Cum s-au costumat vedetele de Halloween. Dorian Popa, cel mai sângeros machiaj, Alina Pușcaș, greu de recunoscut

image
Alexia Eram, cu un machiaj realizat de Ana Cucutafoto: Instagram

Sărbătoarea de import ”Halloween” a fost îmbrățișată, de ani buni, și la noi, iar vedetele sunt primele care dau tonul la distracție, în noaptea înfricoșătoare de 30 spre 31 octombrie. Iată cum s-au costumat, machiat și pregătit celebritățile autohtone!

Alexia Eram, fiica Andreei Esca, a apelat din nou la serviciile unui make-up profesionist, Ana Cucuta, care a transformat-o spectaculos. 

image
Dorian Popa, machiat ca în Squid Game de Ana Cucutafoto: Instagram

Dorian Popa este absolut de groază cu acest machiaj sângeros, solistul intrând, cu ajutorul profesioniștilor, în pielea unui personaj din Squid Game, cel mai popular serial Netflix la ora actuală.

image
Andra, superbă în rolul celebrei Morticia Addamsfoto: Instagram

Andra arată absolut fabulos "deghizată" în Morticia, din celebra familie Addams, însă cu acest machiaj vedeta ar putea merge și la o petrecere sau la un concert, fără să fie neapărat Halloween-ul.

image
Amalia Năstase și Răzvan Vasilescu, inspirați de

Amalia Năstase și soțul ei, Răzvan Vasilescu, au furat startul și s-au deghizat încă de săptămâna trecută, când au mers la ziua prietenului Pepe Berciu. Cei doi au anunțat pe Instagram că s-au inspirat din povestea Contelui Dracula și că și-au făcut singuri machiajul.

image
Alina Pușcaș e celebra Harley Quinn din

Alina Pușcaș a ales să poarte unul dintre cele mai populare costume de Halloween, cel al lui Harley Quinn, personaj din "Suicide Squad", interpretat de actrița Margot Robbie.

image
Bianca Drăgușanu este Maleficent foto: Instagram

Bianca Drăgușanu a publicat și ea pe Instagram o imagine care a strâns multe aprecieri. Machiajul, coafura și rolul îi vin de minune. Bianca s-a deghizat în  Maleficent, personaj negativ interpretat de Angelina Jolie, în filmul cu același nume.

image
Cristina Ștefania, iubita lui Speak, o vampirițăfoto: Instagram

Cristina Ștefania ne-a surprins și anul acesta, de Halloween, cu o apariție "sângeroasă". Iubita lui Speak s-a deghizat într-o vampiriță, după cum ea însăși a anunțat pe pagina de Instagram. 

image
Mira, personaj din filmul Avatarfoto: Instagram

Solista Mira spune că este pentru prima dată când ia Halloween-ul în serios, și chiar i-a ieșit! Mira, pe numele ei adevărat Maria Mirabela Cismaru, s-a costumat în personajul fantastic Neytiri, din celebra peliculă Avatar.

Citește și:

Halloween 2021. Semnificație. Tradiții și obiceiuri, Cum se sărbătorește în lume

Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
cub bianca dragusanu png
image png
cub cristina rus (1) png
catalin botezatu blonda misterioasa untold 2022 2 jpg
Tiriac
Alexia Eram (6) jpg
bodo 2 jpg
image
image
image
image
241314723 273912584335594 2604248591408618643 n jpg
catalin botezatu blonda misterioasa untold 2022 2 jpg
vica blochina 3 jpg
9b1c31bd db85 48e3 a822 65a0b821e8f8 jpg
Tiriac
will smith chris rock jpg