Dragoș Bucur și Mihai Bobonete, în juriul de la „Românii au talent!” Pe cine au înlocuit

image
S-a schimbat juriul de la „Românii au talent”Foto: Pro TV

Au început filmările pentru sezonul 12 „Românii au talent!” Primele noutăți de care telespectatorii vor avea parte sunt două modificări în componența juriului, pe lângă surprizele venite, bineînțeles, din partea concurenților.

Andi Moisescu și Andra, jurații care au fost prezenți încă din primul sezon, vor avea parte de doi colegi bine cunoscuți și apreciați de către public.

Mihai Bobonete, îndrăgitul actor și comediant și Dragoș Bucur, bine cunoscutul actor și prezentator TV vor completa echipa juraților Românii au talent, sezonul 12, în locul lui Florin Călinescu și Alexandra Dinu. Alături de aceștia se vor afla, în culise, cei mai iubiți prezentatori: Smiley și Pavel Bartoș. 

Entuziasmat de noua provocare, Dragoș Bucură declară: „Eu cred că românii chiar au talent, suflet mare și un simț al umorului foarte dezvoltat, așa că o emisiunea care să caute și să dovedească aceste lucruri este perfectă! E o bucurie pentru mine să fac parte din echipa Românii au talent și să fiu în juriu alături de Andra, Andi și Bobo!”.

Încântat să se alăture echipei celui mai iubit show din România, Mihai Bobonete spune: „Sunt foarte fericit să mă aflu în postura de jurat deoarece este show-ul pe care îl respect cel mai mult și care mi-a plăcut de la lansare.

Îmi face plăcere să lucrez cu o echipă pe care, în mare parte, o cunosc și alături de care am lucrat la diferite proiecte. Pe colegii jurați îi cunosc foarte bine, pe fiecare în parte, și simt că ne vom distra foarte tare. Abia aștept să mă distreze și pe mine altcineva pentru că, de obicei, eu fac lumea să râdă. Acum sunt în fața scenei și aștept să văd ce înseamnă să fii român talentat”.

cub ionita si viorica de la clejani (1) png
colaj loredana groza jpg
Athos Salome jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
florin zalomir
cub cristian arsinel png
foto 1 bec economic jpg
Funeralii Alexandru Arșinel FOTO Inquam / George Călin
Marina Ovsianikova
Mutu
image
image
image
image
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
sotie Arsinel jpg
foto 1 arsinel Adevarul (7) jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
FotoJet (4) jpg
Bella Hadid a plans in fiecare zi jpg