Dragoş Bucur, emoţii înaintea filmărilor pentru "Românii au talent". "Eu am venit cu inima strânsă"

Emisiunea “Românii au talent” revine pe micile ecrane pe 4 februarie, cu noi juraţi, Dragoş Bucur şi Mihai Bobonete, care se alătură Andrei şi lui Andi Moisescu. Dragoş Bucur a povestit detalii de la filmări şi că a fost primit cu braţele deschise de noii săi colegi, deşi avea reţineri la început.

dragos bucur gazda visuri la cheie jpeg
Dragos Bucur foto: Facebook

Dragoş Bucur şi Mihai Bobonete au luat locul lui Florin Călinescu și Alexandrei Dinu, care au demisionat din funcţia de juraţi al emisiunii “Românii au talent”. Publicul îi va putea vedea pentru prima oară pe cei doi în noul rol vineri seara, 4 februarie, de la ora 20.30, la Pro TV.

La emisiunea “La Măruţă”, Dragoş a povestit că publicul care urmăreşte show-ul Pro TV ar putea fi uimit de felul în care va reacţiona pe scena “Românii au talent”.

“Dacă publicul va avea impresia că vede alt Dragoş, ei bine, acesta este Dragoş adevărat. E un Dragoş dezlănţuit”, a declarat Dragoş Bucur.

Prezentatorul TV a mai recunoscut că nu ştia la ce să se aştepte când a început filmările pentru “Românii au talent”, dar a fost ajutat de Andra, Andi Moisescu şi Mihai Bobonete, dar şi de Smiley, Pavel Bartoş şi restul echipei să se integreze perfect.

Dragoş Bucur: "Echipa m-a primit cu braţele deschise"

Eu am venit cu inima strânsă pentru că nu știam exact la ce să mă aștept. Am avut mare noroc cu colegii ăștia! Pentru că în tipul ăsta de emisiune dacă nu ai niște colegi cu care să ai o chimie și cu care să poți funcționa într-o echipă, lucrurile merg greu. Din fericire, atât ceilalți jurați, adică Andra Andi și Bobo, dar și oamenii de dincolo, adică Pavel și Smiley, m-au primit cu brațele deschise… ceea ce a contat mult”, a mai mărturisit Dragoș Bucur. 

Juratul a mai declarat că cel de-al 12 sezon al emisiunii Românii au talent” este unul spectaculos şi că este convins că show-ul va impresiona.

“E foarte spectaculoasă emisiunea asta și ce am întâlnit noi, ce am vazut pe scenă acolo … eu sunt 99% că va impresiona și va emoționa”, a mai spus Dragoş Bucur, despre noul său rol.

De ce a acceptat Dragoş Bucur rolul de jurat la “Românii au talent”

Într-un interviu pentru TV Mania, Dragoş Bucur a recunoscut că iniţial a vrut să refuze propunerea de a fi jurat la “Românii au talent”, pentru că era foarte ocupat cu emisiunea “Visuri la cheie”, pe care o prezintă tot la Pro TV. S-a răzgândit însă după ce şi-a dat seama că show-ul de talent are suficiente ingrediente care să facă propunere de a juriza de nerefuzat.

"Primul gând a fost să refuz, propunerea a venit într-o perioadă în care filmările pentru „Visuri la cheie” sunt foarte intense, vremea s-a cam stricat și suntem contracronometru cu lucrările.

De-a lungul celor 8 ani de când sunt parte din echipa „Visuri la cheie”, am mai primit propuneri pentru alte colaborări la care am spus pas, dar „Românii au talent” are niște ingrediente care îl fac să fie atât de iubit pe cât este, atât de cei care îl produc, cât și de public, așa că este un proiect de nerefuzat", a declarat Dragoş Bucur.

stanga
dreapta
romanii au talent2 jpg
romanii au talent jpg
romanii au talent jpg
smiley pavel bartos jpg
andi moisescu jpg
andra jpg
dragos bucur jpg
bobonete dragos  bucur jpg

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!

cub andreea esca (1) png
cub roxana nemes animat gif
archie battersbee jpg
nikita de romania jpg
the sandman jpg
4 britney spears 5 jpg jpeg
artista lacul morii 3 PNG
zodiac 600x400 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
the sandman jpg
henry cavill jpg jpeg
foto 1   Marian Olteanu, Clanul jpeg
foto 1 cabral copy jpg
colaj joaquin phoenix lady gaga jpg
FotoJet jpg