Andra dă din casă! Ce au ascuns producătorii despre noul sezon "Românii au talent"

Cel de-al 12-lea sezon al emisiunii "Rom├ónii au talent" a avut premiera pe 4 februarie. Noua edi╚Ťie aduce surprize telespectatorilor ╚Öi a debutat ╚Öi cu o modificare ├«n componen╚Ťa jura╚Ťilor. Drago╚Ö Bucur ╚Öi Mihai Bobonete i-au ├«nlocuit pe Florin C─âlinescu ╚Öi Alexandra Dinu.

image
Andra face parte din juriul emisiunii "Românii au talent" Sursă foto: PRO TV

Andra a oferit un interviu publica╚Ťiei Viva!. Jurata emisiunii Rom├ónii au talent a oferit informa╚Ťii din culisele emisiunii ╚Öi ╚Öi-a exprimat p─ârerea despre noii colegi. 

De╚Öi nu a dezv─âluit foarte multe informa╚Ťii despre surprizele pe care emisiunea le rezerv─â telespectatorilor, Andra i-a asigurat c─â edi╚Ťia cu num─ârul 12 va fi una plin─â de neprev─âzut ╚Öi numere originale executate de concuren╚Ťi foarte talenta╚Ťi. C├ót despre noii colegi de juriu, Andra are doar cuvinte de laud─â ╚Öi este de p─ârere c─â Drago╚Ö Bucur ╚Öi Mihai Bobonete aduc un plus de energie ╚Öi contribuie la atmosfera relaxant─â. 

"Noul sezon vine cu un mesaj aparte din partea concuren╚Ťilor, cred c─â arti╚Ötii au avut nevoie mai mult ca oric├ónd s─â se exprime ╚Öi scena Rom├ónii au talent le ofer─â aceast─â posibilitate, le d─â o voce ╚Öi un spa╚Ťiu s─â ├«╚Öi spun─â povestea. Telespectatorii vor resim╚Ťi cu siguran╚Ť─â aceast─â ÔÇ×sete a concuren╚Ťilor de a fi v─âzu╚Ťi, de a fi aplauda╚Ťi. ╚śi chiar o merit─â, sunt extraordinari!", a declarat Andra. 

stanga
dreapta
andra jpg
andra 34 jpeg
andra copy jpg
andra delia jpeg
Mihai Bobonete Romanii au Talent
mihai bobonete png
mihai bobonete
Mihai Bobonete Romanii au Talent
mihai bobonete jpg
dragos bucur jpeg
bobonete dragos  bucur jpg
dragos bucur gazda visuri la cheie jpeg
dragos bucur jpg

├Äntrebat─â dac─â nu se simte ├«ncol╚Ťit─â, fiind singura femeia de la masa juriului Rom├ónii au talent, Andra a declarat c─â niciodat─â nu s-a sim╚Ťit marginalizat─â sau stingherit─â.

"Indiferent de sex, de v├órst─â, de zodie sau de ce vre╚Ťi voi, eu m─â bucur c─â sunt acolo l├óng─â colegi minuna╚Ťi ╚Öi avem ocazia s─â vedemconcuren╚Ťi extraordinari", a declarat artista. 

Dragoș Bucur și Mihai Bobonete, în juriul "Românii au talent"

Drago╚Ö Bucur ╚Öi Mihai Bobonete i-au ├«nlocuit la pupitrul emisiunii pe Florin C─âlinescu, care a pus cap─ât colabor─ârii sale cu PRO TV ╚Öi a decis s─â se dedice proiectelor sale, ╚Öi pe Alexandra Dinu. 

Andra se simte bine ├«n compania noilor colegi ╚Öi consider─â c─â ei vor aduce un aer proasp─ât formatului ╚Öi vor reu╚Öi s─â ob╚Ťin─â aprecierea telespectatorilor. 

"Drago╚Ö este un om foarte cald ╚Öi luminos, iar Mihai este, evident, amuzant ╚Öi plin de via╚Ť─â, a╚Öa cum publicul ├«i cunoa╚Öte deja din proiectele de succes care le-au adus notorietate. Cred c─â vor aduce un aer proasp─ât formatului ├«n acest sezon", a declarat Andra, pentru Viva! 

Mihai Bobonete, despre celebrul rol din las fierbin╚Ťi

Mihai Bobonete este cunoscut de o ╚Ťar─â ├«ntreaga datorit─â rolului pe care ├«l interpreteaz─â ├«n serialul de succes Las Fierbin╚Ťi. De un deceniu, Mihai Bobonete d─â via╚Ť─â personajului Bobi╚Ť─â ╚Öi m─ârturise╚Öte c─â rolul nu este deloc unul simplu. ├Än ciuda p─ârerii pe care o au mul╚Ťi dintre oameni, Mihai a declarat c─â via╚Ťa de actor nu este una lipsit─â de griji ╚Öi sacrificii, iar laudele pe care le prime╚Öte acum se datoreaz─â orelor ├«ntregi de munc─â miilor de pagini ├«nv─â╚Ťate. 

"Via╚Ťa mea de p├ón─â acum poate fi un subiect de scenariu de film de Bollywood. E oarecum scenariul clasic cu b─âiatul care e ├«ncercat la greu, dar care prime╚Öte ceva de la cineva ╚Öi reu╚Öe╚Öte s─â r─âzbat─â. Stand-up comedy este propulsia mea ├«n carier─â ╚Öi forma mea de autoterapie", dezv─âluia Mihai, ├«ntr-un interviu recent.  

    Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! ┼či pe Google News! 

FotoJet (5) jpg
piscina borcea pelinel jpg
peter imre2  crop 1656742777 jpeg
iolanda anamaria babau jpg
ana crudu familie nunta jpg
rechin taur jpeg
whatsapp down 799948 jpeg
hurghada rechini JPG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
simona gherghe jpg
theo rose
otilia bilionera
giani vladimir 25713800 jpeg
Teo Show Kanal D Teo Trandafir, Mihai Mitoseru, Bella Santiago (1) jpg
image png