Emanuel Ion, reprezentația magistrală pentru care a primit Golden Buzz de la Andra

#Românii au talent

Emanuel Ion este băiatul orb care a făcut o reprezentație incredibilă la orgă pe scena de la "Românii au Talent", iar Andra i-a acordat primul Golden Buzz.

image

Emanuel Ion este un băiat nevăzător, în vârstă de 15 ani, care a urcat pe scena de la "Românii au Talent" și a dovedit juraților și publicului că nimic nu este imposibil. 

Acesta a primit primul Golden Buzz, oferit de Andra, care a rămas impresionată nu numai de profunzimea harului său, ci și de forța interioară a adolescentului de 15 ani. 

stanga
dreapta
image
Screenshot (1433) png
Emanule Ion Romanii au Talent

Emanuel Ion este orb din naștere, dar acest fapt n-a făcut decât să-i facă celelalte simțuri mai puternice. Băiatul a învățat să cânte la cinci instrumente, orgă, acordeon, chitară, chitară bass și tobe. Pasiunea sa pentru muzică a început la o vârstă fragedă, 4 ani, când a cântat pentru prima dată la o orgă de jucărie.

Destinul i-a oferit lui Emanuel Ion harul muzicii

Băiatul care a făcut spectacol pe scena de la "Românii au Talent" studiază la un liceu normal, deși este câteodată batjocorit de colegi din cauză că este orb. Adolescentul face parte dintr-o familie cu șase copii, iar una dintre surorile lui este adoptată. Emanuel a spus că părinții săi au găsit-o pe micuță abandonată pe stradă și n-au avut inimă să o lase acolo. 

Tatăl lui Emanuel este pastor penticostal, iar Emanuel își exersează pasiunea pentru orgă în cadrul bisericii. 

Lumea lui Emanuel este văzută prin ochii sufletului și a pasiunii sale pentu muzică, aceste două elemente îi dau forță să trăiască viața așa cum i-a fost dat, fără să fie supărat pe destinul său, cu totul altfel decât al celorlalți oameni. 

Emanuel are preocupări pe care le au și alți tineri de vârsta lui, el merge pe bicicletă, lucrează pe calculator și își dorește să devină specialist în IT. 

Adolescentul orb de 15 ani a cântat la orgă cu o măiestrie ieșită din comun pentru un adolescent atât de tânăr, iar sala l-a răsplătit din plin cu aplauze și l-au ovaționat în picioare. Jurații au fost de-a dreptul surprinși de prestația lui, iar Andra i-a oferit primul Golden Buzz din competiție.

Urmăriți știrile Click! și pe Google News!

Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
cub bianca dragusanu png
image png
cub cristina rus (1) png
catalin botezatu blonda misterioasa untold 2022 2 jpg
Tiriac
Alexia Eram (6) jpg
bodo 2 jpg
image
image
image
image
Rețetă Cera Mihăilescu png
dany d 5 jpeg
Cristiana Dobre 4 jpg
Cabral si Adela Popescu   Sunt celebru, scoate ma de aici (2) jpg
banel nicolita in lacrimi la SPLASH vedete la apa sezon 5 a jpg
Adela Popescu & Cabral   Sunt celebru, scoate ma de aici jpeg