Motivul pentru care Mihai Bobonete și soția lui s-au căsătorit după 14 de relație

Ultima actualizare:

Mihai Bobonete și soția lui, Cătălina, sunt împreună de pe vremea liceului, din 1995, dar nu s-au căsătorit decât după 14 ani de relație, în 2009. Cununia religioasă a avut loc de abia în 2017, iar actorul din „Las Fierbinți” a dezvăluit motivele pentru care nu s-au grăbit deloc.

Mihai Bobonete și soția sa, Cătălina, sunt împreună de 26 de ani foto: Instagram
Mihai Bobonete și soția sa, Cătălina, sunt împreună de 26 de ani foto: Instagram

Mihai Bobonete a povestit că, deși se cunosc din 1995, el și soția lui s-au căsătorit foarte târziu pentru că nu au crezut în această instituție. Au ales să facă pasul de abia după ce Cătălină a rămas gravidă și și-au dat seama că e mai ușor pentru un copil să aibă părinții căsătoriți.

„Am făcut cununia civilă în 2009 și nunta & cununia religioasă în 2017. Ne cunoaștem din 1995. Nu ne-am gândit niciodată la căsătorie, nu credeam în instituția căsătoriei. Dragostea poate exista la nemurire și fără acte. Ne doream, în schimb, copii și a rămas Cătălina însărcinată – am înțeles că e mai simplu pentru copil să se nască într-o familie cu același nume. Mai târziu, peste opt ani, Cătălina și-a dorit să îmbrace rochia de mireasă. Și Maria a fost foarte încântată și parcă să zic eu că e mai frumos așa, când la nunta ta participă și copiii”, a declarat Bobonete pentru viva.ro.

Actorul a recunoscut că, în cei 26 de ani petrecuți cu soția sa, a învățat că încrederea e cel mai de preț lucru.

„Cred că în acest interval de vreme am învățat că lucrul cel mai de preț într-un cuplu îl reprezintă încrederea, mai apoi vine melasa cu iubirea, fericirea, albastrul mării și altele… Dar până la ele, încrederea”, a completat Bobonete.

Cum s-au cunoscut Mihai Bobonete și Cătălina

Mihai Bobonete și soția sa formează un cuplu de 26 de ani și au doi copii, Maria (7 ani) și Octavian (11 ani). Ei s-au cunoscut la liceu, la Slobozia, pe când actorul avea 14 ani, iar Cătălina 12.

”A fost o seară faină în cantina internatului. Un casetofon și ziua de naștere a unui coleg de pe atunci. Cătălina a apărut însoțită de sora ei, Clara, iar eu imediat am invitat-o la un blues. De aici mai departe e ca în Doamna și Vagabondul. Cătălina a fost tot timpul partea mea mai bună și a fost tot timpul un om tare frumos. Faptul că o am lângă mine de aproape 30 de ani și că m-a acceptat cu bune și cu rele și a investit încredere în noi doi m-a făcut pe mine să devin mai bun și să vă ofer și vouă mai mult”, a declarat Mihai Bobonete.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net