Dragoș Bucur și Mihai Bobonete, în juriul de la „Românii au talent!” Pe cine au înlocuit

Ultima actualizare:

    S-a schimbat juriul de la „Românii au talent”Foto: Pro TV
S-a schimbat juriul de la „Românii au talent”Foto: Pro TV

Au început filmările pentru sezonul 12 „Românii au talent!” Primele noutăți de care telespectatorii vor avea parte sunt două modificări în componența juriului, pe lângă surprizele venite, bineînțeles, din partea concurenților.

Andi Moisescu și Andra, jurații care au fost prezenți încă din primul sezon, vor avea parte de doi colegi bine cunoscuți și apreciați de către public.

Mihai Bobonete, îndrăgitul actor și comediant și Dragoș Bucur, bine cunoscutul actor și prezentator TV vor completa echipa juraților Românii au talent, sezonul 12, în locul lui Florin Călinescu și Alexandra Dinu. Alături de aceștia se vor afla, în culise, cei mai iubiți prezentatori: Smiley și Pavel Bartoș. 

Entuziasmat de noua provocare, Dragoș Bucură declară: „Eu cred că românii chiar au talent, suflet mare și un simț al umorului foarte dezvoltat, așa că o emisiunea care să caute și să dovedească aceste lucruri este perfectă! E o bucurie pentru mine să fac parte din echipa Românii au talent și să fiu în juriu alături de Andra, Andi și Bobo!”.

Încântat să se alăture echipei celui mai iubit show din România, Mihai Bobonete spune: „Sunt foarte fericit să mă aflu în postura de jurat deoarece este show-ul pe care îl respect cel mai mult și care mi-a plăcut de la lansare.

Îmi face plăcere să lucrez cu o echipă pe care, în mare parte, o cunosc și alături de care am lucrat la diferite proiecte. Pe colegii jurați îi cunosc foarte bine, pe fiecare în parte, și simt că ne vom distra foarte tare. Abia aștept să mă distreze și pe mine altcineva pentru că, de obicei, eu fac lumea să râdă. Acum sunt în fața scenei și aștept să văd ce înseamnă să fii român talentat”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
banner adela popescu png
banner laurette png
banner Adrian mutu png
banner kamara png
image
actualitate.net
image
actualitate.net