Raisa, fetița al cărei talent i-a uimit pe jurați. Povestea tragică a copilei cu voce de înger

#Românii au talent
Ultima actualizare:

Raisa este o fetiță care i-a umit pe jurații de la "Românii au Talent" cu vocea sa superbă și i-a impresionat cu povestea tragică de viață. 

image

Raisa este copila care a făcut senzație pe scena de la "Românii au Talent", după ce i-a impresionat pe jurați cu vocea ei absolut minunată. 

În ciuda imaginii angelice cu părul blond, lung și ochii albaștrii, Raisa a suferit mult când tatăl ei s-a stins din viață cu un an în urmă. 

Raisa a povestit juraților că mai are un frate, iar mama lor este singura ființă ce are grijă de ei. Situațiile potrivnice nu au deznădăjduit-o pe Raisa și nici pe familia ei, care au în grijă o asociație pentru salvarea câinilor fără stăpân. 

Fetița a dezvăluit juraților că mama ei a luat decizia de salva ființele neajutorate. Potrivit femeii, micuța Raisa este foarte pasionată să aibă grijă de câinii din adăpost și iubește mult animăluțele.

Copila a mărturisit pe scena de la "Românii au Talent" că dacă ar câștiga, ar folosi banii pentru a ajuta cățeii pe care ea și familia ei îi au în grijă. 

Raisa a izbucnit în plâns în momentul în care a vorbit despre tatăl ei, care s-a stins din viață în urmă cu un an. Acesta avea un poligon de tragere și a murit la mare, în urma unui stop cardio respirator. 

Raisa păstrează vie amintirea tatălui și a pășit pe scenă purtând la gât o cruciuliță primită în dar de la el și a interpretat o melodie care era preferata lui. 

Reacția lui Bobobonete față de povestea Raisei

Jurații de la "Românii au Talent" au fost absolut uimiți de vocea ei superbă și de timbrul vocal matur. Fetița este eleva  Colegiului de Arte Dinu Lipatti, la secția solist vocal și studiază muzica de la vârsta de cinci ani, când s-a înscris pentru prima dată la o școală de canto.

Mihai Bobonete a fost în special impresionat de povestea ei și i-a oferit un "DA" din toată inima. Acesta și-a exprimat aprecierea față de implicarea ei și a familiei sale în a face fapte bune într-o societate tot mai sumbră. 

"Mama ta e un om foarte bun, voi sunteți niște copii care locuiesc într-o casă unde ați acumulat niște valori. Vrem să vă dăm și noi puțină bunătate față de cât faceți voi. Aveți un "DA" din partea noastră", i-a spus Bobonete. 

Urmăriți știrile Click! și pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
image
actualitate.net
image
actualitate.net