Dragoș Bucur are diabet, a avut Covid, dar face afirmații controversate: „Nu port mască şi nu mă vaccinez“

image
Dragoș Bucur este în mijlocul unui scandal mediaticfoto: PRO TV

E iureș în mediul online după ce Dragoș Bucur a făcut afirmații controversate pe pagina sa de Facebook. Suferind de diabet de 19 ani, infectat cu Covid anul trecut, în septembrie, actorul a declarat: „În cazul în care nu aveţi pe cine să înjuraţi: nu mă vaccinez şi nu port mască“.

Postarea de marți seara a strâns aproape 2000 de comentarii, cele mai multe pline de revoltă, unele ironice, altele apreciative.„Nu înţeleg de ce trebuie să faci propagandă? Mare dezamăgire…“, a scris o persoană. „Prima parte e alegerea ta, a doua e o încălcare a legii. Puţin stupid. Chiar, centură porţi?“, i-a transmis altcineva. „Eu voi da report acestei postări. Este inadmisibil ce faceţi aici. Să vă fie ruşine!“, se arată într-un alt comentariu. „Eu port mască. Am avut Covid, că am luat de la fraieri care nu poartă şi tuşesc pe unde apucă fără să pună mâna la gură, sau pun mâna la gură şi pe urmă ating orice în jurul lor“, i-a transmis altcineva. „Nu ai fi singura dezamăgire… Mă refer la oameni de la care aş fi avut pretenţii.“/ „Dragoş Bucur, ai pus cheie la visuri“, au comentat alte persoane.  

Dragoș Bucur a avut COVID în septembrie

Declarațiile lui Dragoș Bucur sunt cu atât mai surprinzătoare, cu cât chiar el a trecut prin nemiloasa boală, anul trecut, în luna septembrie. Prezentatorul emisiunii „Visuri la cheie”, de la PRO TV, a fost depistat atunci cu Covid-19 și, omediat după confirmarea diagnosticului, producătorii emisiunii au decis suspendarea filmărilor și intrarea în autoizolare a întregii echipe.

„Am făcut o formă ușoară a bolii, ca o gripă. Acum sunt împreună cu familia și ne simțim bine. Sper ca toate rezultatele colegilor să fie bune și evident că aștept reluarea filmărilor la Visuri la Cheie. A fost un sezon plin de emoție și mi-aș fi dorit evident să nu fie necesară acestă întrerupere, dar sunt convins că vom trece extrem de repede și peste această situație. Mai avem de filmat, dar publicul nostru poate urmari ca și până acum Visuri la cheie în fiecare miercuri la PRO TV. Le doresc tuturor sănătate”, a declarat Dragoș Bucur la vremea aceea.

Dragoș Bucur suferă de diabet de 19 ani

„Din 2002, de când am aflat de diabet, m-am căsătorit, am făcut un copil, am deschis un bar şi o agenţie de casting, am făcut un serial tv, 5 filme şi 2 emisiuni, nu mai fumez, nu mai beau alcool decât foarte rar şi...mănânc încă foarte multe dulciuri!", povestea soțul Danei Nălbaru pe blogul personal. Actorul a vorbit și despre neplăcerile acestei boli. Îşi testează glicemia de 10-12 ori pe zi, îşi face insulină, îşi cântăreşte porţiile şi calculează glucidele din fiecare aliment. În plus, şi administrarea de insulină a devenit un chin. „Am renunţat la pompa de insulină din motive profesionale. Am folosit-o trei ani. Îmi era greu să filmez cu ea agăţată de mine. Uram cateterul şi tocul cu care o agăţam de curea, mă enerva noaptea că mă agăţam în ea. Filmările la „The Way Back" m-au determinat să mă întorc la penuri (dispozitiv de injectare) şi acum îmi e ok", povestea Dragoş Bucur.

Citește și:

Dana Nălbaru vorbeşte despre boala care îl macină pe soţul ei

EXCLUSIV Dragoş Bucur a renunţat la carne din cauza bolii care îl macină

Pentru Dragoș Bucur carantina a început încă din prima săptămână a lunii martie! Actorul a luat varicelă de la fiul lui

cub ionita si viorica de la clejani (1) png
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
FotoJet (1) jpg
colaj loredana groza jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Athos Salome jpg
florin zalomir
cub cristian arsinel png
Dica
kristalina georgieva
image
image
image
image
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
sotie Arsinel jpg
foto 1 arsinel Adevarul (7) jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
FotoJet (4) jpg
Bella Hadid a plans in fiecare zi jpg