O casieriță STB, la ”Românii au talent”. Cea mai puternică femeie din România i-a făcut pe jurați să râdă și a trecut în semifinală

#Românii au talent
Ultima actualizare:

O casieriță STB a dovedit la "Românii au talent" că este cea mai puternică femeie din țară, cu un număr de skandenberg, care a stârnit juraților hohote de râs. 

image

O casieriță STB pe nume, Ioana Ciucă, a participat la "Românii au talent" cu un număr inedit de skandenberg. Femeia a demonstrat juraților că este cea mai puternică femeie din țară, după ce a făcut un număr skandenberg care a stârnit juraților hohote de râs, în special lui Mihai Bobonete. 

Ioana Ciucă este casieriță STB de 25 de ani, dar asta nu a oprit-o din a dezvolta o adevărată pasiune față de un sport care este mai degrabă practicat de bărbați. Femeia și-a demonstrat forța ieșită din comun măsurându-și puterile cu mai multe personaje celebre, cum ar fi, Omul Păianjen, Moș Crăciun sau Darthvader.

Mihai Bobonete a fost extrem de amuzat de momentul Ioanei Ciucă și a apreciat regia creativă. 

"Vreau să știi că am râs cu tine, nu de tine!", a spus amuzat Bobonete.

Andi Moisescu a fost și el dat pe spate de numărul de skandenberg ala casieriței STB, ceea ce l-a făcut să o voteze pentru a merge mai departe în semifinală.

“Am râs cum n-am mai râs de mult! Ideea strașnică, realizarea impecabilă, ați promovat și sportul. Doamnă, efectiv ne-ați cucerit. Eu mă declar cucerit total!”

Nici Dragoș Bucur nu s-a lăsat mai prejos cu comentariile, juratul a declarat că îi apreciază creativitatea, dar și pasiunea pe care și-a menținut-o vie până la vârsta de 44 de ani. 

“Uneori umorul iese din lucruri neașteptate. Am râs cu Dvs. și cu eroii, nu de Dvs. Mi se pare admirabil că ați ajuns la 44 de ani să fiți campioană națională la Skandenberg. Aveti din partea mea clar DA”.

Cine este Ioana Ciucă, cea mai puternică femeie din România

Înainte de prezența la "Românii au talent", Ioana Ciucă a câștigat primul ei concurs de skandenberg în 2013, în cadrul unei competiții, ce a avut loc cu ocazia "Zilei Transportatorilor". Din acel moment a continuat să evolueze și a participat în fiecare an la competiții de gen, unde a avut rezultate remarcabile. 

la unul dintre concursurile organizate de STB, Ioana Ciucă a fost remarcată de soții Valahu, care au înscris-o în clubul profesionist de skandenberg, "Valahii Goldenarms", iar în 2020 și 2021 a câștigat consecutiv medalia de aur. 

Urmăriți știrile Click! și pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
image
actualitate.net
image
actualitate.net