Alexandru Pârgaru, "copilul diamant" al României, i-a rearanjat chakrele lui Bobonete

#Românii au talent
Ultima actualizare:

Alexandru Pârgaru a venit pe scena de la "Românii au talent" cu o reprezentație de purificare spirituală la care a luat parte și simpaticul Mihai Bobonete.

image

Alexandru Pârgaru, în vârstă de 28 de ani, cunoscut drept "copilul diamant" a avut o reprezentație-surpriză pe scena de la "Românii au talent", unde a venit cu un număr de purificare spirituală. 

Tânărul l-a chemat pe scenă pe comediantul Mihai Bobonete și l-a rugat să facă împreună un ritual de reechilibrare a chakrelor. Mihai Bobonete a fost complet depășit de "șamanul Alexandru Pârgaru, care a început să vorbească în limba aramaică și să facă incantații tibetane în fața publicului și a juraților. 

"Copilul diamant" a stârnit la început râsul celor prezenți la spectacol, care se așteptau mai degrabă la un moment de divertisment și nu la unul în care să le solicite latura profundă a intelectului. 

Mihai Bobonete nu a rezonat la încercările lui Alexandru Pârgaru de a-l aduce pe actor într-o stare de transă și meditație. „Cu ce i-am greșit eu? Sunt și credincios. Eu nu glumesc despre Iisus!”, a spus Bobonete.

Andi Moisescu a rămas de asemenea extrem de confuz urmărind reprezentația "copilului diamant" și a  recunoscut că astfel de chestiuni spirituale îl depășesc întru totul.

 „Am simțit de când a intrat pe scenă că s-a dereglat ceva energetic. E ceva ce mă depășește. Nu mă calific, nu am ajuns la nivelul ăsta. Tot ce pot să spun este că mă bucur că l-a luat pe Bobonete și nu pe mine. A venit Bobo sleit, nu mai avea putere nici să țină un pahar de apă în mână. Nu am văzut așa ceva”, a declarat Moisescu.

Alexandru Pârgaru de la "Românii au talent", diagnosticat cu o tumoare

Înainte de reprezentația de la "Românii au talent", Alexandru Pârgaru a mai apărut pe la emisiuni televizate, unde a ținut discursuri despre spiritualitate și religie, iar mulți îl consideră un om cu o capacitate superioară de a percepe lumea din jur și viața în esență. 

Pârgaru ascunde o povete de viață dramatică, căci la vârsta de doi avea probleme de dezvoltare grave, el nefiind în stare să articuleze primele cuvinte. La vârsta de cinci ani, medicii l-au diagnosticat cu o tumoră la nivelul sistemului nervos, care-i afecta grav creșterea. 

Băiatul a început să manifeste încă de la 10 ani o predilecție și un interes către temele religioase și filozofia divină, iar oamenii care îl ascultau erau de-a dreptul uimiți de vocabularul său bogat și de ideile sale complexe. 

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net