Mihai Bobonete a sacrificat o carieră de inginer pentru a deveni actor: «Viața mea poate fi un scenariu de film de la Bollywood»

Mihai Bobonete, cunoscut publicului întreg pentru rolul pe care îl interpretează în serialul "Las Fierbinți", a dezvăluit aspecte mai puțin cunosscute despre viața sa. 

image
Mihai Bobonete a renunțat la iginerie pentru actorie Sursă foto: PRO TV

Mihai Bobonete a renunțat la inginerie pentru a-și urma pasiunea pentru actorie. A jucat în diferite producții românești, însă rolul care i-a adus un capital considerabil de imagine a fost cel al lui Bobiță, din serialul Las Fierbinți, difuzat de PRO TV din anul 2012.

Mihai Bobonete a dezvăluit, într-un interviu acordat publicației Viva!, aspecte mai puțin știute din viața sa personală, dar și amănunte despre volumul imens de muncă care se află în spatele producerii serialului. 

Întrebat cum i s-a schimbat viața odată ce a ajuns în București și cum le răspunde celor care consideră că el a devenit celebru peste noapte, Mihai Bobonete a răspuns clar. Actorul a dezvăluit că adaptarea la ritmul haotic al Capitalei nu a fost una simplă și că succesul să nu a venit peste noapte, ci ca rezultat al multor eforturi pe care le-a depus și a sacrificiilor pe care le-a făcut. 

stanga
dreapta
mihai bobonete png
mihai bobonete facebook 2 1 22 jpeg
Mihai bobonete familie jpg
andi moisescu mihai bobonete si costi dita jpeg
bobonete mihai 0 jpeg
mihai bobonete catalina png
Las Fierbinți  Crăciun          Credit foto  Gina Buliga (5) jpg
2 las fierbinti 1 0 jpeg
dalida las fierbinti jpeg
aspirina  las fierbinti 2 jpeg

"Viața mea de până acum poate fi un subiect de scenariu de film de Bollywood. E oarecum scenariul clasic cu băiatul care e încercat la greu, dar care primește ceva de la cineva și reușește să răzbată. Stand-up comedy este propulsia mea în carieră și forma mea de autoterapie", a dezvăluit Bobonete.

Mihai Bobonete îl interpretează de 10 ani pe Bobiță

Mihai Bobonete interpretează de 10 ani rolul lui Bobonete și recunoaște că personajul face parte din viața sa. Actorul a dezvăluit că își pune amprenta personală asupra scenariului și uneori el a fost cel care a scris replicile savuroase ale lui Bobiță. 

"De multe ori s-a potrivit la fix ceea ce am adăugat, iar faptul că personajul Bobiță e parte din viața mea m-a facut să completez inspirat textul pe alocuri", a povestit Mihai. 

"Las Fierbinți" i-a schimbat viața lui Mihai Bobonete

Mihai Bobonete a dezvăluit că în spatele producției fiecărui episod de află un volum imens de muncă. El le transmite celor care consideră că succesul serialului Las Fierbinți a fost obținut ușor să se gândească mai bine și să nu mai emită păreri fără să cunoască realitatea.

Întrebat despre sacrificiile pe care le face pentru a intra în pielea personajului Bobiță, Mihai a răspuns: "Cam 30.000 de pagini de text învățate în 10 ani de filmări, cam niște păr alb la toată lumea și câteva zeci de insomnii sau stări de anxietate și depresie, dar în rest bine… vorba lui Cuzin. Duc piciorul târâș, mă înjunghie puțin pe la spate, am măselele puțin cariate, dar nu-i nimic… A, și îmi țiuie urechile la 6 fix în fiecare zi și nu mai văd nici de aproape și nici de la distanță, dar în rest sunt bine", a mărturisit Mihai. 

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News! 

peter imre corina dănilă jpg
gabi badalau evenimente jpg
Peter Imre, ospătar  galerie foto jpeg
646x404 (1) jpg
BeFunky collage (46) jpg
paula seling 0 jpeg
bianca dragusanu gabi badalau 0 jpeg
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
IMG 9667 JPG
Peter Imre, ospătar  galerie foto jpeg
peter imre corina dănilă jpg
tom hiddleston zawe3 jpg
adda tratament2 png
gabi badalau evenimente jpg