Emanuel Ion, reprezentația magistrală pentru care a primit Golden Buzz de la Andra

#Românii au talent
Ultima actualizare:

Emanuel Ion este băiatul orb care a făcut o reprezentație incredibilă la orgă pe scena de la "Românii au Talent", iar Andra i-a acordat primul Golden Buzz.

image

Emanuel Ion este un băiat nevăzător, în vârstă de 15 ani, care a urcat pe scena de la "Românii au Talent" și a dovedit juraților și publicului că nimic nu este imposibil. 

Acesta a primit primul Golden Buzz, oferit de Andra, care a rămas impresionată nu numai de profunzimea harului său, ci și de forța interioară a adolescentului de 15 ani. 

Emanuel Ion este orb din naștere, dar acest fapt n-a făcut decât să-i facă celelalte simțuri mai puternice. Băiatul a învățat să cânte la cinci instrumente, orgă, acordeon, chitară, chitară bass și tobe. Pasiunea sa pentru muzică a început la o vârstă fragedă, 4 ani, când a cântat pentru prima dată la o orgă de jucărie.

Destinul i-a oferit lui Emanuel Ion harul muzicii

Băiatul care a făcut spectacol pe scena de la "Românii au Talent" studiază la un liceu normal, deși este câteodată batjocorit de colegi din cauză că este orb. Adolescentul face parte dintr-o familie cu șase copii, iar una dintre surorile lui este adoptată. Emanuel a spus că părinții săi au găsit-o pe micuță abandonată pe stradă și n-au avut inimă să o lase acolo. 

Tatăl lui Emanuel este pastor penticostal, iar Emanuel își exersează pasiunea pentru orgă în cadrul bisericii. 

Lumea lui Emanuel este văzută prin ochii sufletului și a pasiunii sale pentu muzică, aceste două elemente îi dau forță să trăiască viața așa cum i-a fost dat, fără să fie supărat pe destinul său, cu totul altfel decât al celorlalți oameni. 

Emanuel are preocupări pe care le au și alți tineri de vârsta lui, el merge pe bicicletă, lucrează pe calculator și își dorește să devină specialist în IT. 

Adolescentul orb de 15 ani a cântat la orgă cu o măiestrie ieșită din comun pentru un adolescent atât de tânăr, iar sala l-a răsplătit din plin cu aplauze și l-au ovaționat în picioare. Jurații au fost de-a dreptul surprinși de prestația lui, iar Andra i-a oferit primul Golden Buzz din competiție.

Urmăriți știrile Click! și pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Televiziune NBC news
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net