țară întreaga datorită rolului pe care îl interpretează în serialul de succes Las Fierbinți. De un deceniu, Mihai Bobonete dă viață personajului Bobiță și mărturisește că rolul nu este deloc unul simplu. În ciuda părerii pe care o au mulți dintre oameni, Mihai a declarat că viața de actor nu este una lipsită de griji și sacrificii, iar laudele pe care le primește acum se datorează orelor întregi de muncă miilor de pagini învățate. 

"Viața mea de până acum poate fi un subiect de scenariu de film de Bollywood. E oarecum scenariul clasic cu băiatul care e încercat la greu, dar care primește ceva de la cineva și reușește să răzbată. Stand-up comedy este propulsia mea în carieră și forma mea de autoterapie", dezvăluia Mihai, într-un interviu recent.  

    Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News! 

cub andreea esca (1) png
cub roxana nemes animat gif
archie battersbee jpg
nikita de romania jpg
the sandman jpg
4 britney spears 5 jpg jpeg
artista lacul morii 3 PNG
zodiac 600x400 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
the sandman jpg
henry cavill jpg jpeg
foto 1   Marian Olteanu, Clanul jpeg
foto 1 cabral copy jpg
colaj joaquin phoenix lady gaga jpg
FotoJet jpg