Mihai Bobonete, despre marea lui dragoste, televiziunea: „De 20 de ani suntem soţ şi soţie“

Ultima actualizare:

    Mihai Bobonete, interviu despre carieră și viața de familieFoto: Instagram
Mihai Bobonete, interviu despre carieră și viața de familieFoto: Instagram

Actorul și comediantul Mihai Bobonete a oferit în cel mai recent interviu al său detalii despre cariera sa în televiziune, copilăria, viața de familie, dar și rolul lui „Bobiță” din „Las Fierbinți”, care deja face parte din el, după cum el însuși mărturisește.

Mihai Bobonete (41 de ani) activează de aproximativ 20 de ani în televiziune, chiar dacă acesta a devenit mai cunoscut recent, prin prisma rolului său în serialul „Las Fierbinți”, difuzat de PRO TV. De asemenea, succesul său s-a datorat și carierei sale în stand-up comedy, iar pentru Bobonete, comedia şi actoria merg mână în mână. 

Mihai Bobonete, carieră de 20 de ani în televizune

Actorul a vorbit într-un interviu acordat pentru Adevărul, despre copilăria sa, trecând ulterior și prin cariera și viața în televiziune. Copilăria i-a fost „frumoasă”, spune el, iar cu televiziunea „a fost dragoste la prima vedere”. Își amintește și acum de prima apariție „pe sticlă”.

„Am apărut într-un episod din serialul „La bloc“ şi nu am avut nicio emoţie. Televiziunea a fost pentru mine dragoste la prima vedere şi am rămas aşa, împreună, de 20 de ani – soţ şi soţie”, a spus el.

„Nu îmi amintesc momente penibile. La filmări sunt multe momente amuzante şi nu neapărat penibile, aşa cum în stand-up comedy sunt seri şi seri, şi sunt glume care prind şi glume care prind mai puţin în anumite locuri sau la un anumit public, dar penibil nu cred că am fost vreodată.

În schimb, spectacolele de improvizaţie, în care trebuia să şi cânt, m-au făcut să-mi pierd orice simţ al penibilului, pentru că la improvizaţie, dacă nu dădeai totul nu ieşea nimic, aşa că de multe ori am fost la limită... spre deliciul spectatorilor”, a adăugat actorul.

Mihai Bobonete se iubește de 30 de ani cu aceeași femeie

Pe lângă „povestea de dragoste” cu televiziunea, Bobonete are acasă și varianta reală, fiind de 30 de ani dedicat aceleiași femei. Cei doi s-au găsit în adolescență și au rămas împreună, având doi copii, Octavian şi Maria.

„Eu şi Cătălina ne ştim de aproape 30 de ani, aşa că nu vă pot spune ce e acel ceva mai exact care să fie secretul longevităţii unei relaţii ca a noastră, dar trebuie să ştii că doar atunci când simţi adevărata dragoste, doar atunci vei afla că nimic nu mai poate schimba viitorul, şi, asumându-ţi un drum mână în mână cu persoana pe care o iubeşti, totul va fi mai uşor, mai benefic, mai minunat, şi veţi simţi fericirea şi în clipele în care veţi plânge îmbrăţişaţi unul cu celălalt. Cătălina pentru mine a fost, pe rând, şi mamă, şi copil, şi tovarăş, şi duhovnic, şi tot timpul iubita mea şi partea luminată a lunii”, a mărturisit Bobonete.

Citește întregul interviu pe Adevărul.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net