Mihai Bobonete a sacrificat o carier─â de inginer pentru a deveni actor: ┬źVia╚Ťa mea poate fi un scenariu de film de la Bollywood┬╗

26 ianuarie 2022

Mihai Bobonete, cunoscut publicului ├«ntreg pentru rolul pe care ├«l interpreteaz─â ├«n serialul "Las Fierbin╚Ťi", a dezv─âluit aspecte mai pu╚Ťin cunosscute despre via╚Ťa sa. 

image
Mihai Bobonete a renun╚Ťat la iginerie pentru actorie Surs─â foto: PRO TV

Mihai Bobonete a renun╚Ťat la inginerie pentru a-╚Öi urma pasiunea pentru actorie. A jucat ├«n diferite produc╚Ťii rom├óne╚Öti, ├«ns─â rolul care i-a adus un capital considerabil de imagine a fost cel al lui Bobi╚Ť─â, din serialul Las Fierbin╚Ťi, difuzat de PRO TV din anul 2012.

Mihai Bobonete a dezv─âluit, ├«ntr-un interviu acordat publica╚Ťiei Viva!, aspecte mai pu╚Ťin ╚Ötiute din via╚Ťa sa personal─â, dar ╚Öi am─ânunte despre volumul imens de munc─â care se afl─â ├«n spatele producerii serialului. 

├Äntrebat cum i s-a schimbat via╚Ťa odat─â ce a ajuns ├«n Bucure╚Öti ╚Öi cum le r─âspunde celor care consider─â c─â el a devenit celebru peste noapte, Mihai Bobonete a r─âspuns clar. Actorul a dezv─âluit c─â adaptarea la ritmul haotic al Capitalei nu a fost una simpl─â ╚Öi c─â succesul s─â nu a venit peste noapte, ci ca rezultat al multor eforturi pe care le-a depus ╚Öi a sacrificiilor pe care le-a f─âcut. 

stanga
dreapta
mihai bobonete png
mihai bobonete facebook 2 1 22 jpeg
Mihai bobonete familie jpg
andi moisescu mihai bobonete si costi dita jpeg
bobonete mihai 0 jpeg
mihai bobonete catalina png
Las Fierbin╚Ťi  Cr─âciun          Credit foto  Gina Buliga (5) jpg
2 las fierbinti 1 0 jpeg
dalida las fierbinti jpeg
aspirina  las fierbinti 2 jpeg

"Via╚Ťa mea de p├ón─â acum poate fi un subiect de scenariu de film de Bollywood. E oarecum scenariul clasic cu b─âiatul care e ├«ncercat la greu, dar care prime╚Öte ceva de la cineva ╚Öi reu╚Öe╚Öte s─â r─âzbat─â. Stand-up comedy este propulsia mea ├«n carier─â ╚Öi forma mea de autoterapie", a dezv─âluit Bobonete.

Mihai Bobonete ├«l interpreteaz─â de 10 ani pe Bobi╚Ť─â

Mihai Bobonete interpreteaz─â de 10 ani rolul lui Bobonete ╚Öi recunoa╚Öte c─â personajul face parte din via╚Ťa sa. Actorul a dezv─âluit c─â ├«╚Öi pune amprenta personal─â asupra scenariului ╚Öi uneori el a fost cel care a scris replicile savuroase ale lui Bobi╚Ť─â. 

"De multe ori s-a potrivit la fix ceea ce am ad─âugat, iar faptul c─â personajul Bobi╚Ť─â e parte din via╚Ťa mea m-a facut s─â completez inspirat textul pe alocuri", a povestit Mihai. 

"Las Fierbin╚Ťi" i-a schimbat via╚Ťa lui Mihai Bobonete

Mihai Bobonete a dezv─âluit c─â ├«n spatele produc╚Ťiei fiec─ârui episod de afl─â un volum imens de munc─â. El le transmite celor care consider─â c─â succesul serialului Las Fierbin╚Ťi a fost ob╚Ťinut u╚Öor s─â se g├óndeasc─â mai bine ╚Öi s─â nu mai emit─â p─âreri f─âr─â s─â cunoasc─â realitatea.

├Äntrebat despre sacrificiile pe care le face pentru a intra ├«n pielea personajului Bobi╚Ť─â, Mihai a r─âspuns: "Cam 30.000 de pagini de text ├«nv─â╚Ťate ├«n 10 ani de film─âri, cam ni╚Öte p─âr alb la toat─â lumea ╚Öi c├óteva zeci de insomnii sau st─âri de anxietate ╚Öi depresie, dar ├«n rest bineÔÇŽ vorba lui Cuzin. Duc piciorul t├ór├ó╚Ö, m─â ├«njunghie pu╚Ťin pe la spate, am m─âselele pu╚Ťin cariate, dar nu-i nimicÔÇŽ A, ╚Öi ├«mi ╚Ťiuie urechile la 6 fix ├«n fiecare zi ╚Öi nu mai v─âd nici de aproape ╚Öi nici de la distan╚Ť─â, dar ├«n rest sunt bine", a m─ârturisit Mihai. 

  Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! ┼či pe Google News! 

cub pepe png
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
andrei stefanescu iubita3 png
fuego iubita2 png
andreea balan (1) jpg
sharon stone afp (2) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
razvan si irina fodor
fuego iubita2 png
andrei stefanescu iubita3 png
andreea balan viviana sposub jpeg
andreea balan (1) jpg
image png