O casieriță STB, la ”Românii au talent”. Cea mai puternică femeie din România i-a făcut pe jurați să râdă și a trecut în semifinală

#Românii au talent

O casieriță STB a dovedit la "Românii au talent" că este cea mai puternică femeie din țară, cu un număr de skandenberg, care a stârnit juraților hohote de râs. 

image

O casieriță STB pe nume, Ioana Ciucă, a participat la "Românii au talent" cu un număr inedit de skandenberg. Femeia a demonstrat juraților că este cea mai puternică femeie din țară, după ce a făcut un număr skandenberg care a stârnit juraților hohote de râs, în special lui Mihai Bobonete. 

Ioana Ciucă este casieriță STB de 25 de ani, dar asta nu a oprit-o din a dezvolta o adevărată pasiune față de un sport care este mai degrabă practicat de bărbați. Femeia și-a demonstrat forța ieșită din comun măsurându-și puterile cu mai multe personaje celebre, cum ar fi, Omul Păianjen, Moș Crăciun sau Darthvader.

Mihai Bobonete a fost extrem de amuzat de momentul Ioanei Ciucă și a apreciat regia creativă. 

"Vreau să știi că am râs cu tine, nu de tine!", a spus amuzat Bobonete.

Andi Moisescu a fost și el dat pe spate de numărul de skandenberg ala casieriței STB, ceea ce l-a făcut să o voteze pentru a merge mai departe în semifinală.

“Am râs cum n-am mai râs de mult! Ideea strașnică, realizarea impecabilă, ați promovat și sportul. Doamnă, efectiv ne-ați cucerit. Eu mă declar cucerit total!”

Nici Dragoș Bucur nu s-a lăsat mai prejos cu comentariile, juratul a declarat că îi apreciază creativitatea, dar și pasiunea pe care și-a menținut-o vie până la vârsta de 44 de ani. 

“Uneori umorul iese din lucruri neașteptate. Am râs cu Dvs. și cu eroii, nu de Dvs. Mi se pare admirabil că ați ajuns la 44 de ani să fiți campioană națională la Skandenberg. Aveti din partea mea clar DA”.

Cine este Ioana Ciucă, cea mai puternică femeie din România

Înainte de prezența la "Românii au talent", Ioana Ciucă a câștigat primul ei concurs de skandenberg în 2013, în cadrul unei competiții, ce a avut loc cu ocazia "Zilei Transportatorilor". Din acel moment a continuat să evolueze și a participat în fiecare an la competiții de gen, unde a avut rezultate remarcabile. 

la unul dintre concursurile organizate de STB, Ioana Ciucă a fost remarcată de soții Valahu, care au înscris-o în clubul profesionist de skandenberg, "Valahii Goldenarms", iar în 2020 și 2021 a câștigat consecutiv medalia de aur. 

Urmăriți știrile Click! și pe Google News!

cub andi moisescu olivia steer png
FotoJet jpg
zodia singura de sarbatori jpg
FotoJet (1) jpg
cub amal george cooney png
horoscop zilnic 16 februarie jpeg
cub anamaria prodan png
cub cristina spătar png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
michael kutcher and ashton kutcher jpg jpeg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
cub ramona badescu png
FotoJet jpg
wednesday jpg
foto 1   Marian Olteanu si Denis Hanganu bataieB jpg